Sari la conținut

End of Season marca Free Riders


cyanide
 Share

Postări Recomandate

"Salutare la toata lumea" .Pentru ca sfarsitul este aproape (sfarsitul de sezon bineinteles ), va informam ca pe data de 7 Noiembrie Clubul Free Riders organizeaza in barul Rock'n'Regie, o petrecere care sa marcheze acest eveniment destul de trist. ATENTIE!!!...acesta nu este un priveghi, unde ne adunam sa plangem ca vreo cateva luni de acum inainte, nu ne vom mai putea bucura de compania "doamnelor" motorizate. Aceasta este o petrecere unde ne vom strange sa bem o bere, un vin, sau o apa plata cu lamaie (valabil pentru cei care tin regim :D ),sa socializam, sa depanam amintiri, facem retrospective ale anului ce tocmai trece si, privind cu sperante spre viitor, etalam planuri pentru noul sezon.Si ca sa creem o ambianta placuta pentru urechile noastre sensibile, am pregatit si un super concert prestat de formatia Sanctuar!

Pentru ca nimic nu este gratis (sau daca este, cu siguranta in spatele ofertei se afla un plan malefic) exista si o taxa de intrare!!!! Aceasta consta in diverse obiecte ce pot fi folosite de niste copii mai putin norocosi, dar care in viitor poate ca vor ajunge sa schimbe lumea.Exemple de astfel de obiecte nu cred ca mai are rost sa dau, dar totusi o fac : hainute, rechizite, jucarii 10000 e, etc. Orice aveti pe acasa de pe vremea cand erati in scutece si visati la primul chopper, prima gagica agatata pe o vitezana, sau mai stiu eu ce alte fantezii inadecvate pentru varsta aceea, daca se mai gaseste in stare buna de utilizare. Evident toate obiectele vor fi donate unor copii :)

Acestea fiind spuse, va asteptam cu mare drag sa ne treceti pragul (nu este musai sa va stergeti ciocatele de noroi ), si sa petrecem o noapte de pomina :) !

 

post-60453-0-50097400-1414584049_thumb.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Asigurati si cazare? Vin din provincie si vreau sa stiu daca am unde sa zac dupa... (sper ca nu la Politie cazarea...) Lasand vrajeala deoparte,ma tenteaza o asa intalnire. Scutece si hainiute nu am,dar vin cu cei 10000E...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...