Sari la conținut

enduro maniaco depresiv -voineasa-intrunire prieteneasca-editia a 8 a


atillas
 Share

Postări Recomandate

Pentru planurile de toamna treceti evenimentul asta in calendar,va, se vrea o intrunire prieteneasca,un eveniment turistic,vom folosi o ordine de start,un punctaj pentru a vedea pozitia dupa terminarea celor 2 zile de concurs, cronometru, marcare cu banda,CP-uri si Tankpointuri.

Traseul are 2 zile distincte,in zone complet diferite,foarte spectaculos dupa inundatiile de vara aceasta,nimic imposibil de facut.

 

Profi: sunt cu treaba lor: 60 km sambata/30 km duminica.

 

Expert: traseu ce se face fara probleme,dar cu skils-uri necesare sa termini rapid tura fara mari complicatii/hobitii vor reusi sa termine si ei tura de expert dar cu oboseala,probabil echipe de cate 2 persoane vor rezolva la marele fix situatia : 60 km sambata/30 km duminica.

 

Taxa de participare va fi de aproximativ 150-200 de lei in functie de multi factori si de ce vom oferi sportivilor,asta mai spre luna aprilie vom sti exact.

 

Buletin si declaratie pe proprie raspundere este suficient.Benzina va aduceti pentru sambata un 5 litri,duminica nu necesita.

 

Revin cu amanunte pe parcursul emisiunii.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 3 weeks later...

ERATA(la solicitarea expresa a lui Jumba) :

 

SPORTIVI = participanti.

CONCURS = eveniment turistic, intalnire prieteneasca.

PUNCTAJ = timp intre plecare si sosire .

TAXA DE PARTICIPARE =contravaloare apa,benzi marcaj,o portie de mancare,un tricou,etc

 

Am coborat un pic stacheta si vom avea totusi 3 variante de traseu,hobby vor ocoli buclele de experti si castigam inca o categorie,asa ca cei care vreti sa vedeti de ce Voineasa se numeste raiul enduristilor si sa savurati o bere ciocolata si un pepsi la 2200 altitudine dar totusi nu aveti skils-uri de hard enduro va asteptam.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 3 months later...

NEWS CURSA

 

- 3 categorii diferite de rideri (hobby,expert si profi)

cel mai frumos este traseul de expert ca grad de dificultate,profi sunt ca la profi,hobby vor avea drumuri de taf pe urcare si coborare pana in creasta si pasaje de legatura intre ele

vineri orele 17- dam drumul la un prolog de 5 km fix,doar traseu fara obstacole artificiale si fara public,asa ca sa va familiarizati cu traseul..comun ptr toate categoriile se face pe motor 100%.

sambata 55-60 de km de traseu, seara premierea celor mai rapizi apoi chef haiducesc

duminica 30 km de traseu- fara cronometru(din cauza chefului ) ,se merge pe banda tot pe 3 categorii pentru dezmortire,ura si la gara.

donatie pentru munca noastra 150 de lei de pilot.

sambata plecati cu plinul in traseu si 5 litri de combustibil ptr tankpoint toate categoriile.

Zona este cu multa piatra,nisipoasa,radacini,recomandam Anvelope cu profil moale ptr experti si hobby.

 

Mancare GATITA la ceaun la preturi decente,nu oferim traditionalii mici,service-point,magazin piese moto,recuperare cu echipaje profesionale salvamont pilot si moto in caz de incident,tricoul editiei,foc de tabara,bere proaspata,etc..

 

 

PS grad dificultate traseu expert: am probat un pilot care se da doar de 2 ani efectiv,niciodata la Voineasa,a facut traseul de expert complet in sea si a zis ca a fost cea mai frumoasa zi de enduro de cand se da el..

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 1 month later...
  • 3 weeks later...

Va puteti inscrie pe www.freebiketeam.ro ,asiguram tricouri casual ale editiei doar celor inscrisi pe site.


» Post actualizat in 01 Jul 2015 07:26

Din motive strict organizatorice vom accepta anul acesta numai 100 de piloti (cumulat toate clasele)pentru a va oferi cele mai optime conditii de participare.

