Sari la conținut

Tura de socialiste a lui VanDam


owene
 Share

Postări Recomandate

Ca tot incepu 2015 si oamenii planifica.

 

Intrunirea lu' Aleko, a lui Lolo, Antituristica lu' owene, samd, se pare ca la socialisti musai trebuie sa existe un "tatuc" ca altfel nu merge :-) Trebuie sa se stie din start cine incaseaza castanele daca ceva iese prost, asa ca VanDam e tocmai bun, nu ii vad bine pe aia care se iau in gura cu el :-)

 

Ca sa n-o lungesc, Vandamul nostru ma tot bate la cap la fiecare tura a noastra(pe telefon, la ce va ganditi) sa facem o tura de socialiste, lejera, scurta, odata pe an, vara. El nu zice nimic pe forum ca sa nu pice de organizator, dar l-am dat eu pe fata ca sa pot sa-l numesc participant voluntar-fortat, ca daca el vine, ma bag si eu si in rest cine vine vine, cine nu, nu, in 2 deja e foarte placut.

 

Ideea este de o tura de placere cu plecare din punctul A sambata dimineata pe la 9.30-10 si ajuns in punctul B(care poate fi si A) dupa-amiaza pe la 17.00. Intre A si B traseul sa fie de maximum 150km. Nu e mult dar trebuie socotit si drumul fiecaruia de la casa lui pana in A si de la B acasa.

20km/h iese media, e inadins gandita asa mica ca sa putem merge potolit pe DJ, sa putem opri in 2-3 locuri sa facem poze ca sigur e ceva de vazut pe traseu, vreo carpeala, o oprire la amiaza de odihnit la umbra, povestit si tinut carnat deasupra jarului.

vara la ora 17 e lumina inca vreo 4 ore minim asa ca cine vrea sa o taie direct acasa o poate face, restul scoatem cortul, facem focul si povestim la o bere pana ne ia somnul.

 

Duminica dimineata imprastierea fiecare la ce ora considera.

 

Cam asta ar fi in mare.

 

E tura de socialiste pe rotile lor, lenta si scurta(descurajam motoarele actuale japoneze ce-o fi), asa ca participare cu socialiste 2T, 4T, asta-i toata ideea.

 

Data si traseul e decizia acelora dintre inscrisi, care nu s-au jenat in 2014 sa faca macar 500km cu socialista, dar nu pe bormasina, cric sau din ture de 1km in jurul casei. Ne stim intre noi, exista poze de la intruniri si nu cred ca cine a facut o tura lunga cu socialista din dotare n-ar putea dovedi cu o poza in caz de intrebare. De ce asa? Fiindca an de an s-a demonstrat ca atunci cand se inscriu multi, vin foarte putini, cam aceiasi, se repara multe motociclete dar multi isi consuma pasiunea doar in garaj iar pe sosea ajung putine asa ca asta e o conditie fixa de organizare.

 

Inscrierea e totusi libera tocmai pentru a da ocazia oricui are o socialista oricat de jerpelita sau restaurata lucios dar functionala si cu toate actele in regula(carnet, rca, itp), care e pasionat dar poate nu e foarte increzator sa plece singur la un drum de 200km, sa iasa la lumina, sa dam o tura impreuna, sa vada ca in 200km nu pica nimic de fapt, sa ne mai cunoastem si in afara forumului.

 

Alte amanunte de organizare le discutam de la caz la caz, aici pe PM sau pe telefon iar VanDam are un cuvant de spus ca e ideea lui.

Nu va suparati ca nu vreau sa fac pe topic un exercitiu de democratie, scopul e o tura care sa fie placuta si sa se incadreze in niste limite.

 

An nou cu multi km frumosi va doresc!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Asa cum se zice de obicei "E o idee , proasta, dar e o idee"-am glumit!

Sigur ca e o idee buna, ca asa poate e si mai tentant pentru unii sa se puna pe treaba si sa-si aranjeze motocicletele -sa poata participa si sa-si etaleze "prietenele", ori cei care de obicei nu le scoteau la intruniri asa poate sunt mai dornici sa fie alaturi de celelalte surate, pe drum.

Van Dam sper ca e si el de acord sa se implice si e pregatit sa primeasca criticile care intotdeauna apar mai repede si infinit mai multe decat aprecierile.

