Sari la conținut

Ce atas e asta?


belitu
 Share

Postări Recomandate

Este o motocicleta foarte frumoasa. Un IJ 56, daca nu ma insel. Daca asa avea bani si loc unde sa o tin, as lua-o eu, ca nu cred ca nu se poate face sa mearga (asta daca nu functioneaza)... E veche, dar pare originala, ceea ce e mare lucru.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Ataşul este de Cooperativa Meşteşugărească, erau multe prin ţară cândva. Motocicleta se prezintă destul de completă, doar stopul spate şi farul valorează 250-300 lei, şaua aprox 100-150, capacele carburator tot cam 100-150 lei, şi astea doar aşa în mare.

Părerea mea e că cel mai bine e să o ţii întreagă şi să nu o modifici deloc. Sunt din ce în ce mai rare şi din ce în ce mai scumpe, ar fi păcat să se piardă, mai ales aceasta care pare destul de completă şi neciopârţită. În plus, pare a fi şi modelul mai căutat, adică cel cu 3 dungi orizontale şi cu o singură dungă la contur pe capacele laterale. Dacă nu ştii ce să faci cu ea şi te hotăreşti să o vinzi, anunţă-ne înainte de o eventuală dezmembrare.

P.S. Ataşul nu valorează mare lucru, nu e original de IJ.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Multumesc de raspunsuri! Din cate mi-a spus prietenul ala al meu, a fost pornit de curand si cred asta. Am mai avut ijuri si as putea sa-l fac sau sa-l pun la conservat in container langa java.

Multumesc inca o data tuturor!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Dacă merge vopsește-o și vinde-o repede la un amator de vintIJ, dacă nu merge, dă-i foc !

Asemenea coșcoavă nu are și variantă câștigătoare.

 

Ca pasionat de motociclete, eu nu as sfatui pe nimeni sa dea foc unei motociclete, indiferent de starea ei. Mai bine o dai pe un pret de nimic sau o dai de pomana decat sa ii dai foc. :-L

 

 

Am luat Motocicleta ieri de la un prieten si nu stiu ce s-ar merita sa fac cu ea.

 

Prietene, daca ai timp de ea si te pasioneaza,poti sa o RECONDITIONEZI. E cel mai bun lucru care poti sa il faci cu ea, si cu o astfel de motocicleta reconditionata te poti mandri.

Mai jos ai niste link-uri cu motociclete reconditionate. Uita-te si poate iti vine vreo idee. E pacat de ea, sa o lasi sa rugineasca.

 

/index.php?/topic/735205-proiect-reconditionare-pannonia/

/index.php?/topic/729198-proiect-ij-56/

/index.php?/topic/736013-ural-m63-1970/

/index.php?/topic/662299-suzuki-tu250x/

Editat de gabizxc
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Nu cred ca e cazul sa ne suparam. Am cerut sfat, am primit sfat. Stai linistit ca nu urmez toate sfaturile pe care le primesc. Speram sa fie ceva de atasul ala, dar daca nu e, nu plang...prea mult. Probabil asta e motivul pentru care nu am gasit atas la fel pe net (probabil fiecate cooperativa mestesugareasca facea altfel). Multumesc pentru sfaturi inca o data! Si daca o las uitata in sopron, cu scopul de a fi inca un proiect, tot e bine. Cresc copiii si poate-i feresc de ocupatii daunatoare folosindu-ma de preocupari benefice cum ar fi reconditionarea acestei motociclete.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Oricum, cred ca sunt doua variante: ori o reconditionez, ori o conserv. Se mai gasesc piese? Ma gandesc ca poate ar trebui schimbate segmenti, piston, cilindru. Original instalatia e pe 6 volti?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Da original e pe 6v si nu e nevoie sa schimbi piston, cilindru și segmenti daca nu se aude o bataie, oricum piesele de schimb au o calitate inferioară celor originale, personal am incercat să păstrez cat mai multe piese de fabrica

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...