Sari la conținut

produsele de pe motofashion.ro


mohaoliver
 Share

Postări Recomandate

  • 1 month later...

Eu am facut o geaca de motor la ei, acum 3 ani. Sunt foarte inalt si mai subtire, asa ca a fost facuta pe dimensiunile mele. Au fost niste minusuri si niste plusuri.

- Prima geaca a venit dupa 3 saptamani si ceva, avea manecile mai scurte cu vreo 3cm decat trebuia. I-am trimis-o omului inapoi si a facut alta. A doua a fost cu 2-3cm mai scurta pe lungime, dar am lasat-o asa ca nu era la fel de grav ca la maneci si deja se dusese jumate de sezon. A doua a intarziat parca si mai mult, mi-a spus ca a schimbat furnizorul si ca a avut si el niste intarzieri.

- Pe site scrie sa iti iei masurile 'la fix', caci adauga ei tolerantele necesare. Eu asa am facut si geaca imi este cam stramta. Am fost nevoit sa scot protectiile de la coate si umeri ca sa pot intra in ea.

 

+ Produsul final e de foarte buna calitate, pielea si cusaturile sunt excelente. Am fost impresionat de cat de bine arata. Captuseala e OK (geaca are fermoar in spate de prindere la un eventual pantalon de costum), protectiile sunt din plastic dur cu perete interior din burete solid. De notat ca si prima geaca a fost la fel de impresionanta calitativ.

+ Se poate customiza cum doresti, culori si/sau model.

+ Omul a fost serios si mi-a schimbat geaca fara extra taxe cand i-am spus ca e o problema la maneci. Mai mult, la a doua a fost de acord sa mai modifice niste dimensiuni (am mai adaugat eu niste cm ici si colo). Geaca pe care i-am trimis-o inapoi cred ca o mai are si acum la vanzare, deci pentru el a fost pierdere (din punctul asta de vedere imi pare rau de situatie).

+ Pretul! Considerand calitatea, mi se pare foarte bun.

 

Stiind ce stiu acum, mi-as mai face echipament la ei. Calitatea e foarte buna, pretul e mai mult decat OK. Eu personal recomand magazinul.

Editat de elfdepadure
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 1 year later...

Fiecare face ce considera ca este bine pentru el, eu vreau doar sa va atrag atentia ca omul de la motofashion este cel mai neserios comerciant din toti cei pe care am lucrat vreodata.

Am primit cadou de craciun o armura pe care a trimis-o fara clavicule, armura mi-a fost mare si am returnat-o, banii i-am recuperat dupa ce i-am trimis omului sms-uri in fiecare zi, raspunsul era de fiecare data monosilabil si acelasi "azi, deseara".

Intr-un final omul a trimis banii din care a pastrat contravaloarea transportului pentru clavicule sustinand ca a trimis claviculele iar eu am refuzat sa le primesc, desi am sunat la curier in repetate randuri nu am avut nimic, iar dansului i-am cerut AWB-ul si a catadicsit sa mi-l dea, de unde eu banuiesc ca nu a trimis niciodata claviculele.

Intrebarea ar fi, daca armura prin constructie este prevazuta cu clavicule, si el uita sa le trimita si zice ca le-a trimis dupa 2 saptamani (de fiecare data spunea ca maine), este vina mea ? Trebuie sa platesc eu pentru greseala lui ?

Pe scurt, omul este total neserios, niciodata nu face ce spune ca face, ii obliga pe ceilalti sa plateasca pentru greselile lui, la telefon nu raspunde decat printr-un noroc extraordinar si la sms-uri raspunde monosilabic.

Esentialul este ca daca vreodata eu sau vreun cunoscut am avea nevoie de ceva de pe site-ul asta, va spun sincer ca as prefera sa iau o orice alta varianta, numai de la motofashion.ro, NU.

Produsele poate sunt ok, dar ca produsele sa ajunga la tine este nevoie de OM, iar "omul" ala nu e OM.

Editat de oqkoq
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...