Sari la conținut

Formula 1


Jorge Lorenzo

Postări Recomandate

Ești ironic, dar mi se pare că Seb chiar s-a comportat exemplar. Ferrari a avut o prestație jenantă în cursa de casă, iar el a pierdut pentru prima dată conducerea în clasament. Motive evidente de frustrare. Și totuși a avut prezența de spirit să zâmbească pe podium pentru fani și să încurajeze echipa prin declarații. Asta ar fi făcut și Schumacher. Vettel-ul de acum câțiva ani nu s-ar fi comportat așa. S-a maturizat. Și Marchionne a observat. Monza și Baku sunt "punctele de audiență" ale lui Vettel pe 2017. Deocamdată ^_^

 

Trecând peste aerele și smiorcăielile amândurora, Hamilton este un pilot foarte rapid pe un tur. Poate cel mai rapid. Am mai spus. Vettel este un pilot mai versatil și mai muncitor. Un fel de (Rosberg)². În rest, ambii au fost surclasați la un moment dat de către coechipieri: HAM de două ori, VET o dată.


» Post actualizat in 05 Sep 2017 12:48

...și ceva tristuț.

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 6,7k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Mercedes dadu drumu la AMG-Project One.

 

Ce sa zic,un varf al ingineriei.

Si arata si bine.

Demonstratie de forta a nemtilor.

Jos palaria.


» Post actualizat in 12 Sep 2017 20:03

Si cred ca e oficial :

 

McLaren and Honda agree to end partnership
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Si pe langa vestea "cea mare" cu McLaren care i-a aratat in fine degetul mijlociu lui Honda,Bottas a semnat cu AMG pt 2018.

Era si cazul.


» Post actualizat in 14 Sep 2017 00:32

Ultima barfa :

Porsche poised for Red Bull buyout?
» Post actualizat in 14 Sep 2017 16:42

Si cea mai cea :

 

Renault va incheia contractul cu RB la finele anului viitor.

 

Cica nu mai vor sa continuie cu RB pentru ca acum o ard cu McLaren.Se fac speculatii deja ca Ricci si Verst o sa o intinda.

Nu mai stii ce sa crezi,cand ii ia Porsche,cand pleaca toata lumea de la ei....it's the silly season :bounce:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Verstappen si Hamilton for the win !


» Post actualizat in 17 Sep 2017 12:08

Pe Verstappen l-am bifat :)


» Post actualizat in 17 Sep 2017 13:31

"grrraaaaazzie ragazzzi .. grande lavoro !"


» Post actualizat in 17 Sep 2017 13:56

Vine Bottas la 20p de Vettel. Si totul fiindca a cam ratat startul si s-a gandit sa-l inchida pe tanarul Max :D Chiar atunci cand a reusit Raikkonen sa ia un start bun :D

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Ha,maestrul Vettel chiar ca a-nbulinat-o acum.S-a cam dus campeonatul.Si de data asta as spune ca e chiar nevinovat.

Da,a cantat prea devreme italiana invatata de acasa.Verst i-a rezolvat pe amandoi :bounce:

 

Nu mi-au mers bine streeamurile de la sky si am ajuns sa ma uit la descultii nostri.Care bineinteles ca l-au pupat in cwr pe Verst de l-au albit.Si argumentul suprem : "iata dupa postura corpului,Verst nu se simte vinovat,e clar!Pilotii Ferrari s-au ascuns fiecare in motorhome'urile lui"....Aia era,ati prins-o,aia au fugit ca potarnichile in timp ce bravul Verst a stat sa se uite de la boxe.Semne.Semne clare.Cred ca cei mai slabi ca sa nu zic prosti comentatori dupa maestrul Micky.Si pe deasupra,ca si comentator sa ai preferinte fatzise pentru un anume pilot/echipa e big no-no.In fine,ce pretentii putem avea?!

E interesant ca au remarcat ca Kimi nu s-a miscat,ba chiar au remarcat ca Verst s-a miscat spre el,dar au ramas la concluzia prosteasca cum ca Kimi ar fi fost de vina.

