Sari la conținut

Probleme cu pornirea la automat!


Postări Recomandate

Salut baieti! Detin si eu o honda nsr 125cc din 98 si am cateva probleme cu pornirea la automat. Impinsa porneste la sfert si merge foarte bine. La automat insa cand incerc sa o pornesc se aude doar un ticait mic. Precizez ca bateria e buna si ca electomotorul merge, porneste motorul ( a pornit de cateva ori). Plus de asta am avut parte de o intapmlare ciudata: Am iesit cu el, am dat o tura mai nervoasa si cand l-am oprit, electromotorul se invartea, chear si dupa ce i-am luat contactul, in cele din urma s-a oprit cand am scos borna de la baterie(+-ul), iar ciudat a fost ca dupa cand atingeam borna la baterie, imi pornea motorul de parca as fi dat la automat. Dupa vreo 3 porniri, cand atingeam din nou nu mai pornea si facea doar un ticait la releu, de precizat ca l-am miscat putin releul si dupa nu a mai pornit. Are cineva vreo idee despre ce se intmpla?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Baietii multumesc mult pentru raspunsuri! dar i-am dat de problema, e releul de pronire...cred ca e rupta tablita aia care trebuie sa faca contact in momentul apasarii pe buton...L-am desfacut eu releul si cand miscam tablita aia si apasam butonul pornea...deci alt releu.

Problema, nu gasesc pe net :( Are cineva?


» Post actualizat in 04 Jul 2015 17:04

 

 

Editat de Emanuel Lucaci
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 3 weeks later...
  • 4 weeks later...

Salut tuturor! Din nou eu si batrnica mea.... Am si eu o curiozitate care este in acelasi timp si o problema. Si anume: poate fi reglat de undeva( carburator, cui pontou, robinet de benzina sau alt ceva) nivelul benzinei din rezervor la care odata ajuns sa nu mai traga benzina? Intreb asta deoarece patesc sa am benzina in rezervor, 3-4l, iar motocicleta sa nu mai traga, doar cu socul tras si se ineaca la acceleratie. Precizez ca daca ii pn rezervorul pe jumate sau plin o ia si merge fara probleme. La inceput credeam ca e infundat carburatorul si il curatam, etc. Dar dupa tot nu pornea, doar dupa ce ii puneam benzina din belsug :))

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...