Sari la conținut

Bucuresti - Gara Obor - GRANT RACING GARAGE - service general


Cesar
 Share

Postări Recomandate

  • Răspunsuri 938
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Un parbriz inalt de touring te poate face sa-ti schimbi decizia de a o vinde.

Mesaj completat

Oferte pentru kituri de lant - pret de catalog cu montaj inclus la mine. Aviz amatorilor de reduceri Louis unde comanzi lant cu X rings sau Z rings si primesti lant cu O rings. :(

Contactati-ma pentru detalii si preturi.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Salutare,

 

Intrebare catre Survolaj: Ai idee de ce se gatuie (sau altfel spus se intrerupe) alimentarea la o Honda Transalp (motor 2V pe carburatie) cand ajunge pe la 6000 de ture , dar numai in ultima treapta de viteza (pe undeva pe la 140 , 150 km/h) ? Isi revine pana la urma , dar dupa cateva secunde ...

Din ce stiu eu , au fost ridicate (nu stiu cat de mult) plutitoarele din carburatoare anul trecut.

Parca nu vad vreo legatura intre nivelul plutitoarelor si oprirea alimentarii peste 140 km/h. Dar nici nu ma pricep cine stie ce la carburatoare.

 

De desincronizat am auzit ca motoarele 2V se desincronizeaza greu. Iar de filtre sau jigloare infundate iar ma indoiesc.

Poate ai vreo idee...

 

Merci

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Pana nu vad cum sunt bujiile nu-mi pot da seama.

 

Nivelul plutitoarelor au si ele un rol - este fix cata benzina intra in carburatoare fara sa traga din rezervor. Daca este mic nivelul si la viteza aia 140-150 cam papa benzina - posibil sa ramana fara benzina suficienta pentru 2-3 secunde si de aici gatuiala respectiva. Nivelul in general il faci ca in carte sau daca ai pus dynojeturi ;) sau ridici sau cobori acele. E de vazut.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

lucreaza atent si cu simt de raspundere. thumbs up!

 

Acum ai aflat ca pentru motociclete nu e buna frizeria, pedichiura, machiajul si asa mai departe. ;)

 

Incepand de vineri intram in vacanta si inchidem pravalia pana la sfarsitul lunii August. Ne vedem cu bine dupa!

Mesaj completat

Gata vacanta, scuze celor carora le-am respins apelurile dar m-ar fi costat prea mult roamingul. Ne-am re-apucat de treaba, azi prima motoreta :laugh:

Editat de Cesar
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 4 weeks later...
  • 2 weeks later...

In continuare lanturi EK Japan si pinioane JT la pretul de catalog cu montajul inclus doar la noi :lol:

 

Curatarea luna a motocicletei de mizerie si vechiul spray de lant - locas pinion, bascula, roata spate, ccric, etc., este inclusa in pret.

Mesaj completat

Tot la oferta un schimb de placute de frana Carbone Lorraine cu tot cu curatarea etrierilor si verificarea starii tehnice pentru orice Honda cu etrieri Nissin precum la CBR RR, CBR F, VTR, etc.

Editat de Cesar
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 5 weeks later...

Salutari.Am si eu un scuter Peugeot JetForce.Am pus pe el un motor de Malaguti F12.Instalatie electrica super OK,bujie rosie,set de 70cmc cu segmenti noi,pompa vacuum noua,carburator cu jiglere marile si soc manual,filtru de aer sport NO-NAME(n-am loc sa pun unul normal),toba sport polini,variator TOP,ambreiaj TOP,contra-arc TOP,curea transmisie noua,ulei nou L150(asa mi-au recomandat mecanicii),muzicuta noua originala,rulmenti ambielaj SKF noi,role variator originale 6,5 grame.Am nevoie de un sfat,daca vreti sa ma ajutati.Desi carburatorul este reglat corect,scuterul merge ok doar vreo 2,5km,dupa care incepe sa scada din turatie(merge turat o anumita perioada si "moare" motorul-scade din turatie si nu il pot accelera,daca accelerez se opreste de tot).Daca reusesc sa il tin pornit din controlul acceleratiei,stau 2-3 secunde pe loc,si cand turez are un zvac enorm,se tureaza ca "toti dracii",dar numai pentru 10-15 metri,dupa aia iar scade turatia.Va rog frumos sa ma ajutati cu un sfat,deoarece sunt din Bacau si nu prea mai am incredere in niciun mecanic.Lucrez la el cu un prieten care se pricepe la scutere foarte bine si vreau sa facem noi doi treaba ca la carte.Multumesc frumos si imi cer scuze pentru mesaj!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Salut compatrioate.

Nu-s specialist deloc in 2T. Nu vreau sa te induc in eroare cu lucruri pe care nu le cunosc prea bine. Pune problema ta la sectiunea de service si sigur ai sa primesti niste raspunsuri.

Numai bune!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Sus cu baietii! Foarte meticulosi.

