Sari la conținut

Makaveli
 Share

Postări Recomandate

ce tare :) .am facut reclama mascata mosului craciun.firma mare asta d-le



da,cativa fumam,dar si fumatori fiind banuiesc ca am dat un exemplu pozitiv.(actiunea),pe viitor sincer as fii incantat ca si copii,la maturitate ne vor urma exemplul.sa faci ceva e destul de greu,sa critici e cel mai usor lucru din lume.asta e boala generala la noi.critica no 1 pusul umarului la treaba....neahh.deci esentialul e treaba cu umarul.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 164
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Băh xmas.....: parerea mea echidistanta este "așadar și prin urmare " că ești un _ _ _ !

Am să-i las pe colegi sa ghicească cele trei spatii :) sau să te catalogheze mai jos . Mi-e silă de asemenea personaje !

Deci dragi colegi , va rog , îndrăzniți .... să audă stimabilul și alte păreri.Fiti direcți.

PS : TIN SĂ MENTIONEZ CA NU MAI FUMEZ DE 2 ANI . SUNT ANTITABAC !

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Am avut ce lectura aci. Eu zic sa nu ne mai dam in stamba. Respectam parerea omului care nu a jignit personal pe nimeni. Si-a spus doar parerea. Sa nu mai facem din tantar armasar si sa ne acceptam asa cum suntem unii pe altii pe aici macar. Oricum avem cu totii pacate. Sa ne spunem parerile oricare ar fi ele dar in mod decent si apoi sa nu ardem pe rog pe cel ce posteaza. An Nou mai bun la toti!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

irishdog stai linistit, xmas are mult timp liber in fata calculatorului si nu stie ce sa faca... apropo xmas, tu de ce nu ai venit sa dai o mana de ajutor la sortarea pachetelor sau la ambalarea lor daca tot faci parte din aceasta comunitate? poate ar trebui sa te intereseze persoanele din jurul ntau care fumeaza in fata copiilor ;)

sper sa ai bunul simt sa nu imi raspunzi ;)

m-am gandit ca are timp de calculatator!cand o sa vedem in vara pe cineva pe motor cu leptopul pe ghidon o sa ne dam seama cine este:))!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator MosRahao

...

 

vad ca esti profund tulburat de faptul ca acesti oameni au oferit cadouri unor copii. si ca unii dintre ei erau fumatori... om, scutura-te si intelege ca ai o problema. nu deschizand votari (ca aceasta) o rezolvi ... daruieste, la randul tau.

 

este incredibil cum ai formulat optiunile de vot (/index.php?/topic/706441-gasithi-comportamentul-acesta-ca-fiind-adecvat-de-fatha-cu-copiii/&do=findComment&comment=3637755).

 

inca o data te-ai facut de ras :

 

Eşti de acord ca Moş Crăciun (motociclist) să fumeze, în timpul unei acţiuni de caritate la care au participat mai mulţi astfel de "moşi" costumaţi specific Crăciunului, de faţă cu copiii (cărora le ofereau cadouri)? Este un exemplu bun?

  1. NU, nu este un exemplu bun să fumezi de faţă cu copiii, cu atât mai mult în timp ce eşti costumat în Moş Crăciun! (2 votes [100.00%] - View)

  2. DA, este benefic pentru cei mici să te costumezi în Moş Crăciun şi să fumezi în faţa lor. De ce nu se predă la şcoală "Moş Crăciun te învaţă: Cum să fumezi corect"? (0 votes [0.00%])

  3. Este irelevant dacă se fumează sau nu de faţă cu copiii, important este că cei mici primesc cadouri. Detaliile nu sunt importante. De băut... ce s-a servit? Un şpriţ, o tărie, o atenţie? Pe frigul ăla... una mică era perfectă! Hai noroc! (0 votes [0.00%])

  4. Suntem motociclişti... nu contează că cei mici învaţă din exemple, fie bune sau proaste, contează exclusiv faptul că noi le-am făcut cadouri. Suntem mândrii. Ai un foc? (0 votes [0.00%])

  5. (...interzis minorilor...) Am foc. Ai probleme. Dacă torni benzină pe tine, ţi-l dau din tot... sufletul. (0 votes [0.00%])

