Sari la conținut

Caut urgent detinator Kawasaki Z1000SX


Bogmad
 Share

Postări Recomandate

Salutari tuturor, caut si eu un detinator de Kawasaki Z1000SX pt. a putea sa o vad in realitate si sa ii "simt" vibe-ul. Ma gandesc sa imi achizitionez si eu una, dar nici macar la United Motors nu am gasit asa ceva sa o vad si in realitate... Astept un semn de la cineva, daca ma poate ajuta in acest sens...sau daca stie pe cineva din zona Bucurestiului cu care sa ma pot vedea 10 min si sa schimb 23 impresii...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 2 weeks later...
  • 4 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 2 weeks later...

Salutare,

 

Daca nu ai abandonat inca ideea de a-ti cumpara una, pot sa-ti spun si eu parerea mea de posesor, dupa 5000 de km facuti in vara asta.

Si eu am stat pe forumuri si am vizionat filmulete pe Youtube vreo juma' de an inainte de a mi-o lua.

Pentru mine este exact ceea ce ma asteptam sa fie.

Putere suficienta si livrata constant de pe la 1800 -2000 rpm in sus. Viteza max. nu o stiu, am ajuns doar pe la 240 dar simteam ca ar mai fi avut rezerve de putere, daca vroiam.

E adevarat ca "nu e nici cal nici magar" dar a luat ce e mai bun de la fiecare. :) Ca doar e din categoria sport-tourer. Intre speed si tourer. E mult mai confortabila decat o vitezana la drumuri lungi, cam la aceleasi performante. Mai usoara si mai manevrabila decat un tourer veritabil. Adica o poti folosi si prin oras fara probleme.

Consumul e in functie de cum mergi. Eu scot un 5,4 - 5,6% la o tura de 400 -600km in gasca. Asta asa, ca sa-ti faci o idee.

Eu am 1,74 si ma simt foarte bine in sa. Parbrizul e reglabil in trei pozitii si protejaza destul de bine.

 

Si are si "semighidoane" :)

 

Cam astea ar fi impresiile unui posesor, pe scurt-desigur.

 

Cristi

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

 

Studiez si eu modelul pe net de ceva timp. Majoritatea review-urilor mentioneaza niste vibratii cam puternice in sa si scarite, altii zic sa si la nivelul ghidonului. Noul model am vazut ca pe placile alea unde tii cizmele pe scarite are si niste 'contragreutati' pentru atenuare de vibratii.

A ta cum e?La ce turatie sunt mai puternice?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Nu stiu ce sa zic...

Cred ca e exagerat spus "vibratii puternice". Sunt vibratii normale pt orice motocicleta (zic eu). Nu am sesizat o anume plaja de turatii in care sa fie mai evident deranjante aceste vibratii.

Profilele acelea pe care sunt prinse scaritele sunt la randul lor prinse de cadru prin niste bucsi fexibile care preiau mare parte din vibratii. Si intr-adevar, au spre interior un fel de inel metalic prins tot pe o bucsa de cauciuc care probabil functioneaza ca un compensator de vibratii.

Inainte am avut Kawasaki ER6F 2008 cu motor "twin" si care intr-adevar vibra din toate "incheieturile". Z1000 are totusi 4 cilindrii, un motor mult mai echilibrat si mai silentios.

 

A mea e 2013. Am luat-o cu 12000km de la un dealer Kawasaki din Germania si era inca in garantie cand am cumparat-o. Nu am avut pana acum nici un fel de probleme cu ea. Functioneaza perfect.

Daca ar fi sa ma plang de ceva totusi, mi se par cam prea "scurte" treptele de viteza 1-4. Mai ales in a 2-a si a 3-a se tureaza foarte repede. De cele mai multe ori schimb cate doua trepte in sus 1-3 si apoi 3-5-6. Puterea motorului iti permite sa faci asta fara sa simti smucituri sau subturari deranjante. Prin a 2-a si a 4-a trec doar cand schimb in jos treptele.

 

Mie imi place mult filmuletul de mai jos si pot spune ca la fel exclam si eu la fiecare tura cu kawa mea :)

 

 

Tipul zice la finalul ride-ului: "probably one of the best bikes I have ever been on". Si tipul nu e chiar un novice. :)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...