Sari la conținut

Intalnire KLE-istii & Friends 2013


Speedy.K
 Share

Postări Recomandate

Grupul KLE-istiilor tine sa va anunte intalnirea anuala "KLE-istii & Friends" programata in weekendul 2-4 August 2013.

Ramanand la ideea din 2011 de a ne vedea in fiecare an in alta parte, locatia adunarii de anul asta va fi Barajul Sadului (cunoscut si ca Gatul Berbecului). Noutatea de anul asta este ca avem antamata si o cabanuta, pentru a satisface cat mai multe pretentii in legatura cu cazarea.

 

http://www.turistinfo.ro/rau_sadului/cazare-rau_sadului/cabana_ovidiu-c71277.html

 

Cabana se afla chiar la finalul drumui asfaltat care urca pe vale, la iesirea din satul Rau Sadului. Ca idicatii de orientare vezi https://maps.google.ro/maps?saddr=bucuresti&daddr=R%C3%A2u+Sadului&hl=ro&ie=UTF8&sll=45.621498,24.058533&sspn=0.050425,0.132093&geocode=FXT8pQIdUVCOASlPrTy_OvmxQDEoppx84zIGrA%3BFfoguAIdpRpvASlx2tAFylBMRzHHQFVVu2Z8sw&mra=ls&t=m&z=9

 

Pentru dusmanii corturilor cabana are 8 camere cu cate doua sau trei paturi. Preturile orientative ar fi 60 de lei/camera dubla/zi si 25 de lei/loc in tripla/zi. Ele vor varia in functie de numarul de cereri.

Cei care doresc sa stea la cort vor putea campa in curtea cabanei sau dincolo de gard, in caz ca se va umple curtea. Tarif 10 lei/cort/noapte in curte, gratis - afara.

Paranghelia se adreseaza posesorilor de KLE 500 dar si tuturor prietenilor nostri, indiferent de mobrele stranse intre buci. Asa cum la prima editie, in 2009, am avut placerea de a avea alaturi de noi frumosul grup al Transalpistilor din Arad ('traiti!), asa cum la celelalte doua adunari ne-am bucurat de prezenta diverselor categorii de mobre, de la vitezane pana la choppere, la fel asteptam si anul acesta orice motociclist caruia ii plac muntele, statul la cort sau la cabana, berea, focul de tabara si barfele intre satanisti violatori, bla, bla. Deja s-au anuntat cativa posesori de bemveuri, ceva hondisti, plus vreo doi prieteni conservari

Despre organizare:
* Aceasta nu este o "intrunire" organizata de cineva, in sensul obisnuit al expresiei. Singurele chestii pe care le vom face noi, cei cativa prieteni care am aranjat in fiecare an "intalneala", vor fi sa dam o tura de recunoastere prin zona cu ceva timp inainte ca sa va putem povesti cam despre ce e vorba. Unii din noi au si facut-o, asa ca-i rog sa detalieze.
* Fiecare isi stabileste singur daca vrea la cort sau la pensiune. Practic e fiecare pe cont propriu, doar ca vom fi toti in acelasi loc in acelasi timp. In felul asta fiecare isi va optimiza raportul buget/pretentii, nimeni nu va avea de castigat sau de pierdut din treaba asta.
* Intentia este ca toata smecheria sa se desfasoare pe durata a trei zile: vineri seara - duminica la pranz. "Main-eventul", sau mai pe intelesul tuturor bairamul principal, va avea loc in seara de sambata, pentru ca ne gandim si la cei carora serviciul sau/si nevasta sau/si bugetul nu le permit sa plece doua nopti de acasa.
* In afara de petrecerea de sambata seara programul va fi la libera alegere a fiecaruia. Aia mai enduristi vor bate cararile si forestierele din zona, cei mai ... de asfalt vor avea si ei de distractie, Transalpina fiind aproape, betivii n-au decat sa nu se trezeasca decat atunci cand vor ei, somnorosii- la fel.

* Duminica se da imprastierea, fiecare in functie de ora la care se simte capabil de a sui in sa. Personal recomand mai spre pranz, cand alcoolul va fi fost deja ejectat din sange. (prietenii stiu ce se poate intampla daca te ambitionezi sa pleci prea devreme si mobra ta e prima dintr-un lung sir de mobre parcate...)

Cam astea ar fi primele date. Detaliile le vom stabili in timp, in fuctie de informatiile mai amanuntite pe care le vom avea.
Poze si povestiri de la intalnirile din anii trecuti puteti vedea pe acelasi forum http://kle500.myforu...utate-vf11.html

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

... primiti oaspeti de peste Prut?))) ... am fost prin partile Sibiului in a doua jumatate a lunii Mai, am facut vrio 3000 km prin RO timp de 8 zile, dar am avut parte de soare doar o singura zi))). Problema e ca nu stiu daca va gasesc cind "daca" venim si noi..

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

... primiti oaspeti de peste Prut?))) ... am fost prin partile Sibiului in a doua jumatate a lunii Mai, am facut vrio 3000 km prin RO timp de 8 zile, dar am avut parte de soare doar o singura zi))). Problema e ca nu stiu daca va gasesc cind "daca" venim si noi..

Primim oaspeti de oriunde. Plus ca Moldova voastra nu e asa departe de Bucovina mea...

Cautati-ne si ne veti gasi...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Moldova noastra e si a voastra!... vom face tot posibilul sa venim, nu am pe nimeni in Romania si... asta nu e bine, e ca si cum ai fi strain in propria familie... sper sa ne vedem

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 3 weeks later...

Cu corturile rezolvam, nu-i problema...



Cazarea pentru intrunire sta cam asa:
Deocamdata avem ocupate 6 camere din 8 disponibile.
Doritorii sa se anunte repede



AMR 5 zile!



Gata, camerele s-au ocupat. Mai avem locuri de cort.

AMR 4 zile!

Editat de Kollar
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...