Sari la conținut

Into the World - Pe moto prin Africa si mai departe


Postări Recomandate

  • Răspunsuri 596
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

...saptamanal ma uit pe topicul asta, citesc, ma uit la poze...,iar citesc,iar privesc fotografii...,mereu vreau sa scriu ceva,dar nu pot,tot ce a-ti facut voi ,este fara cuvinte! Felicitari,sunteti eroii mei!

:10:

 

PS imi doream ,visam sa plec intr-o zi in Africa pe moto..., acum nu mai este nevoie m-ati plimbat voi si in plus mi-ati depasit si imaginatia.

Multumim ca ne-ati implinit ceva vise :thanks:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Multumim pentru aprecieri!

 

Am gasit unde sa parcam fotografii, un scurt film si alte lucruri interesante, si unde putem povesti despre Africa la o cola/bere. Asa ca pe 25 octombrie va invitam in Garajul McCann Erickson, pe strada Jules Michelet nr. 18 (zona Piata Romana, langa Ambasada Marii Britanii). Iata si un teaser Into The World @Africa smile.gif

 

Ai zis poze, filme, povesti si... bere... o sa fiu acolo :P

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

wooow ! Superb biggrin.gif

 

 

...saptamanal ma uit pe topicul asta, citesc, ma uit la poze...,iar citesc,iar privesc fotografii...,mereu vreau sa scriu ceva,dar nu pot,tot ce a-ti facut voi ,este fara cuvinte! Felicitari,sunteti eroii mei!

:10:

 

PS imi doream ,visam sa plec intr-o zi in Africa pe moto..., acum nu mai este nevoie m-ati plimbat voi si in plus mi-ati depasit si imaginatia.

Multumim ca ne-ati implinit ceva vise :thanks:

 

 

Ai zis poze, filme, povesti si... bere... o sa fiu acolo :P

 

Va asteptam pe toti si speram sa veniti cat mai multi mai ales ca evenimentul dureaza o singura seara. O sa gasiti acolo inspiratie pentru proiectele voastre personale, caci visele trebuie implinite!

 

O tura de placere

Romania 02 - 31/08

 

A durat ceva sa ne dam seama de asta, dar acum e clar: traversarea Zairului a fost momentul in care ne-am ‘shiftat’. Depanand amintiri din Congo cu Alper in Curtea de Arges, ne-am dat seama ca experienta asta continua sa dospeasca.

IMG_5547.jpg

Stai asa… am zis ca Alper e in Romania? Nu e vorba de tipul din Germania cu care am traversat celalalt Congo in decembrie trecut? Chiar el, si tare ne mai bucuram! Sa recapitulam deci ce s-a mai intamplat cu el de cand ne-am vazut ultima oara… in Congo. Era decembrie 2011 cand eu, Ana si cei patru Vidal din Toulouse ne aflam intr-o situatie cam… dificila in Kinshasa, in vreme de Alper si iubita lui de atunci ne impartaseau soarta, numai ca in Matadi. Era limpede ca nu vom putea nici unul dintre noi intra pe roti in Angola, asa ca aveam de luat o decizie importanta. Renuntam la calatorie, zburam peste tara ‘interzisa’, trimitem vehiculele cu vaporul sau mergem inainte pe unde harta nu-i. Adica laie or balaie. Fiecare dintre cele trei echipe avea alte atuuri si alte slabiciuni, precum si propriile obiective, dar au sfarsit prin a alege aceeasi solutie la problema. Astfel, Alper si Esther au purces intaii la drum, si SMS-urile care au sosit de la ei pe satelitul francezilor ne-au facut sa o luam pe o alta cale. Alegerea s-a dovedit paguboasa: a fost singura data cand nu am dat crezare camionagiilor, si am regretat, pentru ca drumul pe care am mers noi si francezii a fost si mai greu. Nemtii si Toyota lor au suferit si ei din plin. Au traversat in aproape patru saptamani, iar suspensia pe lame a cedat mai ca pe linia de sosire. In Namibia au dat insa de un obstacol insurmontabil: Esther s-a imbolnavit de malarie si a suferit o complicatie severa (insuficienta renala). Aventura germanilor se incheia abrupt, cu repatrierea lui Esther si vanzarea masinii, nu inainte ca Alper sa o conduca pana la Capul Bunei Sperante. Iata articolul despre ei din revista Mororrad.

alper.jpg

Odata intorsi in Germania, cei doi si-au reluat joburile. Alper este ghid moto si organizeaza tururi in Europa si Turcia. De doua ori pe an traverseaza Romania, iar unul dintre tururi este dedicat chiar tarii noastre. Cum Alper ne-a anuntat sa vine pe Transalpina, nu am stat pe ganduri si am stabilit sa ne gasim in Curtea de Arges. La iesirea din Bucuresti am alimentat pentru prima data intr-o benzinarie romaneasca. Pretul ne-a ars la buzunar!

