Sari la conținut

originale?


sinisterr
 Share

Postări Recomandate

Nu. Originalul e mult mai scump. Fake-uri chinezesti insa la o calitate acceptabila. Nevasta-mea foloseste asa ceva, sunt ok. Sau poti cumpara la un pret apropiat ceva gen Vanucci sau similar, care nu vor arata la fel de bine, insa vor fi mai de calitate.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Cica alea din review nu sunt de piele. Fake-urile nevesti-mii sunt categoric din piele, doar ca nu de cangur, ca originalul, ci probabil capra, deci mai subtire. Probabil sunt fake-uri si fake-uri intre fake-uri :).

Si nu aveau cutie ca ambalaj, ci un saculet. Cred ca ale mele sunt adevaratele fake-uri aproape originale :banana: , pe cand celelalte sunt fake-uri dupa fake-uri :) . LOL

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Trebuie sa tineti cont cum se comporta in caz de accident. Cati din cei multumiti ati cazut cu ele si s-au comportat bine (asta daca au intrat in contact cu solul mai serios)?

 

Cati ati cazut cu echipament original si in timpul cazaturii mainile/manusile au intrat in contact cu solul mai serios? Eu am cazut o data cu manusi originale si din pacate scumpe (in jur de 100-150 de euro parca au fost). Manutele alea 2 nu au patit nimic. La autopsia manusilor ma uitam si nu imi venea sa cred cum arata si cum fiecare bucata de material s-a potrivit la fix cu tranta mea, Unde era pielea mai subtire, nu erau urme nasoale. Unde era material in plus pentru protectie suplimentara, era zdrelit si taiat rau. Cred ca a fost mai mult proiectare buna si materiale de calitate decat noroc.

 

Daca manusile alea sunt atat de bune, de ce nu isi face chinezul/vietnamezul marca proprie? Cum si-a facut DJI la drone sau Xiaomi la telefoane.

 

Niciodata nu am inteles logica cumpararii echipamentului de protectie contrafacut. Ca e de mobra sau de santier, nu conteaza. Brizbriz-uri de gen ceas si poseta, da. Echipament de protectie, nu.

 

Ca idee, un reportaj despre echipament moto contrafacut:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Inca o intrebare. Ati alege manusile acelea fake sau acestea originale daca ar fi? http://www.motoemotion.ro/manusi-moto-de-piele/manusi-moto-piele-alpinestars-sp8.html

 

In locul tau as alege alte manusi, daca stii ca astea sunt fake. Gasesti manusi bune, cu multe protectii in magazine, la pretul ala, chiar daca nu sunt Alpinestars.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 1 year later...

Ca sa nu deschid alt topic, doresc sa iau o pereche de manusi scurte si m-am hotarat la Alpinestars GPX.

Problema e ca le-am gasit pe mai multe site-uri din Romania, la preturi asemanatoare, dar am o banuiala ca nu toate ar fi 'legit'.

Banuiesc ca daca spun 2-3 nume de magazine, nu se considera reclama... asadar, de unde ma sfatuiti sa dau comanda: moto24, motoemotion, comura, motorbikeshop sau mxenduro?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

@ZBENG

Poate modelul este mai vechi sau codificarea nu este pentru Europa. Vad ca GPX apare pe siteul Alpine pentru USA.

Pe siteurile de Europa vad o gramada de modele SPX sau GP-Air.

Studiaza si motocard punct com. Au livrare gratuita in RO la valori peste 60 eur. Au o gramada de modele, mai ales Alpine si Dainese.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Eu am luat o pereche de manusi shox din piele cu care am si cazut.Au fost 180 de lei parca. Spre surprinderea mea au rezistat foarte bine la cat am alunecat pe asfalt. Din pacate nu pot zice asta si de pielea de pe coate, abdomen, spate, etc. Eram in tricou scurt :|

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 1 month later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...