Sari la conținut

enduro Galati


danrar777
 Share

Postări Recomandate

Salutare. Trebuie sa iti spun ca XT600 este o motocicleta dual sport, nu este o motocicleta enduro pur sange. XT se preteaza la un off road usor spre mediu (depinde mult si de meseria pilotului), drumuri forestiere, mai o padure, o pasune.. ceva de genul asta, fara grad prea mare de dificultate. XT se preteaza excelent pentru enuro touring si adventure turing (cu unele upgrade-uri). Pentru enduro, in adevarata acceptiune a termenului, sunt motorete mai usoare, special concepute penru asa ceva, in 2 si 4 T. In rest, felicitari pentru achizitie, sa o stapanesti sanatos. Este o motocicleta excelenta, cu o ciclistica foarte buna, extrem de fiabila, care duce multe (de multe ori mai mult decat poate pilotul). Daca este in mintile ei si te ingrijesti de ea (ulei, filtre, inlocuit la timp consumabile si operatiile de mentenanta obisnuite), nu vei avea probleme ever.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Multumesc mult ! Tocmai asta ma interesa, cum sa-i schimb consumabilele ca am vazut rezervorul ala de ulei din partea stanga sub ornamentul de plastic, dar nu stiu exact nici cum se verifica nivelul. Am incercat sa caut si aici si in alte parti, dar nu m-am luminat inca, asa ca mi-ar prinde bine niste sfaturi. Stima.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Asta este site-ul teneristilor si vei gasi unele tutoriale si informatii despre modelul tau: http://www.tenereclub.ro/ , iar aici este un tutorial pentru schimbarea uleiului la XT600: http://www.tenereclub.ro/index.php?p=materiale&m_id=125

Pentru sfaturi, intrebari, diferite probleme care pot aparea, intra pe topicul posesorilor de Yamaha XTZ/XT din sectiunea Enduro touring &Adventure. Succes!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Din cate stiu, motorul este acelasi sau oricum foarte asemanator, deci procedurile de schimbare a uleiului nu pot mult diferite. Ca sa nu te incurc, iti sugerez sa iei la periat topicul asta: /index.php?/topic/126433-yamaha-xt-si-yamaha-tenere-600660/ Daca nu gasesti ceea ce cauti, pune acolo niste intrebari. Sunt baieti care se pricep si o sa iti raspunda.

Editat de xt600
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Multumesc inca o data xt 600, am periat ceva prin topicul ala, dar nu m-am edificat inca. Am inteles ca motoarele sunt f, asemanatoare, dar daca una are ule iul prin cadru in timp ce a mea are un rezervor pt. ulei, lateral stanga spate, sunt totusi ceva diferente. Mai caut in continuare,, mersi pt bunavointa si asfalt...cum il doriti la toata lumea!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 6 months later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...