IMG_5430.jpg

Mobra avea pofta de drum. Cum s-a deschis zarea, parca a devenit alta. Aveam intalnire cu Alper in cateva ore, si cand in sfarsit am zarit KTM-ul 690 Enduro, am simtit fluturi in stomac: gasca se reunea!

Ne-am ospatat cu ceafa la gratar si vinul casei, dupa ce am parcat langa 1200 GS-urile nemtilor, in garajul care putea a varza murata. Oricate aveam de povestit, un cuvant domina conversatia: CONGO.

Fusese cea mai dificila etapa din viata noastra. Vremea nu ne-a crutat: ploi torentiale, noroi ‘de bumbac’, mlastini ascunse sub stratul gros de nisip si lut. Am purtat aceleasi haine ude leoarca si pline de noroi zi dupa zi, am dardait in cortul jilav si in sacul asisderea. Mai toata ziua eram la verificat adancimea baltilor si orientare. Asta cat am fost zdraveni la minte. Odata ce oboseala, lipsurile si stresul si-au spus cuvantul, am inceput sa pierdem din concentrare si sa facem greseli. Asa ca in transee cu noi: la sapa, la impins, la pus troliul si alte manevre de gen. Hrana a fost cam panica: prin sate se gasea cate o mana de rosii, cate un avocado, si de fiecare data cumparam (cu remuscari si rusine) tot ce era pe taraba. Am bagat insecte, porumb luat cu rugaminti de la taranci… de cateva ori am luat paste, orez si paine. In Mbuji Mayi si Kamina am fost rasfatati cu adevarate festinuri: nu ne lipsisera nutrientii, cu diversitatea. Insa chiar daca toti am descris etapa respectiva a calatoriilor noastre ca ‘teribila’ si ‘nebuneasca’, tuturor ne-a adus satisfactii sa ne confruntam si depasim limitele. Congo ne-a calit, ne-a facut mai buni, chiar daca si mai putin re-adaptabili la ‘civilizatie’. Din Zambia nu a mai fost vorba de mancat lacuste si sapat cu orele in mocirla, nici de campat in plina furtuna. Ok, cu exceptia fenomenului bizar din Sudan, pe care poate doar un Stie-Tot sa ni-l lamureasca. Suntem dara noi si Alper nebuni ca mult dupa miezul noptii inca mai vorbim despre aventura din Congo?

 

IMG_5552.jpg

Cu opt luni in urma sase adulti si doi copii dadeau nas in nas cu Africa secreta. Noi, calatorii speram ca Vrajitorul acelui Oz ne va elibera din latul prejudecatilor, ne va sterge ‘rugina’ din oase, ne va incuraja sa radem de imposibil, ne va mijloci redescoperirea inimii si a curajului. Am gasit intr-adevar aventura, si am depasit multe obstacole acolo, atat impreuna, cat si separat, dar mai ales i-am descoperit pe congolezi. Acest neam aparte, despre care nu stiam mai nimic. Vulcanic, rezistent, adaptabil, neobosit. Odata ce ai facut o baie de multime si de pasiune congoleza, nimic nu mai e la fel. La opt luni dupa ce parasisem Oz-ul African, acesta continua sa ne obsedeze.

IMG_6082.jpg

In zori ne-am luat la revedere. Aveam o idee fixa pentru ziua in curs: sa facem Transfagarasanul.

