Sari la conținut

Victor Rocknroll KIA


Aleko
 Share

Postări Recomandate

Odihneasca-se in pace!

Am apucat sa ma intalnesc cu nea Victor o singura data, anul trecut la Sambata, si atunci scurt. Ne-am conversat destul pe forum ca sa imi dau seama pe cine am pierdut. Sa-l cinstim si sa ne aducem aminte de el.

 

 

Soferul dubei minte cap-coada, toata expresia fetei exprima asta, nu e specialist in ascunderea minciunii. Inclusiv cu gestul mainii arata cum s-a intamplat de fapt accidentul, in timp ce povestea gogosi.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

...Soferul dubei minte cap-coada...

Asa este! A vrut sa intoarca intr-o zona cu dunga continua, interzisa acestei manevre... la iesirea din localitate catre Constanta. Nu a avut viteza dar nu s-a asigurat.

Minte crezand ca astfel este mai putin vinovat de uciderea unui om! Politia stie adevarul(..schmbarea directiei de mers)! Pozitia masini(mult prea inclinata pentru o schimbare de banda) si faptul ca motoreta si motociclistul au fost aruncate pe contrasens grupat si nu imprastiat - confirma ca Victor nu avea viteza, iar ipocritul a avut intentia de a intoarce fara a se asigura ca din spate nu vine nimeni.

Victor nu a avut nici o sansa, idiotul a executat manevra cu o clipa inainte de a fi depasit. Situatia pe care a creat-o individul, nu i-a lasat nici o sansa lui Victor care cred ca nu a avut timp nici macar sa realizeze ce se intampla, decesul a fost instantaneu, eforturile smurdului fiind inutile.

Editat de cristi 57
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Buna seara,

 

Vreau sa va multumesc in numele familei voua, tuturor celor care ati venit sa il conducem impreuna pe ultimul drum pe Nea` Victor, cum ii spuneati voi, si celor care ati fost alaturi de noi cu gandul. Suntem siguri ca tata s-a bucurat si se bucura de acolo de unde e.

Cuvintele sunt de prisos iar eu oricum nu le am la mine acum.

Un sincer "Multumesc".

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...