Sari la conținut

Noua legislatie 2013 pentru categoriile A, A1, A2, AM


Fester
 Share

Postări Recomandate

  • Răspunsuri 1,9k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

tara lu papura voda raspunsul care lam primit
Până la modificarea Regulamentului de aplicare a
Ordonanţei de urgenţă a Guvernului
nr.195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice,
aprobat prin Hotărârea Guvernului nr.1.391/2006,
examinarea persoanelor care solicită obţinerea
permisului de conducere valabil pentru categoria ?A? se va
desfăşura potrivit dispoziţiilor
regulamentului mai sus menţionat şi a Ordinului
ministrului administraţiei şi internelor
nr.268/2010 privind procedura de examinare pentru
obţinerea permisului de conducere, în condiţiile
respectării condiţiilor de vârstă precizate
la art.20 alin.(4) lit.c din ordonanţa anterior
indicată.

Cu stima,

D.R.P.C.I.V.


On Fri, 19 Apr 2013 04:28:52 -0700 (PDT)
trandafir florin <trndfr_florin@yahoo.com> wrote:
> va rog sa-mi spuneti cand se poate da examen cat.A am
> terminat scoala zilele acestea si mi sa spus ca nu se
> poate da,
>
> am 40 ani cand ies normele va multumesc


--
Prezentul mesaj este confidential si apartine Ministerului Afacerilor Interne. El se adreseaza numai persoanei mentionate ca destinatar, precum si altor persoane autorizate sa-l primeasca. In cazul in care nu sunteti destinatarul vizat, va aducem la cunostinta ca dezvaluirea, copierea, distribuirea sau initierea unor actiuni pe baza prezentei informatii sunt strict interzise si atrag raspunderea juridica. Daca ati primit acest mesaj dintr-o eroare, va rugam sa ne anuntati imediat, ca raspuns la mesajul de fata, si sa-l stergeti apoi din sistemul dumneavoastra. Apreciem si va multumim pentru cooperare.

This message is confidential and it is property of the Romanian Ministry of Internal Affairs. It is exclusively destined to the person mentioned as addressee, as well as to any other person authorized to receive it. In case you are not the intended addressee, we hereby inform you that the disclosure, copying or distribution of the present information, or the initiation of any action based on it, are strictly forbidden and determine legal responsibility. If you have received it by mistake please let us know by reply and then delete it from your system. We appreciate your cooperation. Thank you!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

azi m-am programat pt a 3-a oara si ar trebui sa dau poligon pe 10 iunie il intreb pe domnu agent daca s-au dat examene si a zis ca nu stie si a mai zis ca e cam greu sa faci poligonu pe un motor de 600 cmc si +35kw si mi-a urat succes ca poate pana in vara "apare ceva"

Editat de Andrei74n
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Salut! am deschis acest topic pentru a afla mai multe lucruri in legatra cu noua cat. A2. M-am interesat si am aflat ca primul criteriu in alegerea unei motociclete care sa se incadreze aici este: nr. max. de cp, mai exact undeva intre 47-48. in caz ca motocicleta respectiva depaseste acest nr. de cp, aceasta poate fi limitata, insa nu daca are mai mult de 96 cp, dar intrebarea este unde? si cum?

 

 

 

Ideea este ca as vrea sa aflu mai multe in primul rand pentru ca ma pregatesc pt. achizitionarea unei astfel de moto., dar si pentru ca am impresia ca multa lumea are inca intrebari, multe intrebari in legatura cu noua categorie A2.

 

 

multumesc anticipat!!! :motosmiley: :motosmiley: :motosmiley:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

naspa ca nu mai poti sa iei la 18 ani r1....

 

urat...

oricum nu mi-as fi luat R1, as fi vrut in gsxr 600, dar daca nu se mai poate nu e nicio prob. ;) , o sa ajungem si acolo, ideea e ca nu am nevoie de raspunsuri de genul raspunsului tau, daca nu vrei sa ajuti e ok, nu ajuti, dar nu asa

 

ideea era sa fceam o lista cu motocicletele acceptate pt aceasta categorie , in afara de cele inca in fabricatie care apar si pe net. ms oricum!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

orice motocicleta poate fi omologata la puterea care iti trebuie. ideea este ca ar costa cam mult si tu vrei o lista cu cele deja omologate.

din cate stiu sunt foarte putine cele de cilindree mare cu putere mica.

o sa postez si eu cateva dupa ce ma uit putin.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

orice motocicleta poate fi omologata la puterea care iti trebuie. ideea este ca ar costa cam mult si tu vrei o lista cu cele deja omologate.

din cate stiu sunt foarte putine cele de cilindree mare cu putere mica.

o sa postez si eu cateva dupa ce ma uit putin.

de ex un gsxr srad poate fi condus cu a2 avand doar 92 sau 96 cp....ideea e ca moto poate sa aiba oricati cai ideea e ca in acte sa nu aiba mai mult de 96 pt a putea fi limitata. asa ca nu orice moto poate fi omologata... sau cel putin asa stiu eu.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

da ma! bravo, fa-ma comunist ca nu inghit cocalarii si puţoii cu impresii de 3 lei laugh.gif

 

Nu e vorba de freza in sine, e vorba de atitudinea a 99% dintre cei cu freza de fazan... uita-te la ei, n-au pic de respect pentru nimic, se cred miezu din dodoasca, emana superficialitate prin toti porii, nu pot lega 2 fraze fara sa fwta gramatica.... dar o ard cu impresii de james bond si lor abia le-a dat tuleiul pe koaie... la fel si gagicile, le-au crescut si lor ţâţele in ultimele 6 luni si deja se cred femei.... dar e ok frate, de ce sa critici chestia asta? pe urma va intrebati "de ce-s asa naspa romanii?"