  6. Sunt de acord cu cadourile dar NU şi cu fumatul în faţa copiilor. Moş Crăciun vine o dată pe an. Ar trebui să fie ceva special, dincolo de cadouri... să învăţam să fim mai buni, să trăim mai sănătos, să dăm exemple bune măcar atunci, preţ de câteva ore... (0 votes [0.00%])

  7. Mi-e indiferent dacă s-a fumat. Sunt ignorant. Nu's copiii mei, nu mă interesează. Poate nici n-au observat; nu-i stres! (0 votes [0.00%])

  8. Urât din partea lor. Puteau să se gândească la sănătatea celor mici dacă la a lor nu se gândesc. N-am nimic cu ei dar îmi pare rău că nu au dat un exemplu bun celor mici. Era greu să se abţină câteva ore? Era vital să fumeze de faţă cu ei? Nu cred... (0 votes [0.00%])

  9. Eşti un nesimţit! Ei au făcut cadouri şi tu îi critici pentru că au fumat de faţă cu copiii! Ruşine (Dinu Patrici* :-) )! Nu contează că ei au dat un exemplu prost, contează că n-ai dat tu un exemplu bun (-deşi nu te cunosc şi nu ştiu ce fă... (0 votes [0.00%])

  10. Era super ok dacă fumau mai "pnv", când nu erau copiii prin preajmă. Puteau face nişte pauze & să fumeze pe rând, nu era un capăt de lume, nu? Oricum...felicitări pentru acţiunea de caritate pe care la anul poate o combină & cu o acţiun... (0 votes [0.00%])

 

Penibil. In ce ma priveste insa, tin sa spun inca o data ca admir oamenii care daruiesc celorlalti. Fie si cu tigara in gura. Acesta este exemplul de urmat si nicidecum carcoteala neputincioasa de pe margine. Un an nou bun!

Editat de Festina Lente
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

vad ca esti profund tulburat de faptul ca acesti oameni au oferit cadouri unor copii. si ca unii dintre ei erau fumatori... om, scutura-te si intelege ca ai o problema. nu deschizand votari (ca aceasta) o rezolvi ... daruieste, la randul tau.

 

este incredibil cum ai formulat optiunile de vot (/index.php?/topic/706441-gasithi-comportamentul-acesta-ca-fiind-adecvat-de-fatha-cu-copiii/&do=findComment&comment=3637755).

[...]

[...] tin sa spun inca o data ca admir oamenii care daruiesc celorlalti. Fie si cu tigara in gura. Acesta este exemplul de urmat si nicidecum carcoteala neputincioasa de pe margine. Un an nou bun!

 

Probabil nu vezi bine... sau nu înţelegi... sau înţelegi ce vrei tu...

 

Problema nu e cu oamenii care au oferit cadouri şi nici cu faptul că unii dintre ei erau fumători! Problema e că unii dintre aceşti fumători ar fi putut da un exemplu bun copiilor, din moment ce au pozat în Moş Crăciun, şi să se abţină (nu să renunţe) la fumat preţ de câteva ore. Reprezintă un simbol, nu? Eşti de acord cu mine că şi asta era frumos, nu doar dăruirea cadourilor?

 

Am dăruit, dar nu în acelaşi timp cu voi/ei. Voi (probabil) aveţi nevoie să vă făliţi cu asta, eu nu. Vă las să credeţi ce vreţi despre mine. E treaba voastră. Nu sunteţi nici primii şi nici ultimii care se înşeală. Ştii vorba aia cu aparenţele, nu?

Problema (alta din ele...) e că faptul că eu am sesizat chestia asta şi nu am participat la activitate nu are nicio legătură cu celelalte activităţi asemănătoare la care am participat şi către care voi faceţi trimitere pentru că... pentru că ce? Aţi fumat (în timp ce eraţi costumaţi în "moşi") de faţă cu copiii sau nu? A fost ok sau nu?

 

În legătură cu opţiunile de vot... nu e scopul meu să nu mă fac de râs. :) Ştiu că sunt deplasate unele dintre ele. Dacă nu ştii "de mişto"... nu-i problema mea. Nu sunt tulburat şi mi-am permis să scriu tot felul de răspunsuri, unele mai idioate, altele mai inteligente. Din păcate, uneori sunt ironic. După parerea ta şi probabil a altora de pe aici, dacă am pus o întrebare este echivalent cu a avea o părere.

Te anunţ (cu părere de rău) că întrebările/răspunsurile din poll nu sunt retorice deci NU reflectă ceea ce gândesc eu despre subiect însă tu şi ceilalţi aveţi libertatea de a considera orice altceva.