Laudabila idee!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Mie-mi place ideea si e posibil sa pot participa cu "comunista" mea. Deocamdata ma inscriu aici sa aflu si restul detaliilor cum apar ele.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

(Nu exista "intrunirea lui Aleko", e doar Intalnirea de Comuniste si Atase anuala, "Nationala" cum ma bucur ca o apeleaza multi. La ea cu totii ne aducem aportul si de altfel doar la ultimele 2 editii se poate spune ca a fost vorba cat de cat de "organizat", dar nu vezi doamne mare efort. Nu-mi place cum suna si nu vreau sa fie "intalnirea lui Aleko", e intrunirea care trebuie sa adune cat mai multi cu comuniste intr-un loc frumos - si ne-a iesit pana acum.)

Dar nu ma deranjeaza deloc ca se vrea o tura de socialiste a lui Vandame :grinbandit:, voi fi prezent.

Editat de Aleko
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Aleko - scuze man, stii tu ce am vrut sa spun, nu agit nimic.

Vandame nu are cont, doar citeste.

 

Ca sa pastram lucrurile simple pentru o tura de o zi, ne inscriem "oficial" pana la sfarsitul lui februarie, astia discutam cand si pe unde. Cine se hotaraste mai tarziu se pliaza pe data si traseul stabilit.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

O tură scurtă se pretează mai ales celor care locuiesc aproape de punctul A, astfel că din păcate nu cred că s-ar aduna prea mulţi (în cazul de faţă cred că punctul A este probabil Braşov). Eu m-aş băga în aşa ceva dar drumul meu până în punctul A ar fi de 400-500 km. În schimb pentru un tur de ţară (sau chiar şi jumătate de ţară) aş fi mult mai dispus. Se poate mări cumva această scurtă tură într-una ceva mai lungă, să zicem de vreo 700-800 km? Să-mi fie cu iertare dar pentru ture de 150 km nu prea merită să te osteneşti să planifici cu 5 luni înainte. Astea de obicei se fac ad-hoc cu 4-5 prieteni.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Suna foarte bine ideea, si sper ca anul asta sa ma alatur si eu voua cu 2T! Traby va ramane la garaj anul asta (in ciuda ITP-ului facut, poate il scot doar o luna pentru plimbare) asa ca nu pot rezista fara miros de 2T pe 2015! Incep sa aranjez cat de cat Voshod-ul pentru turele de comuniste relativ scurte; (pana nu ii desfac cutia sa vad ce e in ea si de ce mergea rau la ultima tura nu ma aventurez la mai mult de 300km dus-intors). Acum sper ca si serviciul sa imi permita la data respectiva sa pot veni.

 

Asadar "I'm in"!

 

Asteptam detalii! :mexicanwave:

Editat de iuli-voshod
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Toate comunistele lui Dan consuma 5%, toate trei odata!


» Post actualizat in 07 Jan 2015 13:45

Sa revenim la tura. Nu ar fi interesant ca tura sa tina mai multe zile sa poata participa mai multa lume? Participantii sa se poata intalnii pe traseu (mai lung)?


» Post actualizat in 07 Jan 2015 13:57

Nu stiu de ce am impresia ca Dan este inspirat de un video de pe ytube cu atase prin paduri prin Polonia parca,...nu doar paduri, drumuri de categorie 2,3... Nu mai gasesc ala acum dar multi cred ca l-ati vazut, ma miram eu cum aveau oamenii la ei chiulase,cutii de viteza, cardane,alternatoare. Treaba care m-a facut sa-mi aduc aminte de domnul Radu Berchez si de lolo care avea la el inclusiv o menghina.


» Post actualizat in 07 Jan 2015 14:04

Ar fi frumos sa se ajunga la un compromis de genul " s-a stricat sau dereglat,hai sa punem cortul, mancam ,bem ,reparam si maine mai departe" Nu neaparat in ordinea asta. :cheers:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Nu e mai simplu ca tura asta sa ramana asa cum e, si cine vrea o altfel de tura sa faca un alt topic si tot asa. Diversitatea este buna. Mai bine 15 topicuri si 15 ture facute, fiecare in legea ei ei, decat o mare harababura.


