Sari la conținut

2 roti istorice


mihai_prd
 Share

Postări Recomandate

RETROMOBIL CLUB ROMANIA va invita sambata 15 septembrie (10:00-13:00) la Parcul Carol din capitala unde va fi organizata expozitia moto "Doua roti istorice". Vor fi expuse motociclete, motorete si scutere. Cu aceasta ocazie vor fi puse bazele sectie moto a R.C.R.

 

 

Salonul de la WTC s-a amanat pentru luna noiembrie.

post-44889-0-21480000-1347476966_thumb.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 79
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Azi dupa mai bine de un an de amorteala am dat jos praful de pe MZ 125 si dupa ce am golit carburatorul de benzina ca sa fiu sigur ca nu are jos vre-o bula de apa , dupa doua pedale de compresie fara contact pus a pornit la prima pedala :banana: . Dupa o tura de incalzire prin cartier se tine destul de bine babuta si sper ca sambata sa pot ajunge cu el la expozitie , sper , din cauza ca nu am la el nici asigurare si nici ITP valabil :rusinica: . Asta e , daca vad vre-un militian ma dau jos de pe ea si merg pe langa asa cum faceam pe timpul lui Impuscatu cand ma mai lua unchiu pe mobra si cand zaream Militia ma lasa pe jos si ma urcam mai sus dupa ce treceam de ei :bounce:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

In data de 15 septembrie, Retromobil Club Romania organizeaza expozitia si parada moto 2 roti istorice (Bucuresti). Care aveti chef de o plimbare la inceput de toamna, va astept.

 

 

salut, unde anume se tine? as vrea sa vin sa vad niste clasice

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Bre, al meu nu e istoric, in ciuda aspectului, da' vin sa le vad pe ale voastre. Se supara cineva daca ma tin si eu dupa voi in parada? Mai la coada si mai la distanta, ca sa nu va stric coloana de bunicute.

 

BTW: Mihai, daca mai ai amaraciunea aia de breloc cu drifter ia-l cu tine. Poate acum reusim sa ne intalnim, ca pana acu' io am fost putoare.

Editat de Wolfman
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Bre, intai sa-l gasesc, ca nu mai stiu pe unde l-am pus de atata amar de vreme. :scratch: Si nu va fi o parada in sensul adev al cuvantului, ci o plimbare de placere. Care are chef de mers, bineinteles.

 

In cazu' asta merg cu voi:)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Sincer, pt mine, a iesit mai bine decat ma asteptam. Foarte multi prieteni au raspuns invitatiei, iar dintre forumisti ma simt obligat sa spun un mare MULTUMESC pentru participare domnului Dan Melinte (Marlon Brando-o surpriza f. placuta Victoria, la anul va fi gata de plimbare cu siguranta), grupului de la Ploiesti - dl. Petcu, Gabi, Edi, Ninel si ceilalti- i-ati dat gata pe cei prezenti cu grupul de Mezolesti, Bunu cu DKW-ul si colegilor de RCR. Celorlalti prieteni care nu-s pe forum o sa le multumesc la o bere la iarba verde, o sa-i dau gata cu noua achizitie. :bounce:

 

Au fost 30 de motociclete/motorete/scutere daca am numarat bine, nu prea am fost in apele mele si nu am putut sa stau cu fiecare de vorba cat as fi vrut. Mult public avizat, ceea ce e imbucurator. Fotografii sa posteze cine a facut, eu am fost cu mainile in manusi.

 

Ahh, da, a mea a fost vedeta, ce WLA din 42 restaurat sau alte motociclete faine, ce NSU de 2jumate sau 3 jumate, ce BMW-uri, a mea a fost cea mai cea mai. :laugh:

 

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Celorlalti prieteni care nu-s pe forum o sa le multumesc la o bere la iarba verde, o sa-i dau gata cu noua achizitie. :bounce:

Prd si-a cumparat cel mai frumos URAL de pe piata romaneasca. Cel mai bine intretinut si mai perfect. Si stiu ce vorbesc, stiu motocicleta, daca aveam bani o luam fara sa clipesc. Nu as tine Harleyul in garaj, as tine URALUL asta.

Hai, gata cu surprizele, fugi afara si fa poze la achizitie si baga-le la topicul dedicat. Si misca-te mai repede ca vine ploaia si daca vede vanzatorul motocicleta uda nu apuci ziua de luni.

 

Hai pa!

 

Ontopic: Bravo celor care au participat. La mai mare!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

As vrea sa multumesc participantilor (3o la nr) si publicului (cateva sute) care ne-a acompaniat unul din cele mai reusite evenimente RCR din acest an. Felicitari tuturor participantilor cu un plus pentru Mihai pentru mobilizarea exemplara dar si pentru "deranjul" de a cara ultima sa descoperire, ploiestenilor pentru efort si starea impecabila in care-si mentin motoarele. HD m-a lasat masca, ca si pleiada de motociclete f bine restaurate. Sper ca de la anul sa avem minim doua evenimente moto in calendar iar in iarna asta sa punem pe 2 roti sectia moto din cadrul Retromobil Club Romania pentru ca potential exista. La cati oameni pasionati am vazut astazi ar fi si pacat sa nu ne vedem mai des. Cei care au lipsit au ce regreta. Pana la urmatorul eveniment, numai bine :friends:

