Sari la conținut

Este practicabila Transalpina ?


desmodue
 Share

Postări Recomandate

A fost cineva de curand pe Transalpina ? Este practicabil drumul - se merge pe asfalt? Din ce am citit mai demult au fost niste inundatii care stricasera mari portiuni si acum e oficial inchis.

Se planuieste o excursie de weekend si nu as vrea sa am surprize mai ales ca trebuia sa schimb cauciucurile la moto si nu am facut-o.

 

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Salut,

 

Am fost eu acum o luna pe Transalpina si am ramas la Ranca la dus si mi-a spus patronul de la pensiune ca nu a fost niciodata inchis, sunt numai zvonuri si interese la mijloc :).

 

Acum o luna se mergea foarte bine pe Transalpina, eu am facut toata Transalpina, iar pe urma am fost la Sibiu si de la Sibiu am facut Transfagarasanul ( care dupa parerea mea e mult mai frumos ca Transalpina ), pe urma Curtea de Arges -> Bucuresti.

 

Drum bun,

Florin

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Salut.

 

Am fost recent. Drumul ok, fara obstacole. Portiunile afectate au fost curatate de catre localnici, ca deh, transalpina este teoretic inca in constructie, prin urmare cei de la autoritatea de drumuri nu se implica.

 

Am intalnit multi colegi motociclisti, nu s-a plans nimeni de starea drumului.

 

 

Toate bune.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Foarte practicabila. Am fost saptamana trecuta, un grup de motociclisti din Cluj. Am facut Transfagarasan si ne-am intors pe Transalpina. Am facut-o de jos in sus, din Novaci spre Sebes. Drumul e super bun, doar ca intr-adevar pe unele portiuni lipsesc parapeti. Dealtfel se poate merge linistit, noi nici macar nu am vazut un indicator de drum inchis sau circulatie interzisa. Ce-i drept, am prins spre varf o ceata de nu vedeai la un metru in fata, deci s-ar putea sa fi fost unul ascuns pe acolo. In rest, traficul era normal, am intalnit numeroase grupuri de motociclisti straini si intr-o parte si in alta, si putine portiuni cu pietris sau drum ingustat. Mai deranjanta e valea aia dupa ce intri in judetul Alba, ca e decopertat din loc in loc drumul (si nesemnalizat) cate 2 metri pe toata latimea lui. Dealtfel asta a fost singurul inconvenient, ca trebuia acolo sa tot franezi ca sa nu-ti rupi motorul/zdruncini pasagerul/pierzi aderenta daca aveai noroc de o asemenea portiune la o iesire din curba. Drum bun si distractie sa aveti!

 

Uite si bonus o poza din varf cand se insenina deja dupa toata umezeala/ceata/ploaia marunta de pana acolo:

post-58159-0-32416700-1409152470_thumb.jpg

Editat de zvoner5
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...