Sari la conținut

Coborare de la Transbucegi


Postări Recomandate

Scuze. Am mers dupa Waze fara sa fiu prea atent si acum incerc sa deduc cu hartile pe unde naiba am luat-o si cred ca nu reușesc asa ca ma dau bătut. Cert e ca a fost asfalt tot drumul. Probabil e traseul de care ai zis tu.

Ma pun la o bere, asta sigur rezolva problema. Pana maine ;)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Pai din Sinaia-Targoviste ai facut dreapta la indicatorul de Hotel Pestera si Cuibul Dorului. Cabana Cuibu Dorului n-ai remarcat-o, probabil, pe dreapta, e o nasolie. Ai urcat pe Trans-Bucegi pana la Cabana Dichiu. Acolo e o intersectie: stanga pentru Bolboci-Padina-Pestera si dreapta pentru Piatra Arsa-Babele. Ai facut stanga, ai coborat un pic si ai dat in drumul Moroieni (sau Glod - asta e un fel de cartier de tigani al Moroieniului) - Pestera. La intersectia asta ai facut dreapta, ai trecut pe la Cabana Zanoaga (pe dreapta un fel de minihotel, pe stanga camping cu casute) si imediat dupa ai ajuns sub Barajul Bolboci. Aici daca faceai stanga treceai pe langa Cabana Bolboci (o manelarie cu cocalari cu muzica naspa din masini si cu mancare naspa rau la cabana, desi toata lumea o lauda!) si ocoleai lacul pe stanga, pe macadam. Dar tu ai facut dreapta si ai ocolit lacul pe dreapta, pe asfalt. Cele doua drumuri se reintalnesc dupa coada lacului, in niste chei micute. Apoi dai intr-o poiana mare unde drumul de Cabana Padina se desparte la stanga iar drumul asfaltat o tine dreapta ajungand pana la Hotel Pestera.

 

Cabaniera de la Padina zicea ca pana la Padina Fest (o mitocanie cortistica, dupa parerea mea) se va asfalta si bucata ramasa din drumul de Pestera pana la Cabana Padina, cateva sute de metri.

 

Am scris astea in ideea de a-i ajuta si pe altii sa stie cam care-i traseul in caz ca vor sa-l faca cu mobre de asfalt. Mie unul imi surade mai mult macadamul de la Moroieni pe stanga lacului Boloboci. Partea cea mai nasoala e ca ce era pana acu' de cocalari prin zona aia, dar ce-o sa fie de acum incolo!


» Post actualizat in 12 Jul 2016 19:12


Ma pun la o bere, asta sigur rezolva problema.

Hai noroc, eu sunt la a treia!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...