Sari la conținut

Unde pot confectiona un sticker impermeabil?


Pandy
 Share

Postări Recomandate

Ideea e in felul urmator, am o oglinda Take a look pe spatele careia vreau sa pun un autocolant reprezentand imaginea unei camere. Multi se uita si nu inteleg ce e chestia care iese din ochelari si pentru a mai cumintii soferii bucuresteni, cel putin la prima vedere, vreau sa lipesc pe spatele acesteia ceva de genul.



Am gasit imagini disponibile, dimensiunea trebuie sa fie 37/28mm, dar nu gasesc nicaieri pe cineva sa poata printa acea imagine pe un sticker care sa reziste la apa. Toate variantele au fost la 1-2 ploi se duce...



Stiti pe cineva?


Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 1 month later...

Pana la urma nu am reusit la colegul, adica m-ar fi ajutat, dar era mai mare deranjul. Daca as fi gasit pe cineva caruia sa-i trimita un pachet la Bucuresti, atunci punea si jucaria mea, doar ca nu am gasit.

 

Intre timp, am gasit un prieten care m-a ajutat cu stickerele, lucreaza in domeniul publicitatii si a reusit sa invarta putin jocurile. Doar ca nici el nu a reusit sa le faca impermeabile, dar a facut mai multe. Am vreo 20 disponibile, deci pentru multa vreme.

 

Azi am imbinat mai multe drumuri printre care si o plimbare la Bardak, comandand o piesa, sunt sunat ca a ajuns si daca vreau curier sau ridicare personala; simplu, fiind cu bicicleta am gandit instant, ridicare. Cand caut sa vad unde sunt, mi-a picat putin zambetul. Dar o plimbare de aproape 2 ore nu a stricat.

 

Revenind la jucarie, in apropiere de bloc am auzit 2 tiganusi, unul ii dadea un cot celuilalt zicand: ”Uite, asta filmeaza.” Deci, cel putin de la distanta, pacaleste :)

 

Cam asa arata jucaria :)

post-94819-0-18393500-1476978274_thumb.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...