Sari la conținut

Dirt Bike Zone 12


marque
 Share

Postări Recomandate

Dupa o vara fierbinte si incarcata de competitii off-road de cel mai inalt nivel, revista online Dirt Bike Zone revine cu un numar pe masura. A opta editie a Red Bull Romaniacs are parte de un material pe masura, la fel cum si etapa de Campionat Mondial de Enduro, desfasurata la Buzau este trecuta sub lupa, cu picanteriile de rigoare, intr-un articol pe masura. Ramanand in sfera competitiilor off-road, nu se cuvenea sa lipsim de la Moto X Country Busteni, ineditul si “atemporalul” am putea spune chiar (vedeti in articol de ce) concurs organizat de clubul Adventure Ride Bucuresti.

 

Daca anul trecut patrundeam in itele Red Bull Romaniacs alaturi de castigatorul clasei Hobby, Lucian Neaga, pastram traditia printr-un interviu cu Andrea Goga, care ne povesteste pe-ndelete cum arata cel mai dificil raliu hard enduro al lumii prin ochii unei Power Puff Girl! si, pentru ca este experta la capitolul 125 cmc, alergand pe un KTM de aceasta cilindree o rugam pe Andrea sa se ne dea o mana de ajutor la testul cu Husaberg TE 125, oferit de Evo Racing.

Husaberg TE 125 nu este insa singura motocicleta cu care ne-am dat pentru aceasta editie, pentru fanii soft enduro si ai calatoriilor moto, despre care ne place sa credem ca sunt prietenii nostri, am rezervat cate un material despre Honda NX 650 Dominator si Yamaha TT 600 RE, pregatita pentru desert de catre unul din prietenii Dirt Bike Zone.

 

Nu in ultimul rand, pentru sectiunea tehnica am rezervat un material despre sistemele de ghidoanele Easton EXP, ultima evolutie in domeniu, iar pentru cei care abia au descoperit enduro, le spunem ca nu este prea tarziu niciodata, le uram bun venit si ii invitam sa se documenteze putin despre acest sport, cu un articol care te lamureste odata pentru totdeauna ce inseamna o cursa de enduro.

 

post-7121-0-51598900-1315319164_thumb.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...