Cum draq poate fi un pilot de vina cand el pur si simplu nu se misca???S-a vazut la reluarile din masina,Kimi a venit pe interiorul lui Verst si nu a mai clintit masina.Corect.Nu dai inapoi,dar nici nu devii agresiv.Verst a incercat sa vina peste Vettel,nu a putut dupa aia brusc si-a dat seama ca Kimi ii are interiorul deja si cand vor ajunge pe viraj va trebui sa se incline.Si a incercat sa il intimideze,s-a miscat spre el insa a calculat-o gresit si l-a intimidat de tot ,ca l-a atins cu roata fata in roata lui spate,trimitandu-l pe acesta in spin si luandu-i pe toti ca pe popice dandu-i una si maestrului Vettel,care saracul si-a luat curba corect,neavand de unde sa stie ce vine peste el.

Vina zic eu ca fara drept de apel a golden boy'ului Verst care s-a excitat putin prea mult si efectiv a gresit.Asta este.Csf,n-ai csf.

....Si totul fiindca a cam ratat startul si s-a gandit sa-l inchida pe tanarul Max . Chiar atunci cand a reusit Raikkonen sa ia un start bun

Era normal sa il inchida pe Max.Ce sa faca,sa ii lase usa deschisa?Nu avea de unde sa stie ca ala va cauza carambolul....

Pacat oricum.

S-au cam dus sperantele la titlu pentru Vettel-Ferrari...

 

Per total interesanta cursa prima parte.Dupa aia,Ricci n-a avut nici o sansa totusi.

Sainz smecher,Perez smecher in rest

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

L-au dovedit si pe sarmanul Alonso, care luase startul vietii :D

 

In fine, maneaua a cantat !


» Post actualizat in 17 Sep 2017 16:24

Eu nu pot fi de acord cu vina lui Max. Verstappen a fost strans cu usa de Vettel, in primul rand, si de Raikonnen ( asta a facut-o involuntar prin startul luat ).

 

Asadar:

 

Raikonnen pleaca bomba si o tine drept pe interior - corect, nu avea unde sa se duca.

Verstappen pleaca bine, dar Vettel il vede si incepe sa-l inchida. Initial a luat-o catre Vettel, apoi a dat putin inapoi, moment in care l-a luat pe Kimi.

Vettel pleaca prost , incearca sa inchida cu disperare ( fara sa realizeze ca Max nu are unde sa se duca ).

 

Din punctul meu de vedere, nu exista un vinovat, dar Vettel este in mod cert cel care a declansat carambolul.


» Post actualizat in 17 Sep 2017 16:26

Era normal sa il inchida pe Max.Ce sa faca,sa ii lase usa deschisa?Nu avea de unde sa stie ca ala va cauza carambolul....

 

Corect pana la un punct, doar ca Vettel trebuie sa-si asume carambolul ( si dezastrul din clasament ) - cum dracu' sa fie vina lui Verstappen ?

 

Mai baga reluarile onboard din masina lui Verstappen si zi-mi unde ar fi putut sa se duca ...


» Post actualizat in 17 Sep 2017 17:35

Hai sa analizam imaginea de mai jos

 

Verstappen are rotile incalecate cu Raikonnen, iar Vettel vine sa inchida. Ar trebui sa se teleporteze inafara circuitului ?

 

Eu am ramas cu senzatia ca in momentul in care l-a vazut pe Vettel ca vine, Max a franat si s-a atins roata in roata cu Kimi.


» Post actualizat in 17 Sep 2017 17:53

poza


» Post actualizat in 17 Sep 2017 18:03

...

post-4023-0-66148500-1505669680_thumb.jpg

post-4023-0-49051800-1505670807_thumb.jpg

post-4023-0-35687000-1505671410_thumb.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

se pare ca am ratat niste chestii interesante...... shit.....

 

Startul în mare parte. În rest... meh.