Ideea era că e super ok partea cu cadourile şi acţiunea de caritate şi destul de naşpa faptul că în acelaşi timp s-a fumat de faţă cu copiii. Nu e un exemplu bun pentru ei, eu asta consider, şi aici mă refer la fumat pentru că se poate induce indirect în mintea lor că fumatul e ceva ok, care nu e nociv, care nu dăunează, din moment ce fumează până şi Moş Crăciun.

 

N-am sărit la gâtul nimănui şi am făcut doar o sesizare legată de FUMAT ci nu de cadouri, dacă vrei să-i spui aşa. Faptul că s-a deviat de la asta vă/te priveşte.

 

Ce să zic... frumos spiritul ăsta al Crăciunului...

 

Văd că tot vă... scarpină pe unii din voi grija legată de ce am făcut eu în timpul respectiv. Am întâlnit des comportamentul ăsta şi nu-l agreez: "ce contează că am greşit eu, contează că ai greşit şi tu, e mai puţin important să-mi rezolv problemele mele şi mult mai important să le scot pe ale tale în evidenţă".

Postarea mea nu era legată de faptul că aş fi eu uşă de biserică şi sfântul sfinţilor ci doar că era mai ok, din punctul meu de vedere, să nu se fumeze de faţă cu copiii de către cei costumaţi în Moş Crăciun!

Eu întreb de mere, voi răspundeţi de pere.

 

Uitaţi cum facem: voi îmi demonstraţi că eu nu am dăruit niciodată, nimic, nimănui (mă refer la modul general, nu neapărat luna asta, nu neapărat de Crăciun) iar eu recunosc public, aici, că sunt un idiot, un mâncător de (cuvânt urât), un frecător de mentă, un lup moralist şi un mare fraireştean cu laptopul în braţe toată ziua. Ok? Hai să vedem acum cine e inteligentul.

Sper să nu daţi din colţ în colţ sau să vă simţiţi prost(i) pentru că nu aveti nici cel mai mic argument apropo de ceea ce am dăruit eu, când, cui şi cum.

Singurul lucru pe care vă bazaţi şi pe care îl luaţi în considerare este faptul că nu am participat la acţiunea respectivă. Grădiniţa? Grow up.

 

Eu m-am referit la o anumită acţiune, nu la persoane, nu la caracterele acelor persoane. Voi v-aţi referit la mine, la persoana mea, la caracterul şi la bunul meu simţ. Nu pot să fac mai mult decât să vă felicit, sunteţi "minunaţi" (desigur, cei care vă simţiţi).

Nimic nu-i mai uşor decât să acuzi fără dovezi... şi văd că vă pricepeţi, mai ales la a judeca în necunoştinţă de cauză.

 

O seară frumoasă tuturor.

 

PS. Aş fi fost, întradevăr, tulburat dacă nu ziceam nimic, dacă eram de acord sau indiferent în legătură cu un Moş Crăciun (sau oricare alt exemplu social şi de alte feluri, numai bun să fie) care fumează fără nici un stres în faţa copiilor.

Aşa măcar o să dorm liniştit noaptea (cum s-ar zice... pentru că oricum n-am probleme cu somnul :-)) ) ştiind că măcar unul dintre voi/ei (cu excepţia lui Kato -tot respectul!-) a fost de acord cu mine (mersi pentru mesajul privat -ştii tu,cine-) şi a recunoscut că nu a dat un exemplu bun.

 

V-am aplaudat pentru acţiunea cu darurile dar nu şi 100% pentru modalitatea în care aţi făcut-o. N-aţi dat în cap la nimeni, n-aţi făcut dinadins nici un rău, nimănui (sper...) ci poate doar nu s-a luat în vedere aspectul ăsta. Peste tot, unde vă uitaţi, scrie că tutunul dăunează sănătăţii. Era ok să puneţi şi voi preţ pe chestia asta, atât! Nu v-am zis că sunteţi idioţi sau proşti sau ipocriţi pentru că aţi făcut-o şi îmi pare rău pentru că unii din voi fix asta aţi înţeles, că am eu o problemă cu voi.

