Sari la conținut

" COMUNISTI " in necaz.


HondaSan
 Share

Postări Recomandate

Mica noastra comunitate (ne ajung 10 maini ca sa-i numaram pe toti ) este formata din oameni mai tineri, mai batrani, mai bogati, mai saraci, mai sanatosi, mai putin sanatosi. Ce mai, este o adunatura eterogena. Si fiecare are micile sau marile lui probleme.

 

Am deschis acest topic determinat de situatia dificila prin care a trecut nea Bogdan de la Aninoasa. Pe acest motociclist il cunoaste toata lumea pentru ca de ani de zile participa cuminte si linistit la mai toate intrunirile noastre. Are o colectie de peste 15 motociclete clasice. Este prieten cu foarte multi dintre noi. Acum aproximativ o luna nea Bogdan a facut o operatie la Fundeni. Cine aude de Fundeni cam incep sa-i tremure picioarele. Asta e. A facut o operatie reusita. Am fost cu Emil in vizita la el. I-au curs lacrimile pe obraji batranului motociclist. S-a bucurat nespus. Azi va pot da vestea buna ca in urma analizelor s-a stabilit ca partea operata nu era canceroasa.


Trecand peste aceasta veste buna spun ca acest topic este necesar pentru ca cei ce stiu despre vreun tovaras de al nostru in necaz sa aiba un loc unde sa poata posta. Ii urez lui nea Bogdan o insanatosire deplina si cat mai grabnica.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Pai Cri Toamna Gri.Nu-i necaz.Ideea este ca atunci cand cineva este la necaz,o cunostinta dea lui sa ne anunte pe toti si ,macar prin postari aici sa ne aratam solidaritatea cu prietenul nostru.Panimaisi?

» Post actualizat in 27 Mar 2015 18:42

Sa ma cauti ca am o aripa de Hornet.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...