Sari la conținut

Cat de lung trebuie sa fie pantalonul moto?


Rimio
 Share

Postări Recomandate

Am fost la cumparaturi cu don'soara azi, la SMAEB. Trecand peste gama slabuta de echipament, am reusit totusi sa gasim o geaca si niste pantaloni decenti (set Alpinestars Andes Tourer).

 

Problema, pe care am identificat-o mai tarziu, e ca pantalonii par putin scurti, in sensul ca in pozitia de pasager se ridica 2-3cm deasupra gleznei. Protectiile par pozitionate bine (taieturile care lasa protectia sa flexeze sunt fix unde flexeaza si genunchiul) iar prietenta se simte bine in ei. Totusi, nu cred ca-mi amintesc sa fi vazut pantaloni de touring altfel decat lungi, care chiar si cu picioarele flexate acopera cizma pana jos.

 

Asa ca vine intrebarea: chestia asta poate provoca neplaceri pe viitor? Sa mergem maine sa-i schimbam cu un model mai lung?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Admin

In mod normal atunci cand esti in pozitie de mers pe moto pantalonul trebuie sa vina jos peste glezna sau in dreptul ei. In principiu eu imi iau echipament putin mai mare, tocmai in ideea ca toamna/iarna mai pun ceva pe dedesubt, avand in vedere ca eu merg si cand afara este cu minus, carenajul motocicletei imi permite.

Daca obisnuiti sa mergeti si cand sunt putine grade este important ca pantalonul sa fie mai lung, chiar daca ai cizme uneori frigul intra pe langa pantalonul care se ridica pe picior.

Te sfatuiesc sa o pui sa se imbrace de iarna, sa puna inclusiv mesada de iarna si sa se urce pe motor sa probeze, daca echipamentul o strange sau tipa pe ea atunci schimba-l.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

daca mergi cu protectiile din echipamen important e sa fie alea unde trebe in pozitia ta. daca iei nr mai mare o sa te foota protectiile ca 'pica' mai jos si o sa cam fie si poate inutile in unele cazuri...

 

eu n-am gasit niciodata nadragi care sa-mi acopere glezna cand stau pe motor.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Dupa ce am legat pantalonul de geaca, ne-am dat seama ca, intr-adevar, sunt prea mici, protectiile veneau prea sus si nu mai putea flexa genunchiul cum trebuie. Probabil inainte coborau pantalonii pe fund si de aia se simteau "confortabili". Nah, domnisoara credea ca trebuie sa stea mulati pe ea, sa arate bine, si nici eu nu am stiut ce sa-i spun.

 

Am fost azi si am schimbat cu un numar mai mare. Ca paranteza, oamenii de la Moto EMotion sunt de nota 10, pacat ca nu sunt din Bucuresti :(.


» Post actualizat in 24 Apr 2016 07:50

Daca poarta cizme nu vad care-i problema.

Daca nu poarta cizme, asta e, de fapt, problema.

 

Poarta cizme.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Alpinestars au marimi ciudate, mai ales la tzoale touring. Problema e ca dimensiunile si croiala difera de la un model la altul la aceeasi marime. Mie Andes M mi-au fost largi, chiar cu mesada termica atasata, si AST-1 aproape perfecti, astea fiind singurele modele pe care le-am gasit la SMAEB.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...