IMG_5562.jpg

Adica paduri de pin, curbe stranse, grohotisuri, poate o cascada sau doua, un izvor, un lac alpin, stii cum e. Dar drumul asta construit cu atatea sacrificii inseamna mult mai mult. Cand eram pici, aici ne petreceam cam toate vacantele. Imi amintesc cum urcam spre Capra de revelion, prin zapada pana la brau, incarcati cu oale de sarmale. Eram nebuni, era grozav. Eu si Ana am continuat traditia: aici fugeam de la birou pentru o zi sau doua de dat pe serpentine, sau la un gratar, sau in umbra micii cascade, ‘locul nostru’. Aici e lacul care in anumite dimineti luceste misterios si metalic, si de aici am inceput si de asta data urcusul. Am facut insa prima la dreapta din asphalt, in padure.

IMG_5605_6_7.jpg

pano_ro_vidrarudam.jpg

pano_ro_vidrarudam2.jpg

Plecasem din Bucuresti fara harta, doar cu o vaga idee sa o taiem printre brazi, haituind o culme golasa pe care o tot zaream printre arbori. Am decis sa lasam drumul sa ne duca unde o vrea el, si sa lasam ziua sa se intample.

IMG_5618.jpg

La o cotitura am dat peste acest grup de overlanderi. Nici ei nu pareau sa aiba GPS.

IMG_5619.jpg

IMG_5625.jpg

Intraram pe teritoriul ursilor.

IMG_5627.jpg

Care ursi recoltasera deja zmeura si murele de pe munte, dupa cum se vede din poza. Frecventa si aspectul ‚urmelor’ spun ca din fericire ursii sunt inca pe zona, si ca o duc binisor.

IMG_5739.jpg

IMG_5742.jpg

Pe astfel de drumuri zambesc intruna. Numai mirosul tare de pini si buruieni de munte strivite sub roata sunt indeajuns.

IMG_5663.jpg

Asa.

IMG_5669.jpg

Si asa.

IMG_5673.jpg

Sau asa.

IMG_5682.jpg

Dar un om trebuie sa mai faca si o pauza…

IMG_5667.jpg

Mai ales inainte sa urce dealul

IMG_5683.jpg

Cand panta a sarit de 45 de grade, deja nu mai tineau cauciucurile si mi-ar fi trebuit alta mobra ca sa-I dau de cap. Alta data!

IMG_5707.jpg

pano_ro_trfg2.jpg

Muntele nu doar hraneste sufletul, ci si poteleste setea. Ne-am abatut la un parau langa care era parcata o rulota, si unde erau asternute niste scaune si o masa, taman bune pentru popas. Stapanul micii tabere trebuie ca era pe undeva cu treaba. In fata unei atat de modeste gospodarii, insatietatea si tendinta noastra de oraseni de a abuza de resurse limitate sunt de-a dreptul vulgare. Ne-am baut apa, am zis bodgaproste gazdei anonime si ne-am bucurat de viata.

IMG_5711.jpg

 

IMG_5715.jpg

Aproape ca era ora pranzului, si am facut cale intoarsa in Transfagarasan, cu tinta Balea. Un drum pe care nu il pot rezuma in cateva cuvinte, o sa zic doar ca ajunge sa il faci o data, ca sa vrei sa repeti experienta.

pano_ro_trfg3.jpg

pano_ro_trfg4.jpg

pano_ro_trfg5.jpg

pano_ro_trfg6.jpg

pano_ro_trfg7.jpg

La 2040 de metri altitudine sunt lacul glaciar si Cabana Balea. Iarna poti sa ajungi aici numai din Brasov, dar fiind vara, ne-am luat masa pe terasa. Pastrav in folie, ciorba de burta, placinta de mere... de-ale romanilor. Cum episodul din Top Gear a facut mai multe pentru turism decat toata balbaiala ministerului cu pricina, deja strainii se inghesuie si ei sa guste din aceste bucate si adrenalina pe Transfagarasan si Transalpina.

IMG_5746.jpg

IMG_5751.jpg

IMG_5753.jpg

Multe s-au schimbat de cand nu am mai fost pe aici. S-a umplut de tarabe cu ‚taranisme’ (gemuri, branza, afumaturi diverse). Si e full de turisti (noi am fost intr-o miercuri).

IMG_5784.jpg

Am ridicat din umeri la gandul ca poate toate astea o sa stirbeasca farmecul locului – si am pornit inspre de unde venisem.

