Sari la conținut

scartait curea VN 900


Vittore
 Share

Postări Recomandate

O problema a unui prieten la motorul mentionat:

Dupa revizia efectuata la United s a degresat cureaua de antrenare ....dupa aceasta inspirata menevra cureaua scartaie puternic mai ales cand e rece,dar nici cand e "calda" nu tace.....a incercat cu o solutie "belt dressing"

Posibil ca zgomotul sa provina de la frecarea dintre exteriorul curelei si patina fixa de pe carterul de la roata antrenoare a curelei.

Are cineva idee despre rezolvarea acestei probleme

Cureaua se prezinta in conditii bune fapt confirmat si de catre United iar la ei nu mai merge

Motorul are cca 27000 km

Editat de Vittore
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Dacă la United nu vrea sa se duca sa meargă în alta parte ....

Afla întâi de unde vine zgomotul, patina jos și verificat rulmentul/rulmenții patinei. Dacă is in regula mers mai departe ... O curea nu ai în mod normal de ce sa o degresezi decât dacă a fost expusă grăsimilor sau uleiurilor altfel doar o speli cu apa eventual apa calda și o dai cu spray de curea, atât.

Editat de ThunderByte
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Spray-urile "" belt dressing"" de la noi sunt niste porcarii ... am constatat pe propria piele sau curea .. ma rog . Dupa ce am dat cu un asemenea spray pe curea ( ca deh lumea spunea ca face bine ) am observat ca se strange mult mai multa murdarie pe curea ... aproape l fel ca pe un lant uns in exces . Am fost nevoit sa o curat cu apa si detergent de vase de cateva ori ca sa se duca solutia aia.

In principiu Alex are dreptate, sa se verifice intinderea curelei precum si daca este montata bine ( nu cumva la revizie sa fi dat roata spate jos si la montarea la loc sa nu mai fie aliniata perfect fulia de pe roata cu fulia de antrenare a curelei ) iar daa nu cateva spalari repetate cu un detergnt care curata bine dar nu dauneaza materillor din care este facuta cureaua .

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

multumesc ,

 

omul s-a dus la United Motors in Buc. pentru o revizie , dupa ce a adus motorul in tara , au scimbat ulei si filtre si i-au degresat cureaua , s-au uitat la placute , chestii d-astea . s-a ambitionat sa mearga la ei pentru ca sunt reprezentanti oficiali Kawasaki , apoi nu are cunostinte , timp si spatiu pentru a face singur verificarea asta . a plecat de acolo si a inceput scartaitul ! s-a intors dupa cateva zile rugandu-i sa se uite putin si aia i-au spus sa-si faca programare , ca ei sunt ocupati , ca August e luna de vacante , magarii romanesti , nu mai vrea sa auda de ei !

 

mai sapam ........

 

post-45527-0-35557700-1408861010_thumb.jpg

 

asta-i VN-ul !

Editat de Vittore
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 1 month later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...