Prioritate au cei care se inscriu direct pe site, nu prin telefon sau mailul meu personal.

Va sfatuiesc sa va rezervati din timp un loc,traseul va fi unul exceptional.

 

Nu in ultimul rand de mentionat ptr toti cei care se inscriu,clasa hobby va avea un traseu destul de lejer : forestier,poteca pe curba de nivel,drum de taf urcare si coborare,poteca in gol alpin.


» Post actualizat in 06 Jul 2015 07:27

DETALII INTRUNIRE PRIETENEASCA ENDURO MANIACO DEPRESIV 8

11-13 SEPTEMBRIE 2015

 

3 CATEGORII DIFERITE (Hobby,Expert,Profi) -3 ZILE DE ENDURO - 70% din traseu la peste 2000 m altitudine.

 

CALENDAR:

 

Vineri orele 10,00-16,30 luare in evidenta participanti;

17,00 prolog cu obstacole naturale fara public;

19,00 mancare,berica, ura si la gara ca maine e de lucru

 

Sambata orele 08,30 instructaj pentru plecare in traseu (P si E predau benzina)

09,00 plecare in traseu ;

20,00 festivitatea de premiere a celor ca termina traseul +mici atentii;

foc de tabara,povesti,bere,legare sau dezlegare prietenii;

 

Duminica 09,00 instructaj pentru plecare in traseu;

09,30 plecare in traseu;

12,00 mancare,apa minerala (ca sunteti cu masina),ura si spre casa;

 

DETALII TRASEU:

 

Hobby –traseu gandit lejer pentru incepatori (drumuri de creasta,urcari si coborari de TAF,

poteca pe curba de nivel, linie de creasta,nimic dificil;

 

Expert – traseu gandit cu pasaje tehnice de dificultate medie,tziki tzaki, rauri pe urcare,

coborari si urcari cu radacini, sleauri,forestiere sapate de apa.(cel mai legat

gandit de noi, pilotul coboara din sea doar la alimentare,nu s-a mers pe

variante extreme sau epuizante);

 

Profi – traseu gandit pentru piloti cu experienta, pasaje solicitate,tehnice,trebuie tehnica

foarte buna in manevrarea motocicletei pentru a termina traseul;

 

Traseul va avea in componenta CP-uri , puncte fixe de ghidare, 1 tankpoint ptr E si P,apa in CP-urile accesibile auto.Va fi o singura banda pe traseu ptr toate categoriile, E si P se separa in CP conform indicatoare si sageti, H au traseu complet diferit.

 

Traseul va avea foarte multe zone de belvedere,varfuri de peste 2000 m altitudine sunt ceva frecvent,va sfatuim sa va trageti sufletul si sa va clatiti ochii cand iesiti in creasta )

 

Cine vrea sa manance un tocan de vitel cu mamaliguta si branza trebuie obligatoriu sa ajunga la finish fiindca se va gati ciobaneste chiar la sosire.(valabil doar sambata)

 

Vor fi luati timpi de start si sosire dar fiind un eveniment turistic timpii se vor afisa in ordinea inscrierilor la eveniment, nu in sistem „clasament”.

 

Nu sunt reguli sau restrictii,singurul lucru daca parasiti traseul trimiteti un sms pe nr organizatorului, eventualele penalizari si contestatii se judeca dupa virarea in buzunarul organizatorilor a contravalorii a 10 beri , mizam pe bunul vostru simt si respectul fata de ceilati participanti, fata de natura sau de oamenii/animalele pe care le veti intalni pe traseu.

 

La fata locului vor fi echipe Salvamont si inchizatorii de traseu vor asigura recuperarea eventualelor motociclete ce se incapatineaza sa nu mai porneasca.

 

Pentru participantii cu timpii cei mai scurti de parcurgere traseu vom improviza o festivitate de premiere.(premiile vor fi simbolice si mai mult de suflet asa ca savurati evenimentul si peisajele) .