 

Cât despre opţiunile de vot, repet, sfatul meu e să priviţi poll-ul cu o alură de diversitate, nu de atac. Sunt doar întrebări. Dacă nu puteţi (să înţelegeţi) mai mult, săriţi-mi mie în cap, văd că preferaţi asta decât să vă recunoaşteţi problemele/greşelile/neatenţiile acolo unde este cazul.

Mi-am făcut controlul şi din păcate pentru unii dintre voi, nu am nici o problemă psihică. Ştiu că nu vă convine asta. Chiar îmi pare rău pentru voi (mai ales când nu puteţi disocia persoana de acţiunile sale).

 

În concluzie, vreau să pot merge pe stradă sau prin parc sau whatever şi să nu văd un Moş Crăciun care fumează în timp ce un copil îl priveşte (deseori cu admiraţie). Sunt un mare dobitoc pentru că vreau asta, ştiu. La fel de dobitoc sunt pentru că am prieteni şi cunoştinţe care-şi învaţă copiii că Moş Crăciun este un exemplu iar copilul (la modul general) când îl vede pe moş fumând... ce altceva să facă decât să-l copieze, să ia exemplu, cu atât mai mult cu cât mai uşor îi este să copieze ceea ce vede decât să înţeleagă ideea de a dărui, de a fi mai bun ş.a.m.d şi se bucură mai mult de cadoul în sine ci nu de înţelesul lui!

Sunt un dobitoc. Voi (din nou, vă ştiţi voi, cine) sunteţi perfecţi! N-aţi greşit cu nimic. Aţi făcut totul perfect. Ferească "sfântul" să vă critice cineva, cumva, în perfecţiunea voastră! Îmi cer scuze (din păcate fără să-mi pară rău) pentru că am avut nesimţirea şi lipsa de bun simţ să vă sugerez să nu mai fumaţi în faţa copiilor atunci când sunteţi costumaţi în idealuri pe care ar fi frumos şi bine ca cei mici să le urmeze!

 

PPS. Legat de ultima ta frază ("tin sa spun inca o data ca admir oamenii care daruiesc celorlalti. Fie si cu tigara in gura. Acesta este exemplul de urmat"), sunt de acord cu tine (mă rog, cu ceea ce-am bold-uit). Nu sunt de acord, însă, cu un Moş Crăciun care fumează şi asta nu înseamnă că nu e un om bun, de apreciat, care dăruieşte. N-are nici o legătură una cu alta. M-am referit la simbol, la ideal.

Apropo, tu ce părere ai despre oamenii care nu fumează şi fac cadouri celor nevoiaşi dar, în "nemernicia" lor, îşi permit să le sugereze celor care fumează fiind costumaţi într-un simbol al Crăciunului să nu mai fumeze pentru câteva ore? Aşa-i că sunt penibili? Arză-i-ar focu' de netrebnici (cum ar zice cineva)!

 

...şi da, ştiu că nu sunt dobitoc :-))... dar tare mult v-a mai plăcut să citiţi asta, nu?

 

Hai... gata distracţia, copii!

"Moşul" vă transmite noapte bună! ;-)

 

Edit. Mişto fabula. Ham, ham! :-)

Mă întreb, de data asta retoric, dacă mă cunoaşte vr'unul dintre voi. Dintr-o dată se pare că mă cunoaşteţi, că mă ştiţi... habar nu aveţi nici măcar unul dintre voi cu cine staţi de vorbă, ştiţi doar că n-am fost acolo, cu voi. Ei bine... cine latră fără rost?

Editat de xmas
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Cainii care urla la luna prezenta doar in mintea lor vor fi serviti intotdeauna cu ghivece-n scafa de la balcon.

Io zic sa-l pusti pe cameraman ca a filmat incoto nu trebuie si pe cine a prelucrat imaginea ca n-a scos fumacii din cadrele pricinoase.

Oricum pastreaza fabula aia in computer 'ca face bine la moral in alte contexte.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Dacă voi consideraţi că faceţi un bine, cuiva, legându-vă de mine, n-aveţi decât! Vă garantez că nu veţi rezolva nimic în felul ăsta.
Problema este că eu nu am deschis subiectul fără să am un motiv anume. Dacă cei mici erau imuni la viciile unora dintre voi, nu aveam nimic de comentat. Problema este că piticii învaţă prin exemplu (copiază, reproduc ceea ce văd) şi e o mare porcărie să ia exemplul respectiv chiar de la cei care încercaţi pe alta parte să le aduceţi o bucurie în suflete! Dacă voi ("comentatorii") consideraţi că e ok să vă costumaţi în "Moş Crăciun" şi să fumaţi în faţa celor mici fără nici o reţinere, ca şi când ar fi ceva normal, firesc (ceea ce probabil şi este pentru cei din spatele costumelor şi e treaba lor ce fac)... no comment!