 

tu esti batranel fata de media forumului, o sa-ti vina vremea pensiei! cine plua mea crezi ca ti-o plateste??? gigel care da interviu la teve in ziua de bac: "Aaaa, n-am invatat nimic... hâhâhâh...dar am venit cu motoru la scoala ca plimb fetele" , de ce dracu se mai prezinta la BAC daca n-a invatat nimic????

dupa care ia nota 1.25 (cat de retardat trebuie sa fii frate???) si-l injura pe Funeriu ca a pus camere laugh.gif...dar mai da odata bacul in toamna, si ia 1.50 - in schimb isi pastreaza attiduniea sfidatoare si basinoasa, pe sistemul prostul nu e prost destul, pana nu e fudul... ideea e ca s-a umplut de prosti d-astia in ultima perioada.

 

sa nu se inteleaga ca am ceva cu oamenii fara carte multa, de la saiba...contra, tot respectul! am ce am cu aia care se cred prea buni pentru saiba, o ard cu impresii opulente de destepti, dar pica bacul la biologie cu nota 1,25!!!!

 

sa compari roacherii de la sfarsitul anilor '80, inceputul anilor '90 cu cu struţii astia mi se pare cel putin ciudat.... majoritatea roacherilor umplu facultati gen automatica, arhitectura, medicina, etc sau aleg o meserie de muncitor ok (mecanic, sa zicem)... pe cand astia ajung in cel mai bun caz taximetristi, sau intra la o fac (daca iau pana la urma bacu') gen Spiru - PR si cand o termina vor direct salar de 2000 euro.

de ce cred ca totul li se cuvine si lumea tre' sa fie la picioarele lor??? din cauza celor ca tine, care zic "lasa-i maica, e si ei tineri" ...dupa care ne intrbam de ce avem o tara de (cuvant urat)! pt ca promovam non valoarile si izolam valorile, d-aia....si crede-ma EXACT ASTA FACEAU COMUNISTII!!! “Cu inimile pline de emoţie şi bucurie, cu cele mai alese sentimente de stimă şi preţuire, aducem un fierbinte omagiu tovarăşei academician doctor inginer Elena Ceauşescu, ilustru savant de renume mondial, militant de seamă al partidului, prestigios om de stat al României socialiste” cu scoala primara neterminata

 

asa si cu 140 CP??? tinerii din europa nu sunt destul de copti la sfecla incat sa conduca cei 140 CP cu cap... daca erau, nu aparea legea asta. Ah...daca au koaie, sa incalce legea...dar sa sufere si sa accepte si consecintele daca sunt prinsi, nu sa fuga de responsabilitate...chestie la care sunt asi!

nu spun sa fim sfinti, ca si eu fac magarii pe mobra...dar nici sa gandesti ca ei, cu kuru!

 

ia zi lil, esti genul de roman care a inteles ca democratia inseamna sa faci ce vrea plua ta...sa te caci (la proriu) pe linia continua de pe magheru ca e o tara libera? sa nu platesti taxe si sa nu existe fisc? (ca-n anii '90) sa dai muzica la maxim si sa frigi micu pe gratar in spatele blocului?(cum era pana mai acu cativa ani?)... sau sa frigi micu direct pe jaru' pus pe iarba si sa arunci casoleta langa pom, si acolo s-o lasi? asta e democratie?

 

47 CP - arhisuficient la 18 ani! nu e comunism....e bun simt.

Cautam butonul de LIKE !!!!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Ok. Lamuriti-ma si pe mine. Cu A1 pot sa conduc un Virago 535? Avand in vedere ca are putere de 32kW. Si inainte sa intrebati de ce mai pun asa intrebari avand in vedere tot ce s-a discutat vreau sa va spun ca am vazut pe forum ca o sa se introduca criteriile pe baza capacitati cilindrice. Multumesc in avans. :)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

raspuns de la spcrpciv cluj:


" Dispozitia DRPCIV cu nr.2.326.010 din 16.01.2013 la art.4, alin.(1), indica urmatorul fapt: ..." Candidatii care pana la data de 19.01.2013 au fost declarati "admis" la proba teoretica si nu au finalizat examenul pentru obtinerea permisului de conducere, vor sustine proba practica in conditiile stabilite de legea in vigoare la data promovarii probei teoretice."...
Dvs nu ati dat testul teoretic. Azi puteti sustine acest test teoretic, dar aparitia L 203 modifica conditiile examenului practic. Normele clare vor apare dupa promulgarea noii forme a OUG.195 care este pe site-ul M.A.I. in dezbatere publica. Testul practic il veti putea sustine abia dupa aparitia noilor reglementari.
Nu comentam ce fac altii in tara. Este raspunderea lor in fata legii. "

Editat de woodpecker
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.


MOTOCICLISM.ro
Grup Facebook: +36000 membri
Înscrie-te în grup
Discutii despre motociclism pe Facebook
 
BIKESHOP.ro
Grup Facebook: +18000 membri
Înscrie-te în grup
Anunturi de vanzare - cumparare pe Facebook.


×
×
  • Creează nouă...