Sari la conținut

Gilera Nexus 125-500 & GP 800


Maximo74
 Share

Postări Recomandate

Salut! Deschid acest topic ca toti care detin aceste modele sa poata gasi piese,informatii,sfaturi...etc,mult mai usor! In decursul anilor m-am "lovit" ades de lipsa pieselor sau a informatiilor acestor modele de maxi-uri.Va astept cu informatii, sugestii, site-uri cu piese ieftine(dar nu de proasta calitate) pt. buzunarul romanului! Va multumesc anticipat gileristilor si Motociclism.ro!

Editat de Maximo74
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Ia spune-ne cateva detalii despre ea, cat consuma, cum trage...

salut,...trage f bine(avand cuplu' bun ca orice monopiston peste 150cc) ciclistica e buna(italianca),motorizarea Piaggio(verificat si-n circuite),nu-i ieftin pe-ntretinere(nici cel mai scump),consumul....aici depinde f mult stilul de "pilotaj",regim autostrada(linistit)100-120 un 4,2% aproximativ(+/-),oras...si 7%. Pozitie(de buda sport ;) ) acceptabila pt un maxi(ceva mai buna la: Madison sau Xciting si f buna pe x/t max)...parerea mea,are destule +-uri, - -ul.... vibreza "bine" in ture mici(eu am rez. asta cu ceva "ajustari" pe la variator si ambreiaj),per-total sunt multumit de el! Invit pe toti(daca au placerea)sa-si spuna parerile despre aceste modele....si nu numai...!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 1 month later...
  • 2 weeks later...

A venit parbrizul ala pana la urma? Si nuuu....nu il mai vreau inapoi intelegerea e intelegere si in plus de asta ne-am ales fiecare cu ce avem nevoie...! :hug: RESPECT MAXIM!!!!

Editat de pedrony
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Merci, mi-a facut placere sa muncesc la el...si nu doar la exterior,totul a fost pus la punct(schimbat variator,ambreiaj,curea; montat kit xenon pe ambele faze,curatat injectia,gume nou-noute dot 5114,schimbat filtre:aer,ulei+ulei,spalat-purjat instalatia frana si schimbat lichid frana,+alte "maruntisuri"..... :glare: ),cum spuneam mi-a facut mare placere sa "muncesc" la el! Si tu sa te bucuri Maximo de "Talhar"...cum bine spuneai tu ;) !

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 1 month later...

....de astazi s-a "deschis sezonul" si pentru mine,sa ne vedem sanatosi prin trafic :bike-037: ;) !

 


» Post actualizat in 31 Mar 2015 11:57

azi i-am schimbat bacteria cu Yuasa.......si am tras o tura Bucuresti-Oltenita-Giurgiu-Bucuresti,super frumos traseul pt o tura scurta,peisaj frumos,asfalt acceptabil spre bun,trafic redus,multe terase la sosea....+vremea numai buna de plimbare! :burnout:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 4 weeks later...
  • 4 months later...

Salut Maximo.

 

Am si eu un nexus de 500 si as vrea sa te intreb cat a costat si de unde ai luat parbrizul inalt.As vrea sa am unul de schimb cand ies afara din oras la plimbare ca dupa 120 te bate vantul ca pe sarma de uscat rufe :)

 

Am ctit ca ai schimbat cureaua si cate ceva pe la transmisie. Ai pus tot stock ? EU parca as vrea sa plece putin mai repede de pe loc si nu am reusit sa dau de nimeni care sa stie sa imi spuna ce si cum sa schimb.

 

Ms

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

salut,am piese stock...dar sunt combinate sa fie mai putin brutala,intarzierea in acceleratie e de la injectie,fara acest reglaj ai lovi masinile din jur la plecarea de la semafor :closedeyes: ...


» Post actualizat in 21 Aug 2015 09:24

parbrizul comanda la Motomus

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 2 years later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...