IMG_5830.jpg

Nimic nu e mai fain ca abisul verde al vaii brazdate de curbe, unde vantul mai sa te doboare si unde norii intuneca cerul. Am facut drumul asta in toate anotimpurile, si cel mai mult imi place la inceput de iunie, cand zapezile inca nu s-au dus, iar cascadele sunt pline de apa.

IMG_5768_69_70.jpg

IMG_5802_3_4.jpg

IMG_5869_70_71.jpg

Am aruncat un ochi in mina abandonata.

IMG_5867.jpg

Ne-am oprit si la Capra, unde cea mai aratoasa militie canina se ocupa cu manatul oilor in stana.

IMG_5911.jpg

Drumul inapoi in Bucuresti a fost intins si lung, dar a fost bine sa stim unde o sa punem capul jos la noapte. Acasa ne putem odihni alaturi de cei dragi. Am umblat multa vreme prin Africa am vazut multe locuri extrordinare si am intalnit multi oameni buni, iar acum, dupa ce ne-am incarcat putin cu natura, parca avem si mai mare dor de duca. Cum sunt multe de facut si de lamurit, ne suflecam manecile si ne punem pe treaba!

 

Garajul McCann Erickson / 25 Octombrie 2012 / incepand cu ora 19.00

Expozitie de fotografie din turul Africii pe motocicleta / Pop-up Shop

 

Vino pe 25 octombrie in GARAJUL McCANN ERICKSON (Str. Jules Michelet nr. 18, langa Ambasada Marii Britanii) pentru o expozitie despre aventura si Africa. 420 de zile si 55000 de km in peste 100 de imagini inedite pe care le poti lua acasa.

 

Vrei ca povestea sa continue in indepartata America de Sud sau in Australia? Vrei ca plante din Amazon sa poarte numele tau? Vrei sa ai o inregistrare unicat din inima padurii ecuatoriale? Intra in aventura Into The World!

 

Fotografii din: Maroc, Sahara Occidentala, Mauritania, Mali, Burkina Faso, Togo, Benin, Nigeria, Camerun, Gabon, Republica Congo (Brazzaville), Republica Democrata Congo (Kinshasa), Zambia, Namibia, Africa de Sud, Lesotho, Botswana, Mozambique, Tanzania, Kenya, Ethiopia, Sudan, Egipt

 

Ambient: Muzica de la Origami Sound, proiectie video

 

Intrarea libera!

 

Evenimentul pe Facebook

_____________________________________________________

 

 

invitatie_itw.jpg

 

 

 

poster_itw.jpg

Editat de mrwwwhite
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Am fost. Super. I-am cumparat si trei poze sotiei... si le-a ales ea. L-am salutat cu respect si pe Mihai.

Pana acum am reusit sa ma abtin sa citesc tot blogul.

Adevarul ca ma prinsese cam tare pe la inceputul calatoriei.

Acum trebuie sa mai rezist pana bag mobra la iernat si sa stau ca batraneii sa rumeg totul pe'ndelete pana inspre primavara :)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

v-am zarit azi in rond la Cosbuc. M-am oprit special doar ca sa ma uit la voi. Felicitari !!!

 

multumim, ce fain!

 

Azi e expozitia. Abea astept.

 

speram ca ti a placut

 

prezent si eu

 

si tie, desigur :)

 

As fi vrut sa spun mult mai multe, dar voi folosi doar 2 cuvinte: JOS PALARIA !

 

wow, multumim din suflet pentru aprecieri!

 

Am fost. Super. I-am cumparat si trei poze sotiei... si le-a ales ea. L-am salutat cu respect si pe Mihai.

Pana acum am reusit sa ma abtin sa citesc tot blogul.

Adevarul ca ma prinsese cam tare pe la inceputul calatoriei.

Acum trebuie sa mai rezist pana bag mobra la iernat si sa stau ca batraneii sa rumeg totul pe'ndelete pana inspre primavara

 

multumim, speram sa fie o iarna blanda si povestile noastre sa ti tina de cald. ce poze ai ales?

 

am fost si eu .

nu am vazut unde se vindeau pozele . Am vazut-o doar pe Ana dar n-am apucat sa schimbam vreo vorba ca pana m-am uitat la 2-3 poze ea a disparut in multime

 

te salut si merci ca ai venit (ana) am muncit sa montam expozitia pana cu 20 de minute inainte de 19.00, si desi gandisem un loc pentru pop-up shop, timpul a fost chiar prea scurt pentru a mai pune si asta la punct. in cateva zile vedem unde vom redeschide expozitia pentru mai mult timp, si ne vedem atunci

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Ce sa zic... va doresc sa continuati topicul / calatoria cat mai curand si s-o tineti cat mai mult... mai aveti cateva continente :P

 

Multumim ca ai venit! Multumim pentru sustinere!

