Pt ca inca merg cu mobra in ciuda temperaturilor destul de joase, cam simt nevoia unor manusi incalzite.
Am manusi moto de iarna, dar nu fac fata chiar cu brio decat pe distante foarte scurte. Tot imi ingheata mainile si cu ele, mai ales pt ca presupun ca am si mici probleme cu circulatia periferica (la picioare insa nu mi-e frig. wateva'...).
Mansoanele incalzite nu ma coafeaza. Am pus si niste hippo hands de proba. Misto, fac diferenta mare. Doar ca din comoditate (si look poate) as prefera niste manusi incalzite.
Am tot cautat dar nu am gasit modelul "perfect" pt mine. Daca aveti idee de unele care sa indeplineasca cerintele de mai jos (sau cea mai mare parte din ele), dau o bere mare sau un vin fiert
- sa fie moto (cu protectii), nu de ski sau mai stiu eu ce.
- sa fie cu acumulator, nu legate la mobra. Iar acumulatorii sa fie inclusi in pret si eventual sa pot cumpara si un set de rezerva.
- ideal ar fi sa permita reglajul temperaturii in 2-3 trepte
- acumulatorul sa tina macar 4 ore la 40-50% din puterea de incalzire
- sa nu dureze 10 minute sa se inlzeasca...
- elementii de incalzire sa fie dispusi ok a.i sa incalzeasca toate degetele si mana (am gasit unele de ex care incalzeau doar palma si partea de sus a mainii...)
- sa coste pana in 150€
Cele mai apropiate de doleantele mele le-am gasit pe astea http://www.motorcycl...r-heated-gloves
Dar le pot reprosa partea de protectie foarte scazuta, bateriile care tin max 3 ore pe cea mai scazuta treapta si faptul ca sunt doar partial impermeabile (din ce au testat altii).