Sari la conținut

Dirt Bike Zone no 11


marque
 Share

Postări Recomandate

Dirt Bike Zone, prima revistă moto online din Românie prezintă ediția cu numărul unsprezece. După un număr dedicat tinerelor talente din enduroul românesc, echipa Dirt Bike Zone axat pe cursele de enduro. Dragos vine cu o relatare picantă de la a treia ediție a Enduro Panorama, în timp ce Marc ne dezvăluie din culisele etapei de Campionat European de Enduro care a avut loc la ComăneÂşti.

 

Tot din categoria „dezvăluiri”, articolul dedicat etapei cu numărul doi a Campionatului Național de Enduro, desfăÂşurată la Lăzarea este redactat… de sub cască, veți vedea Âşi de ce. În acest număr revin în forță Âşi testele, căci Dirt Bike Zone pune la încercare un BMW F 800 GS, dar Âşi o Honda CR 125, abordată din perspectiva pilotului tânăr începător.

 

În numărul unsprezece al Dirt Bike Zone puteți admira autografele nimeni alora decât Vince Austin (Mondo Enduro) Âşi Maciek Swinarski (Moto Syberia), grație lui Alexandru Cercel, cel care a pus în cuvinte Âşi imagini povestea primei ediții a Adventure Travel Film Festival. Un material de referință pentru cei pasionați de călătorii pe două roți, pentru care-i mulțumim cititorului nostru!

 

Îi mulțumim Âşi lui Ionuț Berceanu, cel care ne trimite povestea Turului Mării Negre, făcut cu două naked-uri, o treabp destul de dificilă de altfel. Nu am uitat nici de dirt track Âşi nici de motocros, aveți ce citi Âşi în acest număr!

 

Revista Dirt Bike Zone este disponibilă Âşi pe print, la prețul de 26 de lei plus taxe poÂştale, comenzi pe adresa redactia(at)dirtbikezone(punct)ro

 

 

 

post-7121-0-44028400-1309947532_thumb.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...