Sari la conținut

Accident Soveja Constanta


Rykwac
 Share

Postări Recomandate

"Accidentul s-a produs în această noapte, pe strada Soveja din Constanța. Motociclistul, în vârstă de 26 de ani, circula dinspre Delfinariu către cartierul Tomis 3. Șoferul unui autoturism de teren, care a ieșit dintr-o stație peco, nu i-a acordat prioritate. Impactul a fost puternic, iar motociclistul a fost aruncat pe carosabil, la câțiva metri distanță. Prietenii lui susțin că au verificat pe un site de profil dacă autoturismul are asigurare și că acesta figura cu polița RCA expirată. Informația nu a fost, deocamdată, confirmată de polițiștii rutieri.


Agenții l-au testat pe bărbatul care se afla la volan, dar acesta nu consumase alcool. Motociclistului i s-au recoltat probe de sânge la spital. Medicii spun că tânărul este în stare gravă."



102853.jpg



Sursa: http://www.reporterntv.ro/stire/motociclist-ranit-grav-intr-un-accident-rutier-un-autoturism-de-teren-i-a-taiat-calea-galerie-foto


Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

nu-mi dau seama bine din filmare...baiatul caruia i-am dat carena are motorul portocaliu (si asta pare portocaliu), dar avea 2 tobe (cel putin cand am plecat eu de acasa, asa era). de varsta, cam pe acolo este...totusi, prietenii aia ai lui, nu prea par sa fie prietenii cu care l-am mai vazut de obicei (vecini cu mine). de cunoscut, il cunosc doar din cartier, il cheama Alex. vroia sa vanda motocicleta, poate a reusit, sau a vandut piese de pe ea. nush ce sa zic...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Cred ca este tipul care mergea mai pe frig cu pantaloni de camuflaj urban. A avut-o la service la yamaha cam in perioada cand am avut si eu tdm-ul la ei (februarie, martie), SV de 1000, dar parca intradevar, tot cu 2 tobe o stiam si eu...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Februarie sau martie anul asta. Nu mai stiu exact, mie imi parea tinerel, bine facut si parca avea si ceva tatuaje si in primavara l-am vazut ultima oara, tot in vestitii pantaloni de camuflaj. Sper sa nu fac ceva confuzii, mai alarmez lumea degeaba, dar eu asa mi-l aduc aminte... Totusi tipul asta il vedeam pe mobra respectiva de mult timp (cel putin de anul trecut, din vara).

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

anul trecut in vara si-a cumparat-o del a un tip mai scund si putin grasut care purta sigur pantaloni camuflaj. poate a purtat si el o perioada, nu-mi aduc aminte, dar in ultimul timp purta un costum de piele integral, ceva alb cu albastru. chiar se plangea ca devine cam rigid de la frig, desi il protejeaza acceptabil. intr-adevar, este mai tanar si genul atletic.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 5 months later...

Salut baieti, sunt Alex cu Suzuki Sv 1000 s cel din accident, sunt bn acum, ms ptr ca mi-ati dus grja si ati vb de mn, numele pe facebook este Pintoiu Alexandru care vreti imi puteti da add. Sanatate si asfalt uscat ca eu m-am lasat era sa mor, am fos resuscitat de 2 ori dar bmw x5 al omului e facut praf la 55 km pe ora ca aveam. iar bani pe motor i-am pierdut, iar spitalizarea si medicamentele leau platit familia din bani mei din voiaje... daca imi voi mai lua motor va fi sigur de aratura full cross, dar nu de asfalt, nu mai vreau sa vad masini deaia aleg aratura.

Sanatate si asfalt uscat Riderilor .

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...