Sari la conținut

Un mic ajutor daca se poate


catas_him
 Share

Postări Recomandate

Salutare la toti.

As avea nevoie de un mic ajutor in a gasi date cu privire la rezolvarea unor acte, mai exact este vorba despre o motocicleta vanduta de mine prin 2006 lui Nea Victor, user-ul Rocknroll.Stiu ca s-a intamplat un eveniment nefericit cu acesta, dar as avea nevoie de un numar de telefon a unei persoane de contact pt a definitiva vanzarea unei motociclete.

Am vandut o dnepra cu nr de inmatriculare VS-69-CAT, a ramas la mine la financiar si as vrea sa o scot de la impozit.

A fost facuta o hartie de mana, a ajuns atunci noaptea tarziu pe la mine, toate actele motocicletei au fost date lui,vorbeam cu el despre faptul ca inca nu a bagat-o pe drumurile publice si sa nu o radiez.A platit impozitul in toti anii care a figurat pe numele meu, singura rugaminte daca se poate e sa contactez o persoana din familie daca motorul inca ii apartine si sa rezolv cu scoaterea utilajului de la taxe si impozite.

Salutari.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Salutare,

 

Daca respectiva motocicleta nu mai circula pe drumuri publice/ nu mai exista poti incerca sa mergi la circa financiara sa dai o declaratie. Eu am patit ceva asemanator cu o Dacie veche pe care am mostenit-o dar nu puteam sa-i dau de urma sub nici o forma. Am verificat pe CEDAM daca a avut in ultima vreme RCA valabil (nu avea), apoi am mers la finante si am facut o declaratie pe proprie raspundere cum ca acel autoturism nu mai este in posesia mea.

Si eu am ramas surprins de cat de usor a fost dar a functionat, anul acesta nu am mai avut nimic de plata la impozit pentru ea.

 

Bafta!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

confirm ce a zis si dan.andrei, la fel a patit tata cu 4 masini mai vechi de 15 ani ( la taxe si impozite constanta la finele anului trecut) , 3 fiind daune totale ,doua cu deces sofer , si una cu proprietar final necunoscut.....el insa a facut declaratia pe proprie raspundere atasand si chitantele de mana (pe atunci nu exista contract de vanzare standard) intr-un act legalizat la notariat , predat catre primarie.....poti atasa si dovada ca nu mai circula /nu are rca de mult timp , e si mai bine. bafta.

Editat de mad_max_86
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...