Sari la conținut

Observatii zilnice 1 - Video


Postări Recomandate

Nici tu nu esti perfect....urata depasire a tramvaiului, la trecerea pentru pietoni nici cea mai mica intentie de reducere a vitezei..

Care este scopul filmului?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Toti faceti referire la depasirea tramvaiului - de fapt gresita a fost toata depasirea!!! (nu este permisa depasirea unei coloane in stationare, indiferent de calcarea sau nu a dungii). Si cate depasiri pe dreapta ai facut...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator goe 75

Dude! Motorul suna absolut criminal! Tot direct legat de film : Iubesc Romania cu toate neajunsurile. Justia e la pamant pentru ca toti judecatori sunt aici cu verdicte la secunda.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Va salut pe toti!

Am avut nevoie de ceva timp de meditare asupra comentarilor postate de voi. Pana acum am luat intamplarile in trafic de genul acesta prea personal, ma enervam prea repede, si tineam prea mult la dreptatea mea in privinta acordarii de prioritate. In privinta tramvaiului, m-am asigurat inainte sa intru in depasirea lui ca nu vine altul din contrasens si ca pietonii nu au cum sa foloseasca trecerea pentru ca tranvaiul era deja pe ea, nu zic ca a fost legal, dar de asigurat m-am asigurat. De culoarea rosie a semaforului nu stiu ce sa zic, m-am uitat din nou la film dar nu gasesc unde as fi trecut pe rosu. Probabil colegul sa referit la prima faza, dar acolo am avut sageata intermitenta care imi permitea virajul la dreapta.

Am avut de invatat din aceasta experienta, trebuie sa fiu mai calm, mult mai calm si sa conduc mai preventiv. Nu incerc sa promovez nici un fel de act de teribilism sau sa dau lectii, vreau doar sa postez niste filmulete care se pot vizualiza cu placere in timpul liber.

Folosesc o camera Drift HD Ghost cu microfon lavaliera extern amplasat in buzunarul de la geaca impotriva zgomotul vantului.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 5 weeks later...

Nu-mi vine sa-mi dau crezare ochilor... Cum...?! Toate aceste minunăţii se întâmplă oare în inima Ardealului?? Taximetrişti tăind calea, conservari care nu dau prioritate şi se bagă în faţă? Pe străzile din Klausenburg?!! Aşa ceva, nu-i cu putinţă! No way.... Ardelenii sun cei mai buni, cei mai corecţi, cei mai cei dintre români.... doar au făcut parte din Imperiu!

 

Morala, fraţilor: românul e tot român, indiferent din ce zonă a Ţării se trage. Ce mi-e Colojvaru', ce mi-e Bucureştiul, etc? Oricum se vede că şi la Kolozsvar, scuteriştii sunt schmekeri! MNO! :laugh:

Editat de Lancelot
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Foarte util clipul! Mai ales pt cei care nu stiu prea multe despre Cluj.

Clujenii sunt miticii Ardealului. Ei is miezu', precum getii, cei mai viteji dintre traci. Ai mai faini si mai destepti dintre ardeleni, etc.

Desi am halit jdemii de km prin Bucuresti, simt o mare angoasa cand trec prin Cluj, mai ales ca am placuta aia nefericita sub coada caprei... Nu care cumva sa depasesc vreun clujan neaos, ca vad io. Am patit-o de prea multe ori pana acum si... cand e vorba de CJ, dau semnal dreapta, franez preventiv si las dreaq orgoliul si prioritatea, in favoarea superardelenilor.

 

 

*acest post este un pamflet si trebuie tratat cu maxima seriozitate. ;)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Cat butthurt pentru un filmulet de pe net...

@OP: nu te lua dupa justitiarii de tastatura, mergi in treaba ta. Am mai vazut baieti dinastia tari pe forum care franau in curba ca le era frica sa se aplece :D

 

Dupa ceva vreme o sa vezi ca o injuratura si un claxon + o frana preventiva sunt mult mai sanatoase decat turat de motoare.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 4 months later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...