Sari la conținut

Best moment pentru organizare  

53 membri au votat

Nu ai permisiunea să votezi în acest sondaj, sau să vezi rezultate sondaj. Te rog autentifică-te sau înregistrează-te pentru a vota în acest sondaj.

Postări Recomandate

Nu mai reiau aici toate chestiile deja discutate pe celelalte doua topicuri (/index.php?/topic/686484-grupul-posesorilor-de-bmw/page-322, /index.php?/topic/705940-beemers-weekend/page-2#entry3759273).

 

Pentru cei care aterizeaza abia acum in discutie, povestea este simpla: administrez vilele de la Vidra si vreau sa includ aceasta destinatie in lista (daca exista!) a facilitatilor turistice de tip ”Bike Stay”. Pentru asta pot asigura tarife speciale, conditii speciale si tot ceea ce presupune o astfel de clasificare, valabile tuturor motociclistilor, indiferent de sex, religie, nationalitate, etc. Bine, vor fi niste mici restrictii...dar le vom discuta in prima intalnire. :alcy:

Iar cel mai bun mod de a face cunoscuta locatia si facilitatile este sa organizam o intalnire, doua, trei...., fara numar!, in care sa stabilim ce si cum facem.

 

Oricum, intalnirile vor fi prietenesti, asa cum am stabilit deja!, cu corturi, bere, mici, bere, foc de tabara, muzica - live, asigurata de participanti, bere, motoplimbari prin zona si toate celelalte ingrediente (inclusiv accesul la ciorba de burta de dupa!).

 

Ca ne vom intalni pe branduri sau ”decat” pe doua roti, indiferent de fabricant, e nesemnificativ. Nu am timp sa ma implic in adunat bani, avansuri nu e cazul, trimis emailuri, confirmari, etc. Cine vrea sa vina e binevenit. Daca se profileaza un numar mare de participanti, tin rezervata toata locatia.

 

La Vidra sunt 90 de locuri de cazare, cu conditii de 2-3 stele, apartamente cu doua dormitoare si baie proprie, renovate (la nivel de cabana de munte, dar absolut decent) acum doi ani. Fiecare vila are un living la parter.

De asemenea, exista un mic restaurant, care poate asigura masa pentru toata lumea, cu meniu la cerere daca exista solicitari.

In fata vilelor este o terasa cu gratar, accesibil turistilor.

In spatele vilelor este zona de instalat corturi. Zona este iluminata, sunt cosuril de gunoi. Fabricam mai multe gratare pentru doritori. Pentru cortari se asigura acces la wc si dus. De aceea exista taxa de campare, care este de 15 lei/zi/persoana, redusa la 15 lei/zi/cort 2 motociclisti. Cred ca e mai mult decat modic...

Tarifele de masa sunt, de asemenea, decente. Le voi cere si publica, daca e nevoie.

 

Mai multe fotografii gasiti aici: hhttps://www.facebook.com/vilelevidra?ref=hl

Anul asta se va crea o zona de paintball (intentia mea este sa o instalam in hotelul neterminat din imediata vecinatate, pe care sa-l amenajam corespunzator). Pentru asta caut specialisti in domeniu!

 

Daca mai sunt necesare detalii, astept intrebari.

Editat de blorin
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Bravo. Foarte tare. O idee excelenta si ma bucur ca mai exista....odata ce pentru fiecare eveniment, idee, ieseala, etc., apar imediat carcotasii....care spun ca aia e altfel decat ar vrea ei, ca peisajul nu e chiar asa, ca de ce 15 lei taxa, ca de ce sunt nori pe cer si apa curge catre aval... :)

 

Tinand cont ca sunt un mare fan al zonei, functie de ce se va vota ca si perioada de timp, daca va corespunde data aleasa de majoritate cu una in care voi putea merge(job sucks!), voi fi acolo!

 

Succes cu organizarea. Sincer, mi-ar face mare placere sa ne vedem pe acolo. Ar fi prima iesire si cu ne(f)asta la motoreala, asta insemnand sa parcam copilul la bunici. Va merita cu siguranta.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Am votat 15-17 pentru ca avem inca o zi libera si nu ne incurcam cu serviciu, in rest este ok zona si in mod sigur v-om gasi trasee si locuri de vizitat, pe placut tuturor participantilor si tipurilor de motoare.

Am participat la toate intilnirile BMW Camp tocmai pentru ca erau organizate ca intre prieteni, fara mofturi, fara costuri exagerate si organizate in locuri pitoresti, de aceea sustin continuarea traditiei,

succes!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Am participat la toate intilnirile BMW Camp tocmai pentru ca erau organizate ca intre prieteni, fara mofturi, fara costuri exagerate si organizate in locuri pitoresti, de aceea sustin continuarea traditiei,

succes!