 

Principalul vinovat acolo a fost chiar Vettel. A avut cea mai slabă plecare dintre primii trei. Știa că dacă pierde primul loc îi va fi foarte greu să-l recupereze, s-a cîcat pe el și l-a împins pe Max spre zid. Doar că acolo mai era și Kimi, care plecase foarte bine. Incident de cursă, dar unul care putea fi evitat dacă Seb pleca măcar decent. Cu startul rachetă a lui Kimi, Ferrari era gata-gata de o dublă. Așa... s-a cam terminat cu 2017.

 

Maneaua are însă și noroc cât cuprinde. Cum e să pleci de pe locul 5, să scapi de un mare carambol în primul viraj care să-ți neutralizeze principalii adversari și să te trezești pe Locul 1, numai 1, Sunt mereu pe locul 1, Nu dau un pas inapoi, Si nu cad pe locul 2 ? Eh?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Maneaua are însă și noroc cât cuprinde. Cum e să pleci de pe locul 5, să scapi de un mare carambol în primul viraj care să-ți neutralizeze principalii adversari și să te trezești pe Locul 1, numai 1, Sunt mereu pe locul 1, Nu dau un pas inapoi, Si nu cad pe locul 2 ? Eh?

 

Si asta pe cel mai nasol circuit din calendar ( pentru Mercedes ).

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Esact. Iar cântă manelele la Abu Dhabi. A fost frumos și 2017. Până n-a mai fost.

 

#godbless

 

În rest, Palmer a reușit cel mai bun rezultat al carierei. Fix după ce a aflat (surprins probabil) că-l dau afară de la Renault. Bun băeat.

 

Kubica n-are loc la Renault, dar poate are la Williams. Să vedem dacă-l pensionează pe taica Felipe. Din nou.

 

McLaren Renault până-n 2020. RedBull rămâne fără motoare după 2018. Poate vine Honda. Cum ar suna: Red Bull Honda, ăh? Tare. Max și Ricci cred că-și caută de pe acum alte echipe.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Mie mi se pare o aiureala povestea asta cu Kubica ( PR stunt, mai exact ). Era bine daca isi vedea de cariera lui atunci cand era cazul si nu se ducea la raliuri. Acum e tardiv. Mai bine lasa locul unuia mai tanar.


» Post actualizat in 18 Sep 2017 17:08

Esact. Iar cântă manelele la Abu Dhabi. A fost frumos și 2017. Până n-a mai fost.

 

Pai ce sa ne facem daca Vettel a simtit in urina ca e momentul sa arate cat de coios este : "daca vrea muschii mei sa inchid trasa, o inchid, ce p_ula mea !" apoi l-a auzit pe Hamilton cand trecea pe langa el: " grazzzziiiiieee rrrrragazzziiii ! grrrrraaaandee lavorrrrrrooooo !"

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Din pacate Vettel si-a "rezolvat" campionatul cu mana lui. A luat startul slab, a incercat sa-l blocheze pe Max si a cazut victima colaterala Kimi, care a plecat fulminant. Hamilton, bafta cu caru' ca n-a fost implicat in carambol si apoi, bine sfatuit de la boxe, l-a lasat pe Vettel sa isi faca "numarul" dand cu masina prin parapeti, evitand titirezu' elegant. Sa fim bine intelesi, nu-mi place individu' cu cercei si buline in nas dar ce-i al lui este al lui ("cei buni au si noroc"). Nici de bietu' Shumacher (am scris bine ?) nu prea imi placea ca si caracter dar era un geniu de pilotaj (constanta de +/- 0.1 sec pe tur, la varf !). Nu pot sa uit, cand era la Benetton, nu imi aduc aminte unde, era primul, si a ramas blocat intr-o trepta superioara, parca 5 si mai avea circa 30% din cursa si a terminat pe trei. La filmarile din masina, toata masina tremura cand lua viraje de tr. 3 cu tr. 5, singura disponibila !?!

