Sari la conținut

Motorex Rock The Hill 2015


Postări Recomandate

11143203_1595909087352483_48266127261060

In perioada 1 - 2 august 2015 va invitam la Hasag, Sibiu, la prieteneasca anului 2015.
Vom pune la bataie doua clase (hobby, expert), iar sambata un prolog creat astfel incat sa fie posibila parcurgerea lui indifierent de competentele pe care le are fiecare rider. Duminica incepe actiunea off-road, traseul va fi de aproximativ 60 km, unde clasa A v-a avea de parcurs de doua ori traseul, adica 120km in total, marcat cu benzi, sectiunile HARD vor fi delimitate de CP-uri. Fiecare rider va fi cronometrat doar pentru a vedea timpul efectuat pe traseu. Tabara va fi in zona prologului, riderii pot veni cu corturi sau rulote. In zona taberei veti putea gasi: terasa, mancare, etc. Motocicletele vor fi introduse in "parcul rece" unde vor fi luminate si pazite de catre S.C. TRANS GUARD S.R.L.
Va asteptam la start si am aprecia daca v-ati inscrie pe link-ul de mai jos.
http://rockthehill.ro/inscrieri

Mai multe informatii pe http://rockthehill.ro sau http://facebook.com/efrth

 

Premii oferite de: reteaua MYMOTO, MOTOREX, AKASHA ENERGY DRINK

 

CEVA POZE(CLASA A)

post-88260-0-13933100-1433434413_thumb.jpgpost-88260-0-21704500-1433434436_thumb.jpg

 

VIDEO

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 1 month later...

Vine cineva din Brasov sambata ? Puteti sa ne recomandati o cazare libera in Sibiu sau Ocna Sibiului? Seara vreau sa merg la concertele (gratuite!) de la Artmania din Piata Mare

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Imi pare rau sa o spun, dar aceasta prieteneasca a fost o mare dezamagire pentru mine. Nu neparat din punctul de vedere al traseului, din care nu am putut prinde prea mult deoarece am reusit sa ma ratacesc relativ rapid, ci din punct de vedere organizatoric.

In primul rand, a lipsit de pe orice site un numar de contact, astfel incat daca nu stiai unde e satul Hasag sau in ce parte a satului e intalnirea, nu aveai nici o sansa sa intrebi pe cineva. In al doilea rand, organizatorul nu a putut ajunge la briefing. Asa ca cel ce a tinut briefingul nu a putut decat sa ne citeasca 2 chestii generale de pe o foaie lasata de Mitza, gen culoarea benzilor si numarul buclelor. Au lipsit cu totul acele TIPS & TRICKS despre traseu, unde sa ii dam gaz si unde sa fim atenti sa nu ne ratacim, etc.

In al treilea rand, traseul a fost foarte prost marcat. Banda aleasa, alb cu rosu, a fost rara, si cu schimbari bruste de directie nesemnalizate si cu sageti. Alegera benzii albe in conditiile in care traseul traversa destule pasuni pline cu flori de coada soricelului si cu iarba inalta alb-argintie nu a fost o decizie prea buna.

De asemenea, am inteles ca exact cu o saptamana in urma a fost, in satul vecin, o alta cursa la care s-au folosit aceleasi benzi, doar putin mai late. Iar eu e posibil sa fi fost pacalit de o intersectie cu un track de atunci. Asta iar mi se pare ciudat, cum sa folosesti aceeasi banda si nici sa nu cureti track-urile ce-ti intersecteaza traseul?

Pentru toate acestea eu voi spune PAS anul viitor.

 

P.S. My Moto, voi, ca si sponsori, nu puteati dona si o banda frumoasa, verde, cu Motorex? Era mult mai potrivita decat una alb-rosie, probabil singura gasita de baieti de pe la magazinele de constructii.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...