Sari la conținut

sv650s 2000 stock


bc_krist
 Share

Postări Recomandate

Sv650S din 2000, albastra. Luata direct din Italia. 20118 km in bord. Tind sa cred ca.s reali. A avut un singur proprietar. Carte service pana in 2003. Banuiesc ca atat a fost garantia.km putini intre revizii. Gumele de pe ea sint schimbate in 2007 si sint noi. De.atunci nu s.a mai mers cu utilajul decat fro cateva sute de km. Colcaiau paienjenii pe ea. Se prezinta bine. Are lantul original in stare foarte buna. Mai duce lejer 15.000 km. Filtrul aer original curat. L.am schimbat insa ptr linistea mea. Lichidu de frana era cam negru, deci l.am schimbat si p.ala. schimbat si antigelul. Ulei motor. Facuta furca (ulei si semeringuri) ca dadea oleaca de ulei la telescopul stang. Pornit la prima cheie dupa ce.a stat oleaca pe redresor bateria. In rest sper sa nu imi rezerve alte probleme.

Momentan sta pe bara ca asa e la noi....pana ii faci rar pana o inmatriculezi...dureaza. am descoperit ca ii trebuie omologare individuala ptr ca....romania. tre sa traduci sa legalizezi sa stai la cozi sa dai bani sa stai iar la cozi si iar sa dai bani si tot asa.

Poze in curand. Dar este ca orice sv650s din 2000, albastru, cum a iesit din fabrica.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Stiu ca omologarea individuala este necesara la modelele noi care nu sunt in baza de date R.A.R. (caz concret GSX-S1000)

Editat de LexDee
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Omologare individuala pentru circulatie. Este o rubrica in cartea de identitate numita asa. Si acolo este completat si stampilat. Pe stampila tot asa scrie ''omologare individuala''. M.a dus 550 rar.ul. 200 lei in plus ptr o hartie. Asta e. N.am mai pus intrebari ca si.asa am zis c.o iau cu capu la cata birocratie e aici.

 

Urmatorul pas este inmatricularea. Unde presimt ceva ''probleme''. In sensul in care in italia din data de 5 oct 2015 nu se mai emite certificatul de proprietate (brieful mare) decat in format digital. Prin urmare fostul proprietar mi.a dat o hartie in care este un cod qr si un cod numeric. Si daca scanezi codul qr sau il introduci p.ala numeric pe un site, ai acces la certificatul de proprietate al vehicolului. Si parca vad ca astia la inmatriculari or sa vrea certificatul respectiv in forma fizica. Inca traim in epoca catastifelor si.a hartogariei.

» Post actualizat in 27 May 2016 19:44

Apropo. Inmatricularea o s.o fac pe dambovita ptr ca acolo am domiciliul. Iar aia cer ca toate documentele italienesti sa fie traduse si legalizate. Contract CV, talon, carte proprietate etc - cost 240 lei.

La alte judete nu cer decat originalele si atat.

Pana acum am adaugat pe langa pretul de achizite (1500 euro) urmatoarele:

Rar - aprox 120 euro

Traduceri legalizari - 50 euro

Ce.am schimbat la ea - 100 euro

Inmatricularea estimez un 40 euro.

Rca 6 luni - 60 euro.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Salut,

 

La inmatriculari se multumesc cu certificatul digital.Eu l-am tradus si pe acela ca sa fiu sigur.Am inmatriculat in aprilie o mobra din Italia, si nu am avut probleme.

 

Drumuri bune !

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

La fel, in Bucuresti, ianuarie. Traduceri autorizate (nu legalizate) au cerut doar la taxe si impozite. La inmatriculari in schimb au vrut dovada de la anaf ca nu datorez tva pt tranzactie! A fost achizitionata pe persoana fizica, nu firma. Cum pana mea e posibil sa fie cerinte diferite in fiecare judet?! Ce, sunt ca statele americane, fiecare cu legile lui?? Dpdv legal, pt ca practic mi s-a intamplat sa mi se ceara documente diferite de la un ghiseu la altul...