Pana la urma stai si te intrebi ce ar face alti piloti pe masina 44. Pe vremuri era 30% masina, 30% gume, 30% pilot, nu neaparat in ordinea asta. Acum ? Motor, sasiu, aerodinamica, gume (si alea in concordanta cu masina si celelalte), strategii si ce-o mai fi si... mai la urma pilotul. Tehnologia avanseaza, pilotul cade in plan secund ca procent, din pacate dar nu te poti impotrivi evolutiei

Totusi, masina aia nu mere singura, nu-i asa !!!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Eh, vezi, aici intervine, preponderent, factorul uman, in conditii deosebite (ajutat de echipa, bineinteles), cu multe variabile (pista uda care se usuca, diferente mari de temperatura a asfaltului si ruleta... safety car (in cursa).

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Conteaza si kilotu. Dovada? Cate puncte are wax si cate ricciardo cu acelasi coteț. Da, stiu, wax e genial, prodigios, dat draq si uns cu cacao. Sau nu, ca prea are ghinion. Care, vorba aia, si-l mai face si cu mana lui.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Salutare. Are cineva idee unde găsesc reluarea cursei? Am apucat să văd până când a ieșit Alonso și aia cu întreruperi.

Cât despre ce am văzut, deși sunt fan Mercedes de când mă uit la F1 (McLaren Mercedes de pe vremea lui Hakkinen și a lui Coulthard) și am urât Ferrari, nu-l suport deloc pe cocalar, dar avut bulan cu caru și știe să învârtă covrigul.

N-am înțeles de ce nu a forțat Minimal talk Bottas să se apropie de Ricci. Monopostul RB se comportă mai bine la Singapore decât Mercedesul? Sau poate este asta esplicația: https://www.formula1.com/en/latest/headlines/2017/9/bottas--vision-suffered-after-drinks-bottle-failure.html

 

Sunt foarte curios dacă suomalainen-ul va reuși să-i ocupe și poziția în clasament docilandezului de la Ferrari, având în vedere că sunt ,,dăcât" 23 de puncte.

Editat de pomo
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

L-au dovedit si pe sarmanul Alonso, care luase startul vietii

Ee,lasa ca s-a lacomit si Alonso.Bine,nu prea poti sa il condamni la cat de flamand e saracul,dar s-a lacomit tare.Am vazut reluare de pe masina lui,intradevar vizibilitate slaba,dar a vazut clar,cel putin eu am vazut,ca Ricci din fata lui (si care a vazut incidentul perfect,Alonso nu prea avea cum sa-l vada) brusc a lasat-o moale si a franat exagerat de mult.Ricci l-a vazut pe Verst si pe Kimi sanie si si-a dat seama ca va fi nasol si i-a lasat sa se duca.Alonso a vazut gap'ul lasat de Ricci si "he went for the gap" vorba lui Senna dar nasol momentul ca aia 2 nu au mai luat nici o curba,s-au dus drept.

Despre faza cu pricina,e clar si suta in mie vina lui Verst,nu exista dubii pentru ca aici e clar,se vede perfect mai ales din filmarea de sus,dar si de pe masinile lui Verst si Kimi.Draq,se vede perfect din pozele tale : Kimi drept,Verst stramb in el.A treia poza e graitoare.Ce cauta acolo???

 

Da,e adevarat,Vettel l-a strans bine cu usa.Dar care e problema???De cand exista asemenea probleme in F1?Intimidare.Vettel a procedat corect.Verst trebuia sa stea drept,sa nu miste.Kimi a miscat?nici un mm.Nota 15.Asa trebuie sa faca orice pilot de F1.Nu poti de fiecare data cand vine unu amenintator spre tine sa virezi.Pentru ca vei fi ultima carpa.Si pe deasupra,iata daca e aglomeratie,mai si dai in lume,iar in 90% din cazuri,nu aici,cel care te-a intimidat scapa basma curata si tu abandonezi.

Deci Vettel a plecat slabut,Verst decent iar Vettel cand a vazut ca e groasa s-a bagat pe el la intimidare.Pe partea ailalta,Kimi a plecat racheta,cred ca cel mai bun start al lui din 2017,a luat fata lui Verst,s-a dus pana la 15-20cm de margine si nu s-a clintit de acolo.Iarasi,ireprosabil (pentru prima oara in acest an a condus perfect).

