Sari la conținut

Honda cbr f2


Underdog
 Share

Postări Recomandate

Salut!✌

 

Nu va fi o prezentare ci mai mult o rugaminte acum ca am si eu un motiv sa ma bag in seama! Urmeaza si prezentarea insa o am de luni doar. Nu am avut timp sa o fac.

Problema:

 

Motocicleta (care sta mai mult pe bara) am vazut-o Duminica, a ramas fara benzina si bateria a trebuit pusa pe alternator (20 min). Bagat benzina putina.

In drum spre acte ramas iar fara (ambele). Bagat 10 litri (sa stiu o treaba) pornit impins. Dupa asta am mers o vreme si pana seara a fost ok. Cand m-a lasat bateria. Am reusit sa o pornesc impinsa si sa ajung cu ea la un prieten. M-a ajutat sa ajung la baterie, era tarziu dupa 20:30. M-am dus la Carrefour si ce sa vezi avea baterie moto (10ah aceeasi dimensiune ca si cea de pe motor, cred ca tot de 10 era. Nu?) am luat-o, montat-o si pana in seara asta nu am avut cu ea nici o problema asta luni seara. Azi in afara ca am uitat dimineata sa trag socul am dat ceva la automat pana m-am prins a fost ok. Oprita si pornita de cateva ori prin bucuresti 4-5 cred. Cand m-a lasat iar. Asta miercuri seara. Numai ca de data asta chiar si dupa ce am impins-o a murit de cateva ori pana intr-un final am reusit si o pornesc si sa o tin mai turata si am ajuns iar la amic. Insa fiind tarziu si neavand de unde sa luam cele necesara am zis ca rezolvam maine. Numai ca eu N-AM somn.

Ce cred eu?

Ori e de la releu

Ori e din cauza mea. Ca eu am mers destul de jos in ture cu ea. In general 3500-4000. a mai fluctuat si mai sus bineinteles in 9000 cred ca a fost doar o data sau de doua ori. E posibil ca sa nu incarce mai jos in ture?

Voi ce credeti?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Ca o parere (nu sunt profesionist, dar ma bag si eu in seama) cred ca ai un consumator suspect. Nu cred ca e de la releu, pentru ca din ce am inteles din descrierea ta, de fiecare data dupa ce ai pornit-o impinsa, cand ai oprit-o si ai repornit-o a pornit ~ok. Problema a fost cand ai lasat-o mai mult timp oprita, deci releul iti functioneaza, iti incarca in mers, dar dupa ce opresti motorul, consumatorul suspect iti consuma bateria.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Pot fi 2 cauze : alternatorul( magnetou) saureleul.daca incarca mai putin e alternatorul si se descarca bateria daca incarca prea mult ( din cauza releului ) o fierbe. Mobra merge pe 12v .pornita trebuie sa aiba 1,2- 1,4 v in plus (parca) adica undeva la 13,4 .ce e peste sau sub nu e bine.am avut si eu aceeasi problema si a fost statorul .avea una din cele trei infasurari stricata.mi l-a rebobinat un om si l-am impregnat in lac rezistent la temperatura,undeva pe dudesti dar pe vremea aia nu prea se gaseau piese.daca nu te pricepi l reparatii mergi cu ea la un mecanic si iti va spune imediat ce are.

» Post actualizat in 25 Aug 2016 13:27

Daca iti complectezi si profilul poate ai pe cineva in apropiere sa te ajute .

» Post actualizat in 25 Aug 2016 13:29

Dar bateria ai pus-o la incarcat cind ai cumparat-o?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vine diseara tipul de l care am luat-o sa se uite la ea.

 

Bateria nu am pus-o la incarcat dupa ce am cumparat-o.

» Post actualizat in 25 Aug 2016 19:10

Gata! Era de la releu. In seara asta a mers bine. Sa vedem si maine. Multumesc

» Post actualizat in 25 Aug 2016 19:10

Gata! Era de la releu. In seara asta a mers bine. Sa vedem si maine. Multumesc

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...