 

BMW Camp va continua traditia. Urmeaza BMW Camp 5 pentru care voi face in curand un anunt.

Hai sa nu amestecam borcanele. Aici e vorba despre o alta intalnire.

 

Succes organizatorului!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Succes organizatorului!

 

Multumesc, asemenea!

 

On topic: daca se profileaza doua (sau mai multe) date pentru care se opteaza, putem organiza mai multe intalniri. Oricum nu cred ca ne putem sincroniza programul cu totii... Vom face ulterior un ranking al intalnirilor dupa cantitatea de bere bauta.

Editat de blorin
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vom face ulterior un ranking al intalnirilor dupa cantitatea de bere bauta.

:cheers: si eu tot 15-17 august am votat, datorita zilei libere (se poate pleca ori joi ori vineri la prima ora spre locatie). Preturi la cazare? E si cortul in plan (de vreo 4 ani) :))

 

 

 

 

later edit: am gasit preturile la cazare pe site.

Editat de dexxter
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Tariful de cazare, cu mic dejun inclus, va fi, pentru cei care ajung pe motocicleta (sau pot dovedi ca sunt motociclisti :givemebeer: ) de 60 ron/pers.

Daca e un grup mai mare de 10 bikeri, pentru minim doua nopti, mai putem discuta o reducere de grup.

 

Autentificarea la fata locului: cu nickname-ul de pe forum, pentru a fi inregistrat pe tabloul dedicat: ”Au fost pe aici::bike-037:

 

UPDATE 31.05: Pana acum văd ca se profilează doua întâlniri, una 18-20 iulie, una 15-17 august.

Nu mi-e greu sa le organizez pe ambele, așa încât doar noar numărul participanților va face diferența.

Eu, unul, pot veni doar la cea de-a doua, in august, ca abia atunci primesc verde de la medic pentru moto, dar vor fi asigurate toate condițiile, așa cum stabilim împreună.

Editat de blorin
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Das kling gut ! Zona foarte frumoasa si initiativa foarte buna . Vin . Poate organizam si o raduna de Aprilisti ca tot voiam sa ne intalnim anul asta , pentru prima data in Romania .

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Tot ce are doua roti este binevenit!

Daca vreti sa organizati o intalnire de aprilisti, let me know.

 

In urma unei discutii cu zigzag, trebuie sa fac niste completari in ceea ce priveste intentia mea de a promova Vidra printre motociclisti:

 

”Prieteneasca de la Vidra” nu trebuie si nu vreau sa fie considerata doar o intalnire organizata in mod special, ci pur-si-simplu vreau sa devina un happening: daca se intampla ca cineva sa fie prin zona, sa fie dispus la o plimbare de weekend, ori nu are alt program, sa stie ca la Vidra este binevenit oricand si poate veni si se va simti bine. Si cu cat mai multi, cu atat mai bine!

 

Oricum in weekenduri se face foc de tabara pentru turistii care sunt la Vidra, iar toti cei care vin la Vidra sunt turisti de munte, cu dorinta de a iesi in natura, fara fite sau alte chestii.

De fiecare data au socializat cu totii, indiferent daca au stat la cort sau cazati la vile. Focul, berea, noaptea pe munte apropie oamenii si-i fac sa se distreze impreuna, chiar daca fac parte din grupuri diferite.

 

Asta e ideea mea de promovare, acum sper ca m-am exprimat mai clar. Am inceput promovarea si pe site-urile din Europa, care prezinta locatii ”Bike friendly” (ceea ce presupune inclusiv dotarea cu accesorii pentru moto - o zona de spalare, kituri de reparat pene, un stender-doua, scule, spray-uri de curatat si uns lantul, etc., dotari care se vor finaliza repede).

(Si, fara falsa modestie, daca ar adopta mai multi prin tara o astfel de atitudine, probabil ca am fi mai cautati si am avea mai mult succes pe piata serviciilor turistice. Dar asta e, deja, o alta discutie...)

 

In ceea ce priveste cele doua date care se profileaza, pentru astea ne vom organiza in mod special.

Asa ca ar fi OK sa am niste confirmari (care macar sa depaseasca nivelul de simpla dorinta), fara angajamente, evident, pentru a putea avea o dimensiune.