 

Album foto : https://picasaweb.google.com/100198597973272279968/DouaRotiIstorice2012#

 

La Observator (A1/A3) va fi un reportaj in seara asta.

post-44889-0-56580500-1347721852_thumb.jpg

Editat de AUTOMOBILIA
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

A fost misto si multi prieteni si pasionati s-au strans dar io nu mai merg niciodata la o astfel de intalnire la Parcul Carol . De ceee . Este a doua oara cand merg la aceasta locatie cu batranica mea si a doua oara merge super pana in zona Sali Palatului dupa care se opreste brusc ca si cand as fi intrat in zona crepusculara , motoru scanteieste si benzineste dar nu mai vrea neam sa porneasca :scratch: .... sun acasa la nevasta care vine la interventie cu masina impreuna cu piticii , o urc pe baba in masina inghesuid copii sub rezervor si ghidon dupa care merg la locatie , acolo la fel nu vrea sa porneasca si ma face de rusine . In fine plec acasa dupa ce trec pe la cineva si dau jos mobra din masina ...... acu ce zic io nevestei ia sa-i dau o pedala cine stie ..... si culmea la prima pedala baba incepe sa duduie de ziceai ca-i noua :unsure: . Asa ca nu stiu ce sa zic ce so intamla cu ea de se opreste in mers si in aceiasi zona de doua ori :blink:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Gata Ionele, schimbam, nu se poate asa ceva, e strigator la cer. Herastrau, next time. Sau nu, mai bine schimbi tu traseul, nu mai treci pe Sala Palatului.

 

DSC_0838.jpg

 

DSC_0870.jpg

 

DSC_0935.jpg

 

DSC_0927.jpg

 

Awo-ul lui Florin Vlad.

 

DSC_0947.jpg

 

 

 

DSC_0973.jpg

Editat de mihai_prd
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Domle,adunare mare.Multa lume cunoscuta.Pupat piata Dependenti.Mobra,Mobra Hoinar,Carpati,Simsoneta,Simson,AWO,BMW (mai vechi si mai noi),Cezeta,Ural,DKW,NSU (doua bucati),Zundapp ( a lu Prd ),harley,MZ (multe rau si bine restaurate),multe motoare super.Nesperat de buna participarea.O placere.O bucurie.

Dupa parerea mea cea mai tare din paarcare a fost NSU 250 din 1943 pe care si "jegul" era original.Da original.Am vazut multe "troace" in viata mea da una atat de originala nu am mai vazut.Aceasta motocicleta mi-a lasat impresia unei veritabile calatorii in timp.Felicitari proprietarului pentru achizitie.Sa nu se supere pe mine Mihai sau proprietarul Harleyului din 1943 insa acest NSU sparge toate normele,nu in ce priveste valoarea de catalog sau mai stiu eu ce.E vorba de starea ei de ORIGINALITATE.A fost pastrata aproape perfect,cu km putini la bord si pana si cu becurile,cred eu,originale.

A mea a facut fitze.Multe.Se ambala ,se oprea,se infunda,mergea sacadat.Fitze la greu.Am injurat-o,i-am dat suturi,am vrut sa o vand.Maini murdare,buze murdare,nervi,draci.I-am bagat benzina si toate defectele au disparut ca prin minune.Am mai invatat o chestie cu ocazia asta.O MOTOCICLETA NU FUNCTIONEAZA NICIDATA FARA BENZINA.Iar cu benzina pe fundul rezervorului face ca toti dracii.

Maine bag si eu poze.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Felicitari Domnilor.... m'am gandit bine ca momentan nu am ce cauta cu mz'ul meu,...... Felicitari.... ceva de genul ar trebui organiZat si pentru ,,Intrunirea de comuniste si atase..."

 

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

As vrea sa multumesc participantilor (3o la nr) si publicului (cateva sute)

 

Vă mulțumim și noi pentru invitație.

 

batranica mea se opreste brusc ca si cand as fi intrat in zona crepusculara , motoru scanteieste si benzineste dar nu mai vrea neam sa porneasca

 

Dacă te încălzește cu ceva, să știi că nu ești singur.

La intrare în Săftica, a crăpat ambielajul lui Red Bull cu Iulia la bord. Am lăsat motocicleta la un nene în curte și am luat-o remorcată cu șufa, la întoarcere spre casă. La ghidonul motocicletei, Iulia s-a comportat exemplar.

O vând!

 

Editat de petcudan55
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Oameni buni, dar numa atata poza se facu??

Ca si film exista, stiu, am fost actor.

Haideti stimabililor, pozele...

 

Ca unii trebe sa se laude pa feisbuc si nu au cu ce :))

Editat de Pelerinul
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.


MOTOCICLISM.ro
Grup Facebook: +36000 membri
Înscrie-te în grup
Discutii despre motociclism pe Facebook
 
BIKESHOP.ro
Grup Facebook: +18000 membri
Înscrie-te în grup
Anunturi de vanzare - cumparare pe Facebook.


×
×
  • Creează nouă...