 

 

Un scurt clip cu ziua evenimentului

INTO THE WORLD - AFRICA 420 @ McCann Garage - Making of...

Editat de mrwwwhite
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

@mrwwwhite

Am ales 7802 Namibia, 2811 Mali si 1626 Mozambic. Toate sunt format mic.

Am vrut sa vin sa te salut personal... dar am vazut ca era toata lumea stransa pe langa tine si pe langa Ana... si mi-am spus ca va mai exista si o alta ocazie.

Scoti cumva si o carte ? Ca tare ne dorim povestle si pozele si pe hartie... nu doar pe net.

 

Imi cer scuze ca am raspus atat de tarziu... dar m-am luat cu alte treburi.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

 

Un scurt clip cu ziua evenimentului

INTO THE WORLD - AFRICA 420 @ McCann Garage - Making of...

super

apar si in filmul asta dar habar n-am cand ati facut pozele :) .

aveti pe undeva si filmuletul care rula acolo in garaj ?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Si eu si sotia aparem in poze.eu sunt in penultima poza vorbind la telefon, iar sotia cand cumparam fotografii. nici eu nu stiu cand au fost facute pozele, dar la cate aparate foto, telefoane si camere video erau acolo, nici nu aveai cum sa stii cand apari in toata splendoarea :).

Editat de mony
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 2 weeks later...

@mrwwwhite

Am ales 7802 Namibia, 2811 Mali si 1626 Mozambic. Toate sunt format mic.

Am vrut sa vin sa te salut personal... dar am vazut ca era toata lumea stransa pe langa tine si pe langa Ana... si mi-am spus ca va mai exista si o alta ocazie.

Scoti cumva si o carte ? Ca tare ne dorim povestle si pozele si pe hartie... nu doar pe net.

 

Imi cer scuze ca am raspus atat de tarziu... dar m-am luat cu alte treburi.

 

salut mony!

multumim pentru aprecieri si pentru ca ai venit la vernisaj. te rugam sa ne spui unde putem sa iti aducem/expediem pozele, sau pe email la we@intotheworld.eu e la fel de bine. Corectie: ne-am dat semana ca ti am scris deja, nu-i asa/ So, le trimitem curand. a fost intr-adevar nebunie la garaj, nu am apucat sa ne dam seama ca a inceput, ca s-a si terminat. legat de carte, continuam sa intrebam si sa cerectam care ar fie editurile care ar putea fi interesate de un astfel de proiect, si speram sa il putem realiza.

 

Expozitia se va muta de pe 9 noiembrie la <Nou 9>, pe Aviatorilor la nr.9, asa ca vineri 9 noiembrie va asteptam acolo la un drink si ce o mai fi. Expozitia va ramane deschisa acolo doua saptamani, si va contine alte micro-evenimente la care sa ne putem intalni si povesti cu voi, in curand vom face si un eveniment pe Facebook si un poster ca sa fie mai clar ce si cum.

 

Pana atunci, sambata asta, pe 3 noiembrie, suntem invitati si sunteti invitati la Atra Doftana la o zi de intalniri intr-un cadru relaxat, la munte. Cam acesta e programul zilei:

 

11.00 - 12.00 Prezentare expeditie Into The World, proiectie video

14.00 Pranz special: in meniu feluri sud-africane (potjie cu mamaliga si supa de dovleac cu telina)

16.00 - 17.00 Q&A Intalniri si povesti despre Africa si aventura intr-un cadru relaxat. Ceai si o prajitura din partea casei

18.00 Foc de tabara

 

Sunt deja expuse in pensiune o mare parte dintre fotografii. Evenimentul Facebook unde e si o harta cu adresa pensiunii Atra din Valea Doftanei aici: https://www.facebook...34135713400387/

 

Multumim din sufllet inca o data si sa ne vedem cu bine!

 

super

apar si in filmul asta dar habar n-am cand ati facut pozele :) .

aveti pe undeva si filmuletul care rula acolo in garaj ?