Verst pleaca decent,vede ca Vettel vine pe el gramada (va mai aduceti aminte intimidarile de la start ale lui Schumi?omfg,Vettel e mic copil),si de unde tragea si el spre Vettel,se duce brusc (vezi la sec.5) in partea ailalta spre Kimi.Nu poate sa zica ca nu l-a vazut pentru ca draq,l-a lovit in roata SPATE,deci toata masina lui Kimi era in fata lui.La sec 25 din acel video,se vede si de pe masina lui Verst,foarte graitor,se vede clar cum trage spre mijloc,Vettel vine amenintator si el misca de volan in stg si iar in stg pana poc.Era pe undeva si reluarea din masina lui Kimi,si ala nu trage de volan nimic,sta drept.Ceea ce ma enerveaza cel mai mult la Verst e faptul ca si-a dat seama in mod CLAR ca el a comis-o,draq,tragi de volan spre stg si il lovesti pe ala cu roata ta fata in roata lu spate ce dovada mai mare e asta?Deci el a stiut clar prostia pe care a facut-o si totusi sustinea inghurghutzat asa in fata presei ca nuu,Kimi l-a lovit.Serios?Kimi?Cum plm te poate lovi o masina care merge drept intr-o linie dreapta?

Cu un singur lucru sunt de acord insa,la cum a "intimidat" maestrul Vettel,cred ca daca Verst statea darz pe linie se loveau.Ca Vettel a venit ciobaneste.Asta nu il scuza insa DELOC pe Verst,el trebuia sa faca ce a facut si Kimi,sa tina drept de volan si sa nu cedeze un mm.Copil inca,s-a speriat si de aici toata tarasenia.

Ok,vina practica a fost 100% Verst,vina teoretica in profunzime a fost a lui Vettel,pentru ca l-a supraestimat pe Verst,e totusi copil,nu e Ricci sau Alonso sau Ham sa aiba stapanire de sine.L-a fortat si ala s-a speriat prea tare.Repet insa,se vede din reluarea aia,Vettel a venit asa de tare spre stg ca ce Verst,il lovea si pe Kimi daca nu il lovea asta inainte cand a scapat masina de sub control ca a ramas fara roata.So,maestre Vettel,ai murit pe limba ta...

N-am vz cursa, nu stiu ce s-a intamplat, dar ma intreb daca prodigiosul wax o fi parcurs macar 10 tururi complete in cursele da anul asta, adunate bineinteles. Asta e mai ceva ca Iannone

Da,primele tururi sunt bune,restul a fost efectiv presiune,concentrare,Ricci fugind dupa Ham dar neavand nici o sansa de fapt sa il prinda.Au mai fost niste batai prin pluton.Perez a mers bine,Sainz exemplar...ok cursa.

Ricci a zis ca nu a reusit sa aduca gumele la nivelul lor.Draq le mai stie.Repet insa,mi se pare ca Ham a controlat perfect totul,nush ce sanse avea Ricci.

Principalul vinovat acolo a fost chiar Vettel. A avut cea mai slabă plecare dintre primii trei. Știa că dacă pierde primul loc îi va fi foarte greu să-l recupereze, s-a cîcat pe el și l-a împins pe Max spre zid. Doar că acolo mai era și Kimi, care plecase foarte bine. Incident de cursă, dar unul care putea fi evitat dacă Seb pleca măcar decent. Cu startul rachetă a lui Kimi, Ferrari era gata-gata de o dublă. Așa... s-a cam terminat cu 2017.

 

Maneaua are însă și noroc cât cuprinde. Cum e să pleci de pe locul 5, să scapi de un mare carambol în primul viraj care să-ți neutralizeze principalii adversari și să te trezești pe Locul 1, numai 1, Sunt mereu pe locul 1, Nu dau un pas inapoi, Si nu cad pe locul 2 ? Eh?

