Sari la conținut

HONDA Carpati Motors


Postări Recomandate

Salutare,

 

As dori sa va intreb ce parere aveti de Honda Carpati Motors din Bucuresti si cum trateaza motocicletele ? Recent am avut un accident(nu din vina mea) si vreau sa o duc acolo pe asigurare cucoanei,asiguratorul este OMNIASIG si cica au contract direct cu ei.

Si as vrea sa va mai intreb poate ca stiti daca au vopsitorie acolo pentru vopsirea elementelor ?

 

 

 

 

Scuze daca mai exista un topic de genul asta, eu am folosit search'ul dar nu mi-a afisat nimic ...

 

Multumesc,

Editat de ang3ldrak3
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Am fost eu cu motocicleta la ei acu' un an, pentru o diagnoza si nu prea am reusit sa ne intelegem. Oamenii foarte rigizi in gandire si proceduri, genu' ala "nemtesc" pentru care cablul merge numai daca are culoarea albastra ca asa scrie in manual :)

 

Du-o la ei, mai ales daca au decontare directa cu asiguratorul.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Mai intai asigura-te ca ca asigurarile iti vor deconta intreaga reparatie. S-ar putea sa ai neplacuta surpriza ca dupa ce e gata motocicleta, cei de la asigurari sa nu vireze celor de la service intreaga suma, iar tu sa fii nevoit sa vii cu bani de acasa sa-ti iei motocicleta de la reparat.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Thank you , am inteles ca mai intai se face devizul dupa care se trimite la asigurator iar acesta este obligat sa achite ... doar in cazul in care nu este dauna totala, atunci tre sa ma-mi livreze mie suma ... Eram curios sa stiu cum lucreaza ei ca service moto ... ca lucreaza nemteste e foarte bine pentru mine :D mai naspa pentru asigurator ... oricum am sa pun feedback .... :D dupa ce-mi rezolv motorul

La mine e cu politie ... vatamare corporala, ambulanta alea alea .... nu prea cred eu sa faca figuri ... ca la sediu tot vroiau sa ma prosteasca ca ba pe la Bacau ca stiu ei un service ca ba prin Iasi ... le-am zis mucles BUCURESTI HONDA CARPATI ! ... si i-am vazut ca au inghitit in sec ...

Editat de ang3ldrak3
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Apropo, ce pagube ai la motocicleta?

Vezi ca erau niste baieti pe aici care contra unei sume de bani iti ziceau valoarea motocicletei din Catalogul Schwake. Daca valoarea reparatiei depaseste 75% din valoarea motocicletei din catalogul cu pricina, motorul e considerat dauna totala. In service autorizat, de obicei piesele se schimba, nu se repara. Deci daca ai o carena pleznita, ea va fi trecuta ca si piesa ce trebuie schimbata.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

aham , ehh tre sa ii fac mai intai devizul :)

Editat de ang3ldrak3
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Am aflat deja, pe site aici gasiti cum se calculeaza http://www.csa-isc.ro/files/anexe/a000801.txt mie mi-a iesit 9500 euro ...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Am fost la ei doar pt cateva revizii. Fix ce a scris japonezu' in carte aia schimba la intervalul respectiv, plus dat prin curte cu motoreta.

A fost ok, dar nici nu am avut pana acum cine stie ce interventie, la acest service.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

pai eu am asa de inlocuit: botul, far stanga, semnalizare stanga, capac ulei, oglinda dreapta, maneta frana dreapta, protectia de la maner dreapta, scarita dreapta, protectie scarita dreapta, scarita pasager, suport scarita pasager, discuri frana fata + placutele de frana + ce mai e pe dedesubt ... cleme prostii ... si verificat furca daca nu are joc si alte minuni , janta fata. Apoi dat la vopsit: tot carenajul: bot, carena protectie roata fata, ambele laterale, rezervor + codita . Apoi mna verificari la dansa suspenisa spate, joc motor, reglare supape ... reglare furca fata daca nu are nimic ...

 

Cred ca s-ar putea sa plece in dauna totala ... pentru ca numai devizul ma ajunge la HONDA 100 de euro ... dapoi piesele + manopera ...

Editat de ang3ldrak3
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 6 months later...

Salutare, revin cu lucrarea de la HONDA Carpati :).

Prima zi ajung acolo, imi aduc motorul ... era ca un boboc ... ma uit la el, nu mi-a sarit in ochi decat faptul ca pe stickere erau niste urme mici de vopsea. Am zis lasa asa ... hai la drum si dau sa plec spre Iasi, prima problema la peco troncanea ceva ... ma duc inapoi la ei , stai sa vezi ca cica lantul era prea intins dar ei nu au umblat la lant si ca nu au nici otreaba. Ii dau 30 de lei lui nenea respectivul sa-mi intinda lantul si plec la drum.

In prima saptamana sare lacul de pe carenele laterale de la genunchierele de plastic, desi la celalalt VFR nu am avut problema asta ... am zis fie lasa ca o rezolv eu la primavara si o iau si o pun la iernat .

Vine primavara scot frumos carenele, dar hai sa scot si suportul de topcase si cel lateral sa-l dau si pe asta la un vopsit ceva daca to ma duc cu ele , cand scot manerele pentru pasager ce sa vad, poze aici -> https://www.facebook.com/daniel.burlacu/media_set?set=a.10206255916905780.1073741859.1501249874&type=3&uploaded=8 <- , vopseaua de sub manere facuse cuta, manerele de pasager intrasera putin in lac.

Pun mana pe telefon sun la ei, vb. cu un domn Mihai Gutu director de service de acolo ii explic problema, trimit poze timp de 1 saptamana de aproape de la departare ... si-mi da verdictul final ca le repara, infine le explic ca nu-s din Bucuresti si i le voi trimite prin fan courier ..

In ziua cand sa trimit elementele il sun sa-l intreb pe ce nume le trimit ... mna detalii de expediere, la care domnul imi spune ca stiti ca ceea ce s-a intamplat la codita nu e din vina noastra si ca la mai toate modelele noi se intampla treaba asta si ca nu vor sa-mi vopseasca codita deoarece voi da din nou vina pe ei pentru ca se va face la fel, eu ii explic ca mai am un model din 2003 si e revopsit de 3 ori si nu sare lacul de pe dinsa de la genunchierele de platic ... la care el imi spune ca mda probabil sunt facute dintr-un alt material. Intr-un final m-am inteles cu el ca sa imi vopseasca si codita si ca sa platesc eu transportul. Acum eu ma intreb oare e posibil asa ceva ca la modelel noi datorita plasticului sa se intample treaba asta pentru ca m-a lasat in suspans cu treaba asta ?

Editat de ang3ldrak3
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...