 

nici noi nu stim, noi nu am facut deloc poze, doar mama anei si alti oameni care au fost acolo ne au trimis cateva imagini, si speram ca vor mai sosi si altele.

filmul care a rulat acolo e pe vimeo, si ne am dori sa facem mai mutl decat atat, sa facem un mini-documentar cu materialul filmat pe care l-am adunat in Africa.

 

Si eu si sotia aparem in poze.eu sunt in penultima poza vorbind la telefon, iar sotia cand cumparam fotografii. nici eu nu stiu cand au fost facute pozele, dar la cate aparate foto, telefoane si camere video erau acolo, nici nu aveai cum sa stii cand apari in toata splendoarea :).

 

asa e, si noi speram ca tocmai din acest motiv vor mai iesi la suprafata alte 'dovezi' :) multumim ca ati venit! poate veniti si la Nou 9! sau la Atra!

 

Cum ziceam mai devreme, daca ati ratat seara din Garajul McCann aflati ca redeschidem expozitia vinerea asta, 9 noiembrie la nou 9, pe bulevardul Aviatorilor nr.9. Vernisajul e la 19.00, si berea si carbogazoasele sunt din partea noastra. Apoi expozitia ramane deschisa pana pe 22 noiembrie. Nou 9 este casa care are la subsol un magazin de biciclete, foarte aproape de statuia Aviatorilor, pe stanga. Desigur ca nu vor lipsi muzica si proiectiile video, si motocicleta noastra albastra.

 

afis_africa_forum.jpg

Editat de mrwwwhite
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Jambo Mister wwwhite ! Ce program este pentru maine ? E loc sa venim cu motocicletele sau venim pe jos ?

 

Jambo Mambo :P Loc e pe strada si trotuar cat cuprinde. Cu masina e mai dificil.

Va asteptam!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

BRAVOS oamenilor pentru aceasta minunata excursie ! Multi se deleteaza si s-au delectat citind pe unde si cum ati umblat !

 

merci, de asta facem si expo, nu ca sa vindem niste poze sau sa ne facem vedete, sa vada lumea ca africa nu e numai sida si razboi, plus e altceva sa vezi pozele mari; toata lumea ne-a spus inainte sa plecam sa nu o facem, sa ne ducem mai bine in spania sau asa ceva; suntem convinsi ca in curand vor merge tot mai multi in africa si speram sa fie marcati pozitiv de ce vor trai acolo; plus ca ideea nu e neaparat de africa, e sa ne implinim visele (ca or fi ele de aventura sau mai pragmatice, dar care fac parte din viata), de deschis mintea si sufletul, de infrant limite, ca oameni suntem si noi si normal ca am avut indoieli bla bla :0

va asteptam prin aviatorilor si mai vorbim acolo

Editat de mrwwwhite
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Faina expozitia . @Mr wwwhite mi-a facut placere sa te cunosc . Esti addicted to ride clar . Un frate motociclist de-al nostru (marele @ianachim) are o vorba care mi-a ramas bine intiparita in minte : banii cheltuiti pe calatorii sunt cei care sunt cel mai bine investiti .

Editat de remu1
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Faina expozitia . @Mr wwwhite mi-a facut placere sa te cunosc . Esti addicted to ride clar . Un frate motociclist de-al nostru (marele @ianachim) are o vorba care mi-a ramas bine intiparita in minte : banii cheltuiti pe calatorii sunt cei care sunt cel mai bine investiti .

 

Multumesc!

 

https://vimeo.com/53207179

 

Va asteptam pina pe 22 Noiembrie!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

ai postat ieri pe facebook un nr de tel, voiam sa sun sa intreb daca sunteti in seara asta. nu stiu ce s-a intamplat ca nu mai gasesc nici pagina, nici notificarea :-s

 

dupa cum ziceam, suntem vreo cativa care vrem sa venim. va gasim?

 

le: gata am rezolvat & confirmat :)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.


MOTOCICLISM.ro
Grup Facebook: +36000 membri
Înscrie-te în grup
Discutii despre motociclism pe Facebook
 
BIKESHOP.ro
Grup Facebook: +18000 membri
Înscrie-te în grup
Anunturi de vanzare - cumparare pe Facebook.


×
×
  • Creează nouă...