Vinovatul moral,ok,Vettel.Vinovatul per se,clar Verst.Nu are cum sa te impinga cineva daca tu nu te misti,nu?Exemplu iar - Kimi,care nu s-a miscat.Asta trebuia sa faca si Verst,dar s-a emotiionat.

Da,s-a terminat cu 2017.Nu merita Vettel acest campionat oricum.Dar era bine ca se mai bateau.Asa,intre ei 2 deloc nu s-au scandalizat,numa strategii,numa de departe.

 

Mynele....cum sa zic,vorba aia "norocul tine cu cei puternici".Circuit propice Ferrari,pole,"grande lavorro",vrajeli si pleaca ca o cizma,vorba ta.EEEE?? A cui e vina,nu a pilotului?Ce sa mai zici?!La asta se reduce tot pana la urma,acolo e pilotul,acele mici momente,in care se face diferenta.Unii fructifica,iata,o situatie neprielnica,altii fac dintr-o situatie propice un mare fiasco.Si atunci cum sa te superi cand ia ala campionatul daca alalalt calca in strachini de fiecare data cand sunt momente decisive?De ce tot spuneam eu ca mitul Vettel IV e doar un balon de sapun?Valoarea lui Vettel IV s-a vazut in 2014.Si iata,se vede putin cate putin la fiecare cursa,ca si acum,un bun exemplu...

În rest, Palmer a reușit cel mai bun rezultat al carierei. Fix după ce a aflat (surprins probabil) că-l dau afară de la Renault. Bun băeat.

 

Kubica n-are loc la Renault, dar poate are la Williams. Să vedem dacă-l pensionează pe taica Felipe. Din nou.

 

McLaren Renault până-n 2020. RedBull rămâne fără motoare după 2018. Poate vine Honda. Cum ar suna: Red Bull Honda, ăh? Tare. Max și Ricci cred că-și caută de pe acum alte echipe.

Lasa-ma si cu Jolidon ala.Ultimul om,el e.Bulan de bulan ce a avut cu punctele astea,ca in rest...nu are ce cauta el in F1.Palmer in F1 si Lowes in motogp.Sa ne mai lase englezoii astia fara talent.

Mai,oricat de fan as fi Kubica,draq,l-au luat pe Sainz asta care e spirt.Singurul copil de pilot care dupa parerea mea intradevar confirma.Si ala nu de pilot F1 :P Ca Rosberg....rapid el asa,si a luat titlul,dar....s-au cam aliniat astrele ca sa ia si el un titlu,ca in rest dupa cum a declarat si el,il batea Hamilton inca de la gradinita pe unde il prindea.Nasol si asa sa iti iei bataie de mic,faci niste complexe cred cand esti mare....

Sa speram ca va veni in locul lui Felipe,ar fi prea tare.Cica Martini trage pt un pilot puriu,sa ii faca reclama cu el,Kubica sau Button - dpdv al reclamei Button are fata de afis,e prezentabil,mai e si englez,vezi Williams.Kubica insa,chiar si cu mana aia scheletica,il baga in buzunar ca talent.

Foarte bine pt McLaren.RB a belit pwla daca ajunge la Honda :crack:

Nu cred insa.Cred ca in 2019 o va lua Porsche dupa cum se speculeaza.VAG vrea sa se bage pe felie,Dieter sunt convins ca vinde pt o suma frumoasa,mai ales daca il vor lasa sa isi tina reclamele pe masina,si asa se aliniaza toate stelele.RB e echipa de echipa.Porsche nu iese rau daca vine pe o asemenea fundatie.Au un candidat la victorie astfel.Sa nu uite ca il cumpara si pe Newey in pachetul ala....Iar pe partea cealalta,Horner nu e prost,intelege si el ca daca ajung la Honda sunt morti.

Mie mi se pare o aiureala povestea asta cu Kubica ( PR stunt, mai exact ). Era bine daca isi vedea de cariera lui atunci cand era cazul si nu se ducea la raliuri. Acum e tardiv. Mai bine lasa locul unuia mai tanar.