Editat de john17
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Asta inseamna descentralizarea. Fiecare cu regulile lui. Nu difera mult cerintele. Dar suficient cat sa te umple de draci si sa te lase mai usor in portofel. La fel cum gasesti spitale in judete diferite, unde ptr acelasi post salariul difera enorm. Ptr ca....Romania.

In alta ordine de idei....dupa ce iau numerele vreau sa.i dau drumu spre Bulgaria si mai apoi poate Grecia. Aveti idee daca se plateste ceva gen rovigneta sau alte taxe, ptr motociclete. In special in Bulgaria ma intereseaza.

Editat de bc_krist
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

 

In alta ordine de idei....dupa ce iau numerele vreau sa.i dau drumu spre Bulgaria si mai apoi poate Grecia. Aveti idee daca se plateste ceva gen rovigneta sau alte taxe, ptr motociclete. In special in Bulgaria ma intereseaza.

doar autostrada la greci, in rest nimic.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Ok. Tks.

» Post actualizat in 31 May 2016 04:41

mi.am luat 3 zile de CO ca sa rezolv inmatricularea. am zis ca 2 imi ajung iar in a 3-a stau si eu linistit. dar ce sa vezi. s-ar putea ca nici alea 3 sa nu fie suficiente. repet, toata operatiunea s-a derulat in targoviste, ca acolo am domiciliul in boletin desi de ani buni imi fac veacu' prin bucale.

ieri dimineata la prima ora i-am dat drumu la primarie taxe si impozite, mi-au pus stampila pe fisa de inmatriculare, am platit taxa de inmatriculare sau cum cacao se numeste. aia deschid la 8, la 8 si 15 eram gata. apoi am plecat la CEC sa platesc taxa de talon. la CEC ce sa vezi, deschid la 9. asa ca 40 de min le-am pierdut asteptand sa deschida aia. rezolvat si la CEC. m-am dus la un birou de copiat acte. contra 10 lei mi-a aranjat dosaru si completat cererea de inmatriculare. la 10 eram la politie. coada ca la balamuc (cam 15 persoane inainte), o caldura de mureai inauntru acolo si-un miros corespunzator cu caldura.

in aprox o ora juma cat am stat acolo am realizat ptr a n-a oara ca sintem un popor de imbecili batuti in cap. de ce zic asta. simplu: nici unu din aia din fata mea nu avea dosarul cum trebuie. la fiecare trebuia politaiu sa le explice ce si cum trebuie sa fie. mare rabdare pe omu ala. mare mare. ba le lipseau cartile de identitate ale masinilor (!!!! chiar asa!!!!), ba nu platisera taxele de inmatriculare, ba aveau doar acte originale fara nici o copie, ba nu aveau contractele de vanzare cumparare....etc. si fiecare statea intre 5 si 10 min. si la final toti, dar absolut toti vroiau numere preferentiale. ma da' toti! si aici incepea alt circ. desi era o lista mare pe care scria "urmatoarele combinatii nu mai sint disponibile...intre 01 si 99 + combinatiile de litere", toti vroiau combinatiile alea....gen ALX, CRI, CRY, ANI, DAN, MIH, VIO....etc. s stateau inca vreo catea minute sa se gandeasca ce sa aleaga. ba unu a sunat si nevasta sa ceara acordu sa ia un numar care sa inceapa cu Y in loc de I. ptr ca ce sa vezi, numere care incep cu I sau O nu se dau ptr ca se confunda cu 1 sau 0. da' ce sa stie prostavanu. desi scria mare pe un afis chestia asta.

in fine ajung in fata, ia ala dosaru, verifica, nu comenteaza nimic. zice ok si mi-l da inapoi :"n-aveti certificatul fiscal de la finante ca nu datorati TVA". WTF!?

am intrebat ce e ala, n-a vrut sau n-a stiut sa zica. am plecat la finante. acolo aia se ofereau sa.mi dea ba cazier fiscal, ba nustu ce hartie cum ca nu am datorii la stat etc. si toti se mirau cand le ziceam ca nu e ok, ca io vreau ceva legat de tva. mai sa ma ia si la bataie o baba ca ce tva e ala la persoana fizica!?

