Sari la conținut

Nesimtitul de la Ducati (partea...z)


Postări Recomandate

  • Răspunsuri 382
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Daca era vorba de "Nesimtitul de la Yamaha-Kawasaki-Suzuki" nu cred ca se adunau atatea comentarii. Traiasca Ducati si infierbantarea ce-o trezeste in mobristul autohton. :)

 

Ca o mica paranteza, am urmarit si eu filmuletul facut de Andrei (Sunt motociclist) la salon. Un reprezentant al unei marci nu are voie sa aiba "aaaa" in vocabular.Discursul trebuie sustinut cursiv, fara balbe.Prezentarea unui motor trebuie sa te faca sa visezi la el, o simpla insiruire a unor calitati nefiind tocmai ideala. My 2c

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Tu nu stii sa porti o discutie, cand cauti ceva ai talonul scanat si stai in fata lui cu el in mana. El nu are de unde sa-ti aproximeze cat costa anumite kituri ale unor motociclete ce nu au fost vandute niciodata de catre acea persoana, cum nu le stie nici pe cele de la Ducati. Tu te asteptai sa aiba un excel pe creier si cu ajutorul unui search sa ti gaseascca niste piese a unei motociclte careia nu i cunosti seria??

 

 

 

Voi nu sunteti normali la cap.. pai daca va credeti motociclisti asta inseamna ca toata lumea trebuie sa fie la picioarele voastre pentru simplu fapt ca ai luat un carton pe care scrie A si o motocicleta de 20 de ani facuta in multe cazuri din bucati??

 

 

Sunteti penibili fratilor, da-ti iama la BMW si rezolvati prbl. Cei de acolo sunt foarte buni vanzatori si daca aveti chef poate vor reusi sa va faca si un ceai din propriile sosete. :)

 

Si nu spun asta ca posesor de Ducati, puteam sa am si un Airbus, ca tot ilogica este situatia in care l-ai pus pe om.

 

Scrie naibii un mail cu ce ai nevoie si actele cerute si vei afla daca poti rezolva sau nu problema.

 

Hai sa lamurim niste aspecte : nu am fost deranjat ca nu a stiut omu preturile nici macar aproximativ insa iti pun ca daca ar fi vorbit cu tine cum a vorbit cu min nu ti-ar fi cazut bine ! Pana nu esti pus in situatia respectiva nu ai de unde sa sti ! NU vreau sa se uite sau sa imi vorbeasca asemenea unui Zeu insa nici sclavul lui nu sunt ! Nu stiu cum ti-ai facut tu motoreta insa a mea nu este sudata vopsita sau mai stiu eu cum in nici un caz facuta din bucati ! Si daca vrei sa te simti bine afirmatia asta chiar ma deranjat ! Motoreta mea are fiecare surub original si nu inteleg cum ai dedus tu ca este facuta din bucati sau i-ai facut un control in nestirea mea ??!!

 

Asfalt uscat sper sa ajungi in situatia scrisa de mine sa fiu de fata si sa vad cum ar trebui sa fie un exemplu bun sau o reactie corecta pentru ca esti un model demn de urmat !

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Aham... fiecare surub original, doar ii lipsesc segmentii de pe piston, are noroi si frunze in baia de ulei etc. Gata cu proiectele de buggy si restul viselor umede? A inceput vacanta si ai gasit un nou topic pe care sa cauti atentie?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Esti un mare fan din moment ce ma urmaresti mi-ai dat fallow ? una este starea in care a fost adusa ca nu prea a fost tinuta in puff si alta este din ce e facuta ! Evita-ma if you can !

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Hai, ca e de tot rasul, topicul asta. Eram tanar cand l-am vazut prima data!

Mi-as dori un altfel de forum decat acesta, care nici nu traieste, nici nu moare. Probabil ca nu este destula activitate moto in tara asta cat sa supravietuiasca unul mai acatarii, care sa isi permita sa scoata aceasta aparitie jenanta de pe trimul rand al sitului.

Sa fiti sanatosi!


» Post actualizat in 18 Jun 2014 21:10

Acum mai este si reloaded...

E ca si cum autorul a murit, iar fiu-sau ii gaseste parola de la forum si ii continua partzurile. Ce dracu', asta-i tot!? Nu gasim o scriitura oleaca mai acatarii, sa tina sus situl asta?

Editat de GAMO
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.


MOTOCICLISM.ro
Grup Facebook: +36000 membri
Înscrie-te în grup
Discutii despre motociclism pe Facebook
 
BIKESHOP.ro
Grup Facebook: +18000 membri
Înscrie-te în grup
Anunturi de vanzare - cumparare pe Facebook.


×
×
  • Creează nouă...