Sari la conținut

Suzuki Vx 800


OLY
 Share

Postări Recomandate

  • 2 months later...

Doi pasi inainte, unul inapoi...

vxu.thumb.jpg.d0f0d5f0350a58ea52ee2a5985a9b17c.jpg

Caut amortzoare care sa aiba 37-39 cm intre prinderi, actualele au cedat dupa niste teste.

Editat de DKW
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 1 month later...
  • 1 year later...

Salutări tuturor detinatorilor de vx , am niste probleme la un vx , de când am luat bătrânică avea o problema la carburator , mergea doar carburatorul din spate iar eu am zis că cel din fața era înfundat .. așa a fost , l-am dat jos l-am curatat și părea că merge mai bine ca ori când până când "s-a înfundat și cel din spate " așa am crezut eu , l-am dat jos l-am curățat l-am pus la loc și nema pornire nu a mai vrut sa o ia îi dădeam la automat și nimic am zis poate nu ii da benzina i-am dat pompa jos și am zis că e murdara am curatat-o și am pus-o inapoi , iar i-am dat tot nimic am verificat daca ii urca benzina până sus , nici măcar o picătură , m-am uitat la pompa ea la mine și furtunul de vacum de la pompa nu ducea nicaieri 😅 am stat ce am stat și am verificat unde ar putea sa se duca și nu am găsit nici măcar un loc unde ar putea intra , un sfat mi-ar fi de mare folos , Mulțumesc , Ride Safe ✌🏻

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Ar trebui să vină la un ștuț pe una din galeriile de admisie ("gâtul" din cauciuc dintre carb și chiulasă), același care se folosește pt sincronizare (pe fiecare admisie e câte unul, la unul se leagă vacuumul pompei iar celalalt are dop) . 

Editat de ENEOS
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

@ENEOS, deci pe fiecare galerie de admisie e un stuț , le-am pus ambele acolo , dar mai este un furtun cred că de la antigel un furtun care vine 20230123_110425.jpg.2273c92e347a93f5d36e2bff49ea779f.jpgde la chestia aia eu am zis că e de la antigel că acolo duce , dar furtunu de la antigel se duce pe stuțu de la galeria de admisie și așa rămâne furtunu de la pompa de benzina ne pus nicăieri ..... Aștept un răspuns mulțumesc !!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Acum 26 minute, Andreiu6273 a spus:

Aștept un răspuns mulțumesc !!

 

Cel mai bun raspuns este sa te duci la un mecanic, daca ai fost in stare sa cureti carburatoarele dar nu esti in stare sa identifici niste furtune inseamna ca mecanica nu e de tine. Baga de seama ca la VX800 benzina ajunge greu la carburatoare prin pompa de benzina vacuumatica daca lasi robinetul pe pozitia ON care trebuie folosita cand mergi zi de zi. Dupa reparatie sau dupa ce mobretul a stat mult timp nepornit trebuie sa treci robinetul in pozitia PRI care lasa benzina sa curga liber ajutand astfel pompa de benzina iar dupa ce o pornesti treci pe pozitia ON.

Editat de Nguyen
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

@Nguyen, Salut , da într-adevăr nu mă pricep , dar vreau sa învăț , și nu l-aș duce la un mecanic , nu că sunt eu rău de bani dar daca mi se întâmplă ceva cu el și nu o sa am cașcaval nu am sa pot sa îl fac și îmi e drag de el , eu am dat un mesaj că sa aflu , sincer recunos nu sunt cel mai priceput , dar nu l-am găsit și caut un sfat , îți mulțumesc ori cum pentru răspuns 👍🏻

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Salutare! Am vazut pentru prima data topicul, si tot odata am aflat de existenta modelului si mi-a adus aminte de un joc(Days Gone) cu bikeri in apocalipsa zombie care aveau niste corcituri de choppere cu suspensii permisive si anvelope 50-50 cu care isi faceau veacul pe poteci. Colegul @DKW vad ca a dus proiectul putin in partea aia, de mi a adus aminte de jocul respectiv :)) Intrebarea mea este, sunt permisive suspensiile si pentru iesit de pe sosea de este echipata vx ul cu anvelope de genul, sau asa s a nimerit, oare?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

4 hours ago, orangefresh2 said:

 Intrebarea mea este, sunt permisive suspensiile si pentru iesit de pe sosea de este echipata vx ul cu anvelope de genul, sau asa s a nimerit, oare?

VX-ul in configuratia standard are cam 145 mm garda la sol, practic poti sa faci cu el ce faci cu orice motocicleta de touring. Al meu are pe fata furca de DR600, mai lunga cu 10 cm, ceea ce a facut ca motocicleta sa aiba 195 mm garda la sol in cel mai de jos punct, suportul de baterie suplimentara fixat sub bascula. VY-ul meu este modificat pentru trail-uri lejere/medii, cu o incarcatura de maxim 110 kg (pilot + bagaje). Daca vrei sa faci trasee de off cu el in varianta standard + anvelope de scandal este masochism curat. In motorul meu am bagat nejustificat de multi bani, si am invatat din greseli,  care au costat timp si bani, ce modificari ar fi trebuit sa fac din start.

Varianta vea mai putin costisitoare este sa schimbi tuburile de la furca cu unele mai lungi cu 5 cm + arcurile aferente, si sa inlocuiesti ghidonul cu unul mai lat si mai inalt, dar in limita cablurilor de acceleratie, soc si ambreiaj. Provocarea cea mai mare va fi sa gasesti o anvelopa de 18 pentru roata fata.

 

20190215_190749.thumb.jpg.ccf7fd0ce88c92ee77e6b6e47dcb5a9e.jpg

O poza mai veche in care se vad destul de clar diverse detalii aparent nesemnificative.

Editat de DKW
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 8 months later...
La 24.01.2023 la 12:38, Andreiu6273 a spus:

@magelan1368imi poți trimite un link de la un producător , eu am căutat și nu am găsit ... Îți mulțumesc!

 

Nu stiu daca mai e de actualitate dar ar fi ideal sa potrivesti o pompa de benzina electrica daca gasesti ceva spatiu pe sub rezervor. O pompa electrica ar ajuta enorm la pornire cand sta mobra mai mult timp nepornita.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...