Nu e.Kubica e inca rapid.Asta e toata smecheria.Daca ii dai o masina buna,iti aduce puncte,se poate si victorie daca se aliniaza astrele.Ceea ce nu putem spune despre Massa sau Button,de ex.Massa e inca rapid,dar face numa prostii,cum a facut toata cariera.Button....

Pai ce sa ne facem daca Vettel a simtit in urina ca e momentul sa arate cat de coios este : "daca vrea muschii mei sa inchid trasa, o inchid, ce p_ula mea !" apoi l-a auzit pe Hamilton cand trecea pe langa el: " grazzzziiiiieee rrrrragazzziiii ! grrrrraaaandee lavorrrrrrooooo !"

:lool:

Smecher maestrul Vettel,n-ai treaba cu el.Ii zice si Hamilton acum "grazie grazie",mersi de titlu,ca mi-ai facut munca usoara.

Doar le-a zis bine Hamilton pe podium la Monza ca "AMG power it's better than Ferrari power",ala a fost un rect la fel ca aia epica a lui Stoner cu "your ambition outwheighted your talent",de se balbaia Rossi de nervi cand a auzit.Aia a fost godlike.

Totusi, masina aia nu mere singura, nu-i asa !!!

Asa e,nu prea mere.Mai ales cate ai de facut acuma in ele,omfg.Chiar ca tre sa fii pilot.Si mai ales cum il frecau pe asta,sa si restranga plutonul pe final in speranta probabil ca va veni Bottas peste el,jos palaria pt skillul lui Ham.

Conteaza si kilotu. Dovada? Cate puncte are wax si cate ricciardo cu acelasi coteț. Da, stiu, wax e genial, prodigios, dat draq si uns cu cacao.

ADEVARAT!

Deci recunosc,Verst pare o idee mai rapid ca Ricci,dar Ricci are skill masiv.Skill si la depasiri si ca si viteza e la 99% la niv lui Max.

VErst nu e inca un pilot complet,dovada prostiile pe care le-a facut anul asta.Peste 2-3 ani da.Acum nu.

Salutare. Are cineva idee unde găsesc reluarea cursei? Am apucat să văd până când a ieșit Alonso și aia cu întreruperi.

Cât despre ce am văzut, deși sunt fan Mercedes de când mă uit la F1 (McLaren Mercedes de pe vremea lui Hakkinen și a lui Coulthard) și am urât Ferrari, nu-l suport deloc pe cocalar, dar avut bulan cu caru și știe să învârtă covrigul.

N-am înțeles de ce nu a forțat Minimal talk Bottas să se apropie de Ricci. Monopostul RB se comportă mai bine la Singapore decât Mercedesul? Sau poate este asta esplicația: https://www.formula1.com/en/latest/headlines/2017/9/bottas--vision-suffered-after-drinks-bottle-failure.html

Vezi pe piratebay ca sigur e pusa la torente.

Bottas nu avea pace'ul necesar sa il prinda pe Ricci.Cand Ricci a vrut a pus imediat timp intre ei.La fel cum Ricci nu avea pace'ul necesar sa il prinda pe Ham.

Acum de ce nu avea Bottas viteza necesara....intrebarea asta e prea complexa....

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Mah,daca ar fi echipa mea nu l-as mai lasa pe wax sa joace popice de formula si la anu, l-as trimite la bâlci sa se dea cu masinuțe din alea cu cauciuc de jur imprejur. Draq, decat un pilot asa rapid - care da izba in primii metri de cursa - mai bine unul mai lent dar care sa mai ajunga la finish din cand in cand. Desi acum nu prea il vad vinovat, in video ala pare ca a fost prins la mijloc. Doar ca, avand antecedentele lui, nițel creier l-ar face ceva mai prudent.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.


MOTOCICLISM.ro
Grup Facebook: +36000 membri
Înscrie-te în grup
Discutii despre motociclism pe Facebook
 
BIKESHOP.ro
Grup Facebook: +18000 membri
Înscrie-te în grup
Anunturi de vanzare - cumparare pe Facebook.


×
×
  • Creează nouă...