Am tot respectul pentru cei care aţi participat la acţiune şi la altele asemănătoare, indiferent dacă aţi fumat sau nu. E ceva frumos faptul că v-aţi gândit să le faceţi o bucurie celor mici (şi respectiv, bătrâni). E ceva urât faptul că aţi fumat de faţă cu ei ca şi când ar fi ceva firesc. Au nevoie de exemple bune şi noi ce facem, ne purtăm ca şi când e ok să perceapă viciile noastre ca fiind ceva ok?...
Prin şcoli şi licee au loc programe prin care medicii şi alte cadre specializate "conduc" în cadrul orelor de cursuri câteva şedinţe de dezvoltare şi ating subiecte precum anticoncepţionalele, fumatul, drogurile, băutura, statul pe net fără măsură şi alte vicii asemănătoare iar voi... consideraţi că e mai ok să-mi săriţi mie în cap şi să mă luaţi peste picior că v-am sugerat să nu fumaţi de faţă cu cei mici atât timp cât sunteţi costumaţi într-un simbol pe care ei îl admiră. Bravo vouă, stimabililor! Frumos comportament...

Aparent e nevoie să mă ridic la nivelul vostru şi voi să vă coborâţi la al meu (...sau invers, ocazional...) aşa că mă opresc aici, cu singura rugăminte către organizatori ca pe viitor să consulte pediatrii şi practicienii de psihologie infantilă privitor la problema asta. Nu o faceţi ca să-mi dovediţi mie că am aberat mai sus pentru că nu veţi reuşi din moment ce eu, faţă de unii dintre voi, m-am documentat înainte să "latru" la luna aia mai mult sau mai puţin imaginară. Consultaţi-i şi eu consider că vor avea reţineri în a fi de acord cu "Moş Crăciun fumător de faţă cu copiii"! Sunt curios dacă pe ei o să aveţi obrazul să-i luaţi la mişto şi să-i jigniţi...

Sărbători fericite tuturor şi să aveţi sănătate şi putere să mai participaţi şi la astfel de acţiuni (de caritate, nu de făcut mişto de unii care încearcă, la rândul lor, să ajute) în viitor!

P.S. Apropo de sărbători... am înţeles că trebuie să fiu atent la ce scriu aici pentru că 100 de motociclişti sunt gata să-mi sară în cap. Ar trebui să-mi fie teamă să mă exprim liber, acum, nu? E minunat spiritul ăsta al Crăciunului, aşa este? Azi dăm cadouri la copii şi la bătrâni iar mâine-poimâine jignim şi "asediăm" persoane pe care nu le cunoaştem care nu fac nimic mai mult decât să exprime o părere, nu? Minunat! De vis chiar!
Eu vă sugerez să daţi un exemplu bun copiilor şi din punctul de vedere al sănătăţii (zicea irisdog mai sus că şi îngrijitorii şi asistenţii din centrele de copii fumează deci cu atât mai mult copiii au nevoie de exemple MAI BUNE), nu doar al cadourilor, iar voi începeţi să mă jigniţi mai direct sau mai pe ocolite. Frumoşi oameni... frumoase caractere...

...poate ar fi cazul să treacă "moşul" şi pe la unii dintre voi... să vă înveţe cum e cu bunătatea... cu dăruirea de momente "de suflet"... şi nu cu ghivece-n scafă şi alte subterfugii din astea, subtile...

...iar tu, Bogdane(86), dacă tot vorbeşti de bun simţ, poate data viitoare când ai o problemă cu mine o discuţi direct cu mine, nu cu alte terţe persoane, pe la spatele meu, ca mai apoi să scrii impresii, aiurea, public, la adresa mea!