 

TABARA:

 

Tabara de baza va fi in fata hotelului Lotru,zona in care vom asigura parcarea si securitatea motocicletelor (incepand de vineri orele 10,00 pana duminica dimineata orele 9,00)

 

In tabara veti gasi o echipa profesionista de mecanici ce va asigura (contracost) mici lucrari de remediere, inlocuire anvelope,etc)

 

Totodata veti gasi magazinele mobile ale sponsorilor,terasa cu mancare gatita (dupa cum stiti la noi nu se vand mici), bere rece;

 

CAZARE:

 

Voineasa este plina de pensiuni si hoteluri, este sfarsit de sezon in perioada intrunirii, dar ar fi bine sa va rezervati din timp.

 

ATENTIE: foarte putine pensiuni asigura masa , pranzul si cina le veti gasi permanent in tabara, preturile vor fi de bun simt, iar mancarea va garantez ca este proaspata.

 

 

Relatii la 0745 79 89 27 Stef (daca nu raspund din diverse motive sa rog SMS si revin cu telefonul)

Inscrierile sunt valabile numai daca sunt efectuate pe www.freebiketeam.ro

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 2 months later...

NEWS:

 

- sunt multi participanti si deja majoritatea pensiunilor sunt ocupate in jurul zonei de start/tabara.(pe www.freebiketeam.ro gasiti in josul paginii "home" adresa unei pensiuni cu

10 camere libere)

-traseul a fost putin marit cu cativa km pentru fiecare categorie si adaptat unei intruniri prietenesti(pe site vedeti exact lungimile traseului)

- prologul va incepe la orele 17,00 fix si nu reprezinta decat o incalzire de 3 km si adaptare la teren pentru ce va urma.-prologul reprezinta o sectiune din traseul de sambata.

- pentru o eventuala(nedorita) recuperare vom avea in staff echipe de jandarmerie montana dotate cu ATV-uri, specializati in recuperare din traseu accidentat.

 

MULTE PERSOANE NE-AU SUNAT SA NE INTREBE LA CE CATEGORIE SA PARTICIPE ASA CA VA REPET: TRASEUL DE HOBBY ESTE FOARTE USOR, MAI MULT PLIMBARE PE GOL ALPIN,TRAVERSEURI,COBORARI SAU URCARI PE DRUMURI DE TAF..va sfatuiesc sa mergeti pe varianta EXPERT,orice bucla se poate face sau ocoli la libera alegere,nu impunem respectarea unei distante in stanga sau dreapta marcajelor, important sa nu rataciti traseul.

- tot traseul este marcat cu banda KTM si se separa in CP-uri.

-festivitatea de premiere va fi sambata seara, traseul de duminica este optional dar respecta aceleasi regula de sambata,start-sosire-timp parcurgere-CP-uri.,arbitri.

-timpii de duminica de parcurgere vor fi afisati luni pe site, ca sa nu pierdeti vremea si sa puteti pleca in timp util spre casa.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 2 weeks later...

in zona e foarte multa piatra, eu am facut traseu in timp ce ploua, nu o sa gasesti noroaie de ses, dar o sa fie piatra, iarba, radacini ude. o placere!!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Super traseu la experti-mult de munca, vreme excelenta, zona superba, oameni deosebiti, atmosfera de prieteneasca adevarata, o trupa de rock Black Ice Valcea senzationala care a bagat vreo 4 ore cu cateva pauze, cantare Jumba & Stef, mancare f.buna, organizare perfecta, concurenti si organizatori relaxati si profesionisti. Am fost cu LuciHusky si Doru Pistol, cu care am facut o echipa f.faina. O declar de departe prieteneasca sezonului !

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Am fost doar sambata si mi a placut. Traseu hobby fara sa iti rupa capul chiar si dupa ploaie, foarte bine marcat, oameni misto, relaxati, tocana super reusita. Daca raman intreg si am cu cine eu sper sa vin si anul urmator si sa stau doua zile. Eu nu as schimba nimic.

Sa ne spui te rog de unde sa luam si noi fotografii.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Salut bikerilor, felicitari tuturor participantilor care au avut incredere in mine si cu toata ploaia au venit la cursa si au terminat-o.

sute de poze (vor fi mii in curand) pe www.freebiketeam.ro

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...