Jump to content


Photo

Interviu Razvan Ponoran - prolog Motor Park 2016

RoSBK Ponoran MotorPark

  • Please log in to reply
No replies to this topic

#1 mau

mau

    Avansat

  • Super Membru
  • PipPip
  • 646 posts
  • Gender:Male
  • Location:Bucuresti
  • Moto: Honda
  • Club: SBZ

Posted 06 September 2016 - 10:12 AM

1. Care sunt principalele dvs. provocări pentru etapa de la Motor Park?

Principala provocare pentru etapa de la MotorPark este sa termin cursa pe roti. Niciodata pana acum nu m-am simtit in siguranta pe acest circuit si nu am putut sa merg prea bine. Chiar daca am un avans serios in clasamentul general nu vreau sa renunt la lupta, vreau sa termin cursa in primii 5.

 

2. Ce părere aveți despre această idee a etapei comune RoSBK - FRM?

Cred ca este un inceput bun, este foarte important pentru acest sport sa fim uniti si sa ne adunam cat mai multi romani la start. Sper ca in viitorul apropiat in Romania sa existe un campionat unic in care sa participe toti pilotii si concurenta sa fie cat mai mare.

 

3. Cum vi se pare tânăra generație de motocicliști? Care sunt perspectivele ei?

Momentan nu stiu nimic despre o generatie tanara, din ce am vazut pana acum sunt printre cei mai tineri si am 29 de ani. E foarte complicat pentru cei tineri deoarece este un sport foarte costisitor si nu putem face nimic fara sponsori. Din pacate momentan nu le putem oferi nimic sponsorilor iar din acest motiv nici ei nu se inghesuie sa ne ajute. Consider ca avem nevoie de un campionat puternic si promovat. Pana nu vom avea asa ceva nu prea vad mari sanse pentru sportivii tineri care nu se pot sustine singuri. In schimb exista si plusuri, avem un circuit in tara unde te poti antrena(chiar daca nu este el perfect, macar exista si este un plus pentru acest sport) si sunt tot mai multi piloti vechi, cu experienta care sunt dispusi sa-i invete pe cei noi.

 

4. Anul acesta suntem la a doua ediție a Grand Prix-ului pe Două Roți, cursa noastră ciclistă de viteză pe circuit. Veți participa și la aceasta? Ce părere aveți de această competiție?

Anul trecut nu am reusit sa particip. Momentan nu ma simt foarte pregatit fizic, am muncit foarte mult in ultima vreme, nu am reusit sa ma antrenez si simt ca s-a acumultat ceva oboseala. Cu siguranta voi perticipa insa nu am un target foarte inalt, concentrarea ramane pe cursa de duminica.

0%20razvan%20ponoran.jpg


www.asista.cabanova.ro

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

DMCA.com Protection Status