» Post actualizat in 07 Jan 2015 14:08

Oricand va fi data si traseul turei asteia, o gramada de oameni nu o sa poata veni din motivele lor. Daca-s mai multe ture, pot compensa cu alta.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

După o discuţie privată avută cu Owene, am hotărât să mă bag şi eu în tura de 150 km. Pemtru mine nu prea are importanţă care va fi punctul A, aşa că sunt pe listă.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 5 weeks later...

Ultimul apel, nu-i cu sila, treaba voastra. Activitatea este mult mai febrila la bursa decat la invartit roata, incomparabil.

Numarul minim de participanti s-a facut deci suntem relax.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 3 weeks later...

Pai eu n-am primit PM ...

Inscrierile s-au incheiat, cei inscrisi au primit un PM unde continuam discutiile.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Omule, "comunista" mea e chiar un mz etz cum ai si tu. Este inscrisa, ii trebuie doar asigurare si un pic de atentie. Anul trecut a fost si pornita, deci e foarte posibil sa pot pleca cu ea cativa km. Vreau sa o re-aduc la standarde socialiste, dar am alte prioritati pe moment. Sunt din Brasov, desi nu-s acasa acum. Deci, daca mai e loc de un mz, dati de stire. Daca nu, distractie placuta. :)

 

Yamaha Dragstar nu e socialista

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Nu a zis nimeni că nu ar fi loc, ci dimpotrivă: cu cât mai mulţi cu atât mai bine/interesant. Problema e DACĂ faci MZ-ul, DACĂ ajungi acasă la Braşov, DACĂ excursia revine pe lista priorităţilor. Chestia e că cei înscrişi decid doar traseul şi data, iar ceilalţi se adaptează DACĂ vor.

Nu ar fi urât din partea ta ca de exemplu tu, cu atâţia "DACĂ", să decizi unde şi când să se meargă dar să nu vii la tură? Eu sunt decis să mă duc deşi nu mă prea interesează nici data şi nici locul. Mă pot opri doar motive obiective ce sigur nu ar ţine de mine. Tu de ce nu ai putea face la fel? Crezi că are chiar aşa mare importanţă dacă ai primit sau nu acel mesaj privat? Crede-mă că nu are.

 

P.S. Cunosc o grămadă de oameni care vor să-şi refacă comunistele la standarde ridicate, dar naiba ştie cum se face că de obicei au întotdeauna alte priorităţi. Nu judec, ani de zile am fost şi eu unul dintre ei,

Editat de Dr_krl
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Eu nu vreau sa decid nimic, pentru ca intr-adevar, sunt foarte multe DACA in optiunile mele. Vreau doar sa stiu cand e chestia asta ca sa pot sa ma pregatesc, si sa fac posibila participarea mea. De obicei pe forumul asta, nu stiu cum se intampla, dar aflu de chestii care au fost, si culmea, la o zi doua dupa eveniment. Daca... stiam mai repede, poate participam. Atat. Restul ... cum ne impartim timpul si prioritatile cred ca este o optiune personala.

 

 

Nu a zis nimeni că nu ar fi loc, ci dimpotrivă: cu cât mai mulţi cu atât mai bine/interesant. Problema e DACĂ faci MZ-ul, DACĂ ajungi acasă la Braşov, DACĂ excursia revine pe lista priorităţilor. Chestia e că cei înscrişi decid doar traseul şi data, iar ceilalţi se adaptează DACĂ vor.

Nu ar fi urât din partea ta ca de exemplu tu, cu atâţia "DACĂ", să decizi unde şi când să se meargă dar să nu vii la tură? Eu sunt decis să mă duc deşi nu mă prea interesează nici data şi nici locul. Mă pot opri doar motive obiective ce sigur nu ar ţine de mine. Tu de ce nu ai putea face la fel? Crezi că are chiar aşa mare importanţă dacă ai primit sau nu acel mesaj privat? Crede-mă că nu are.

 

P.S. Cunosc o grămadă de oameni care vor să-şi refacă comunistele la standarde ridicate, dar naiba ştie cum se face că de obicei au întotdeauna alte priorităţi. Nu judec, ani de zile am fost şi eu unul dintre ei,

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...