Contactează-l pe irisdog dacă chiar vrei să ştii ce făceam eu în timpul respectiv. Sper să te simţi prost pentru că ai comentat ca să te aflii în treabă fără să ai habar despre ce vorbeşti. Şi ai bunul simţ să nu-mi mai ceri socoteală din moment ce nu eşti în măsură să o faci pentru că nu-ţi sunt dator cu nimic. Dacă aşa te simţi tu bine, trăgând concluzii înainte să aflii toate faptele, good luck with that!
Apropo, tu aşa consideri că e civilizat, să-mi pui o întrebare (prin care induci decât aberaţii) după care să-mi zici să am bunul simţ să nu-ţi răspund? Eu zic să te calmezi, să te odihneşti mai mult... se pare că ai nevoie... nu de alta dar nu prea e ok să vorbeşti singur (din moment ce-mi pui întrebări la care nu vrei să-ţi răspund :-) ).

Poate o să ai tu mai mult bun simţ decât mine şi data viitoare o să-ţi cântăreşti mai mult cuvintele atunci când vine vorba de mine (şi nu doar de mine)!

Ceau.

Editat de xmas
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

ma baiatule, tie chiar iti face rau aerul de munte? asa rarefiat ii ca nu iti mai oxigeneaza creierul?

am vorbit cu frateto sa te potoleasca, sa nu cumva sa te potoleasca vreun motociclist fumator(sau nefumator). asa ca iti mai dau un sfat: mai taci din gura, ca decat sa agiti spiritele nu stii sa faci nimic si faptul ca ne cunoastem ar trebui sa iti dea de gandit cand te apuci sa imi raspunzi la intrebari ;)

acestea fiind spuse, clar nu o sa mai continui discutia asta aberanta pe net, o sa astept frumos pana te intorci sa imi zici astea in fata si sa vedem care ii totusi problema ca am fumat in fata unor copii, imbracati in mos craciun.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

bun,in mintea ta probabil daca nu erau fumatori,te legai ca dam exemplu prost,si facem reclama mosului craciun care e putin gras.deci,logic,copii ajungeau supraponderali imitandu-l pe mos.

intamplare-intr-o seara fiind cu 3 sau 4 beri la bord,cu tagarea in gura am ajutat o femeie care avea pana,era si copilul in masina.a multumit,a vrut sa-mi dea bani(refuzat)si mi-a spus ca sta de aproape 1 h acolo.stau si ma gandesc ca am facut o fapta rea,nu?

am incheiat cu asta,esti deplasat,si pe logica asta nu ajungem nicaieri.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Este una dintre putinele ocazii cand simt o nevoie acută de a-mi utiliza drepturile conferite de funcția temporară de moderator

Fără îndoială topicul a deviat enorm de la linia normală, și nu pot să nu îl scot principal vinovat pe xmas - nickname care mă duce cu gândul la prescurtarea americanilor pentru Christmass (Craciun)

 

Nu voi șterge nimic din ce s-a scris până acum, dar orice escaladare suplimentară a controverselor va fi ștearsă fără avertisment

 

Vă mulțumesc și vă doresc ca noul an să vă (ne) aducă mai multă blândețe și limpezime a gândurilor

Editat de Korben
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

ma baiatule, tie chiar iti face rau aerul de munte? asa rarefiat ii ca nu iti mai oxigeneaza creierul?

am vorbit cu frateto sa te potoleasca, sa nu cumva sa te potoleasca vreun motociclist fumator(sau nefumator). asa ca iti mai dau un sfat: mai taci din gura, ca decat sa agiti spiritele nu stii sa faci nimic si faptul ca ne cunoastem ar trebui sa iti dea de gandit cand te apuci sa imi raspunzi la intrebari ;)

acestea fiind spuse, clar nu o sa mai continui discutia asta aberanta pe net, o sa astept frumos pana te intorci sa imi zici astea in fata si sa vedem care ii totusi problema ca am fumat in fata unor copii, imbracati in mos craciun.

Bogdane, ia de-aici discutie cu ,,familia''...../index.php?/topic/667509-vick-exaust-vs-tobecarbon/?hl=xmas&do=findComment&comment=2941404

NU te mai mira ca e veche nesimtirea :)

 

hopaaa....iara o ,,problema'' si aici....numa inteleptiune unde postam :)

 

/index.php?/topic/34125-mesajevorbediscutii/page-312

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 11 months later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.


MOTOCICLISM.ro
Grup Facebook: +36000 membri
Înscrie-te în grup
Discutii despre motociclism pe Facebook
 
BIKESHOP.ro
Grup Facebook: +18000 membri
Înscrie-te în grup
Anunturi de vanzare - cumparare pe Facebook.


×
×
  • Creează nouă...