PS Cred ca mai aveam 1L (aka. 25Km) de benzina in rezervor in seara aia... :crack:

 

Philip, nu-mi aduce aminte de ziua aia. Am incercat sa ma misc cat de repede am putut... pfff ;)

Te rog sa nu uiti sa verifici periodic starea cardanului. Daca il mai gasesti murdar cu siguranta trebuie servisat pentru vreo garnitura/bucsa/semering/cuzinet/etc. nici eu nu stiu exact la momentul asta. Nu cred ca ai sa vezi urme de ulei langa motocicleta, uleiul de cardan e prea gros ca sa picure. Dar carcasa sigur se va murdari daca este sa curga.

Editat de Cesar
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Salut,

Mi-am rupt scutul de la un Varadero de 1000. Scutul e din plastic. M-ar interesa ori sa-l lipesc, ori sa-mi fac un scut din aluminiu in loc. Am o poza de la un scut de metal facut de o firma, parca SW-Motech. Nu trebuie sa fie identic, doar asa, ca idee, se poate vedea in poza. Poti sa lipesti plastic, sau se poate lipi cu fibra de sticla ? La scutul de metal te-ai baga ? Cat ar costa ?

Mersi

post-41145-1287047990_thumb.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Se poate repara scutul de plastic. Desigur cu fibra ca sa te tina, altfel se va crapa si cam gata cu el. Se poate face si scut de metal pe care sa-l pui cand ai si iesire pe offroad. Cel de plastic e bun doar pe sosea. Discutam pe privat detalii.

Mesaj completat

Dural sau otel. Cred ca din dural e mai elegant insa.

Editat de Cesar
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 2 weeks later...

hmm.. vad ca ai multe recomandari.. si preturi asa mai pentru oameni bubuiti de criza :moto: .. cred ca la primavara iti fac si eu o vizita cu mobra mea.. ma gandeam si acum, dar vine iarna si nu o sa mai am ocazia sa profit de imbunatatirile facute de tine :kiss:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

hmm.. vad ca ai multe recomandari.. si preturi asa mai pentru oameni bubuiti de criza :moto: .. cred ca la primavara iti fac si eu o vizita cu mobra mea.. ma gandeam si acum, dar vine iarna si nu o sa mai am ocazia sa profit de imbunatatirile facute de tine :lol:

Sper ca nu vii cu scuter si nici cu motocicleta din avatar, sa nu cumva sa le stric :kiss:

Mesaj completat

Cuane, la electrici te pricepi?

Da, insa depinde ce. Cauta-ma.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

@Cesar

Dupa ce folosesc Motul street chain lube ,lantul devine alb si lipicios.E normal ?Nu seamana deloc cu ce foloseam inainte (valvoline chain lube)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 1 month later...

Salut Cesar! As vrea sa-mi montezi...daca se poate(si cat costa).....un cui la acceleratie. Uite si povestea mea.....ca sa stii despre ce este vorba.Multumesc.

Incep prin a ma "lauda'cu achizitia mea de acum 2 ani...Yamaha Thundercat 600 din 99 (cei care o cunosc...stiu si performantele ei).Tin sa mentionez ca am 40 ani,sunt din Bucuresti,sector 6 (zona Frigocom).Eram bucuros ca am cumparat-o.....echipament....schimburi facute le ea(placute noi..ulei...etc),cauciucuri aproape noi....Am iesit doar de 3 ori cu ea....a treia oara....s-a produs inevitabilul...am cazut cu ea....(scapand ambreiajul ,tasnind practic de sub mine -nu aveam viteza) in momentul cand sa intorc (la CET VEST - capatul tranvaiului, pentru cine cunoaste zona....drum drept.....)M-am infipt cu ea intr-un gard de plasa.N-am patit nimic nici eu..nici motorul, dar de atunci imi este frica sa ma mai urc pe ea.Vreau sa o schimb sau sa-mi cumpar un maxiscuter de 400 sau 650.Ce parere aveti? Merita? Sau cine ma poate ajuta(cei din Bucuresti - sector 6) sa recapat curajul sa ies si eu cu ea la plimbare impreuna cu voi, sa ma bucur intr-adevar de ea si nu sa detest faptul ca am cumparat-o? ?Este o povestioara cu si despre oameni prosti...dar prefer sa spun adevarul si sa cer AJUTOR, decat sa ma dau mare pe forum si sa dau lectii. Accept si unele comentarii sarcastice sau de prost gust.Asta este.....in viata mai si pierzi...

Cu multumiri,

Gabriel

Bucuresti, sector 6

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.


MOTOCICLISM.ro
Grup Facebook: +36000 membri
Înscrie-te în grup
Discutii despre motociclism pe Facebook
 
BIKESHOP.ro
Grup Facebook: +18000 membri
Înscrie-te în grup
Anunturi de vanzare - cumparare pe Facebook.


×
×
  • Creează nouă...