pana la urma am ajuns la unu care stia care e treaba. am lasat la el o copie dupa cartea motoretei, o copie dupa certificatu de la rar, o copie buletin si o copie C-V. si poate azi, daca nu maine sigur imi da certificatu ala. care este o hartie in care zice ca nu platesc tva la pretul de echizitie al motocicletei. as fi platit daca motoreta era mai noua de 6 luni sau avea mai putin de 6000 km. atat a stiut sa-mi spuna ala.

faptu ca mobra are 16 ani vechime si 20.018 km in bord rezulta clar din hartiile din dosarul de inmatriculare(din cartea mobrei si din cartificatul de la RAR). de ce m-a trimis politia totusi la finante, nu inteleg. asa ca acu astept dupa certificatul asta, apoi iau de la cap coada de la inmatriculari si daca am noroc a doua zi dupa ce las dosarul imi dau si numerele. si am doua variante: ori iau aia de la finante azi, merg la inmatriculari si maine iau numerele....ori iau aia de la finante maine si abia joi o sa am numere. ceea ce inseamna ca tre sa sun la birou sa-mi mai dea o zi libera. nu e minunat? 4 zile pierdute ca sa inmatriculezi o motocicleta.

» Post actualizat in 01 Jun 2016 20:06

In sfarsit am terminat cu inmatricularea. 3 zile pana am obtinut numerele si talonul.

Asta e jucaria. Am dus.o pe A2 la un mic test. Se comporta bine si suna bine. Mai trebuie sa ma obisnuiesc cu ambreiaju ca mi a murit de vreo doua ori in bucuresti.

» Post actualizat in 02 Jun 2016 15:22

O tura mica si azi. Merge impecabil. Sper sa nu cobesc, dar chiar sint incantat de afacere. Azi am studiat.o mai bine si zau ca pare noua. Cauciucul de pe scarite nu e tocit deloc. Manerele impecabile. Saua netocita. Motorul curat, fara urme de ulei sau alte pete ciudate. Toba si tot traseul de evacuare sint impecabile. Vizual chiar arata a mobra de doar 20k km. Iar mecanic n.am ce reprosa. Si.mi place mult ca este foarte slim. Mai ales din spate cand te uiti la ea e foarte ingusta. O ajuta motorul 2V care ocupa loc putin pe latime.

Din fata pare oleaca mai dodolana din cauza carenei.

» Post actualizat in 02 Jun 2016 15:42

Ma bucur ca am optat ptr varianta S. Initial ma orientasem catre varianta naked, dar p.aia as fi stat sigur mai incomod. S.ul avand ghidonul mai jos am o pozitie mai....aerodinamica si ceva mai intinsa. La 1.9 m ai mei pe naked as fi stat aproape drept si luam tot vantu in piept. Singuru minus este la dimensiune. Nu m.am vazut in nici o vitrina cum arat pe ea la 1.9 inaltime si 105 kg, dar cand am viteza si ma aplec pe rezervor ajung cu coatele mai sus de genunchi.

» Post actualizat in 04 Jun 2016 05:16

Dupa o ploaie mica

» Post actualizat in 05 Jun 2016 10:21

poze

» Post actualizat in 05 Jun 2016 10:23

poze

post-40049-0-75914600-1464811401_thumb.jpg

post-40049-0-99011000-1464811445_thumb.jpg

post-40049-0-75205900-1464811467_thumb.jpg

post-40049-0-58817100-1464811489_thumb.jpg

post-40049-0-41321700-1465017171_thumb.jpg

post-40049-0-50350300-1465017339_thumb.jpg

post-40049-0-82648500-1465122039_thumb.jpg

post-40049-0-01673600-1465122062_thumb.jpg

post-40049-0-21489900-1465122075_thumb.jpg

post-40049-0-91733600-1465122151_thumb.jpg

post-40049-0-72967700-1465122180_thumb.jpg

post-40049-0-85270900-1465122206_thumb.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...