Sari la conținut

Honda Cr 250


Postări Recomandate

Am un Honda Cr 250 fullcross din 1998 caruia i s-a rupt un brat de jos de la bascula si toti rulmentii de la articulatia de jos sunt praf. Am cautat la dezmembrari si peste tot, nu am gasit set complet de rulmenti si nici bratul respectiv. Ma poate ajuta cineva sa gasesc piesele?

In poza atasata am incercuit fiecare loc in care e nevoie de rulment si articulatia rupta

 

 

post-92816-0-56261900-1455283862_thumb.j

post-92816-0-56261900-1455283862_thumb.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Rulmentii cred ca-i poti gasi la magazinele de profil. Trebuie sa ai la tine un rulment vechi pe care inca se mai vede codul lui.

Celelalte piese..la dezmembrari cum au zis si colegii.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Multumesc mult de ajutor! Anunt daca reusesc. Problema e ca la mine toti rulmetii au fost bucatele si nu am ce sa mai vad pe ei

 

Pentru ca sa rezolvi problema cu rulmentii trebuie sa masori gaura in care au fost montati precum si boltul prin care trece surubul de prindere. Poti folosi rulmenti din seria HK. Problema majora la Honda ca si la Yamaha este ca fabrica a folosit rulmenti speciali cu dimensiuni care nu se incadreaza in seriile standard de rulmenti. Dar poti sa adaptezi si rulmenti "normali". Avind in vedere ca tu ai mers cu utilajul pina a crapat totul acolo pe jos, daca folosesti rulmenti cu latimea mai mica sau cu diametrul interior mai mic (in care intra boltul de otel) nu o sa ai probleme . Evident ca din cind in cind va trebui sa deschizi cutia cu vaselina si ungi acolo unde trebuie. Probabil ca bolturile originale nu o sa se potriveasca ca au dimensiuni ciudate 17, 21 mm, etc. Daca gasesti la second hand partea aia de link care tie ti s-a distrus, alege-ti rulmentii din seria HK care au diametrul exterior ca sa se potriveasca in locasurile de montaj, iar daca bolturile originale din interiorul rulmentior nu se potrivesc, iti fac eu altele. Pe gratis. O sa-mi trebuiasca doar dimensiunile rulmentilor pe care i-ai ales (seria lor) si dimensiunile bolturilor originale ( un desen cu cote in mm). Poti sa ma contactezi pe PM

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 2 weeks later...
  • 2 months later...

Multumesc mult pentru ajutor! Am rezolvat acea problema, insa am intampinat din nou o problema pe care va rog frumos sa ma ajutati cu ce puteti sa o rezolv: pentru aceeasi motocicleta, Honda Cr 250 1998 am nevoie de telescopul pe spate care mi s-a rupt si din pacate nu gasesc nicaieri. Daca aveti vreo idee care m-ar putea ajuta, dati-mi-o. Multumesc, o seara faina!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...