Daca sunt mai multi doritori de stat la cort, amenajam zona, punem un gratar, etc.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Eu in periada 15-17 august imi termin turul de tara care il am planuit in aceasta vara si exact transalpina e pe drumul de intoarece, deci voi trece sigur pe la voi. Cortul il voi avea cu mine si prefer sa il si folosesc. Eu iti confirm de pe acum ca voi fi acolo! :D

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Si eu vin, indiferent de data, doar sa nu se suprapuna cu BMW Camp, dar din ce urmaresc pe aceste topicuri miscarea este foarte putin incurajatoare, lumea nu se mai plimba sau iese doar pentru o zi, pe linga casa.

Sa speram ca se contureaza totusi macar una pentru ca zona merita efortul iar 3 zile ar fi numai bune pentru a descoperi niste trasee de vis, succes.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Din punctul meu de vedere, la Vidra vom fi pregatiti! Ca va fi doar unul (eu) sau cat mai multi...

...dar nici sa beau singur berea nu e fun...


» Post actualizat in 01 Jul 2014 08:15

UPDATE:

 

1. pentru intalnirea din 18-20 iulie au fost 8 voturi, deci presupun ca sunt 8 doritori.

2. pentru weekendul prelungit din 15-16-17 august 15 voturi.

 

Mai am cativa doritori pentru varianta 2, neforumisti, dar pe doua roti. In plus, venim intr-un drinkbuilding la Vidra mai multi colegi.

In concluzie, ne vom aduna cateva zeci de oameni la aer, bere, foc, proteine. De aceea, organizarea e sigura!

 

Daca stiu ca si pentru varianta 1 raman doritori, ma asigur ca vor fi toate cele necesare la fata locului.

 

DECI?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 1 month later...

eu imi mentin intentia pe w-e 15-17 august. lasa-mi pls un nr de contact pe PM. Multumesc!


» Post actualizat in 11 Jul 2014 14:51

eu imi mentin intentia pe w-e 15-17 august. lasa-mi pls un nr de contact pe PM. Multumesc!

cam dubla, vin cu pasagera'.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Mama masii...eu pot oricand intre 25 iulie si 8 august. Dar...deh...s-au asezat altfel...nici nu mai stiu cum s-a votat. Ar fi fost prima iesire cu sotia pe mobra-e mai reticenta asa...

Poate ca o sa vin pana acoli, chiar daca nu e votat nimic in perioada asta...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Mama masii...eu pot oricand intre 25 iulie si 8 august. Dar...deh...s-au asezat altfel...nici nu mai stiu cum s-a votat. Ar fi fost prima iesire cu sotia pe mobra-e mai reticenta asa...

Poate ca o sa vin pana acoli, chiar daca nu e votat nimic in perioada asta...

 

Un drum pana acolo oricum merită, din toate punctele de vedere: peisajul e absolut OK, drumul e super, cel putin dinspre Brezoi e o placere. Toata zona merita motorită!

 

 

Daca faceti pe 15-17 august vin si eu. Dar cazare la cort.

 

In 15-17 vom fi multi la Vidra. Inclusiv la cort!

 

Săptămâna viitoare încerc sa scot o listă (neangajantă, fără avansuri&stuff), doar să știu câte corturi și camere să țin rezervate. Keepintuci!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Maestre, stiu. E zona mea preferata, am mai scris. Putin calcata de Cocalarul de Mall, peisaje superbe si drumuri acceptabile spre bune.

 

Incerc sa vin oricum. Dar in weekendul 1-3, din pacate. Sper sa fie cineva pe acolo. :)

 

Un drum pana acolo oricum merită, din toate punctele de vedere: peisajul e absolut OK, drumul e super, cel putin dinspre Brezoi e o placere. Toata zona merita motorită!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Oh, da, imi amintesc!

E in permanenta cineva acolo, care cunoaște zona. Am trimis MTBuri, deci se poate pedala pe coclauri, sa mai lași motorul sa se răcorească!

» Post actualizat in 14 Jul 2014 17:25

Oh, da, imi amintesc!

E in permanenta cineva acolo, care cunoaște zona. Am trimis MTBuri, deci se poate pedala pe coclauri, sa mai lași motorul sa se răcorească!

» Post actualizat in 14 Jul 2014 17:25

Oh, da, imi amintesc!

E in permanenta cineva acolo, care cunoaște zona. Am trimis MTBuri, deci se poate pedala pe coclauri, sa mai lași motorul sa se răcorească!

» Post actualizat in 14 Jul 2014 17:25

Oh, da, imi amintesc!

E in permanenta cineva acolo, care cunoaște zona. Am trimis MTBuri, deci se poate pedala pe coclauri, sa mai lași motorul sa se răcorească!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...