Sari la conținut

tiganie romaneasca


vladdygo
 Share

Postări Recomandate

mosule, daca nu crap pan ajung la varsta Dumitale, macar stiu ca n-o sa fluier p'aici cu fonturi bolduite a paguba, cersind un pupat in kur. Starea de 'spirit' e sa fi vesel (chiar cocotat pe un scaun de metrou), sa nu devii o carpa batrana. Cum am mai zis, asta e un simplu mijloc de transport cu minim 2 roti. Inre timp au mai aparut trotinete electrice, 'mizeriile' alea cu o singura roata si alte giumbuslucuri tehnologice pe care cognitia dumitale nu le poate intelege desi misuna zilnic printre masinile noastre. Nu demulta vreme se zicea ca omenescul trup n-ar rezista calatoriei intr-un tren cu deplasare de 30kmh, in fine nu eram nascut pe atunci. Marturisesc ca mi-a fost amar citindu-ti defuncta suspectand un parandarat de la bmw, te-am supraestimat.

Constat ca si calatoria cu tramvaiul e o mare stare de spirit, forumul dedicat este fascinant. Lipseste insa acolo vatmanul atoatestiutor, agonand dupa gloria niciodata avuta, ce tipa  bolduit.

Sa mai traiesti 100ani !

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 104
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Acum 22 minute, vladdygo a spus:

m

in astia 9 ani de cand ai scris aberatiile astea de hondist frustrat ai avut curiozitatea sa vezi dc k13 se pise pe kktu ala obosit de vfr1200?

 

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 1 month later...
La 01.05.2019 la 19:27, vladdygo a spus:

 Aidi  bre c-au trecut aproape zece ani de knd ai dat matale faliment.

E impresionant la modul extrem de trist nivelul asta de trolling, dar se pare ca unora le este atat de adanc inradacinat in personalitate.

10 ani mai tarziu si inca te rascoleste? Tind sa cred ca tu vei ramane vesnic tanar, nu pare ca te-ai maturizat foarte mult intre timp :) 

 

Iar cu privire la topic-ul in sine, asa mizer cum a fost el deschis acum mult timp.. nu am decat cuvinte de lauda pentru redactorii revistelor moto de pe vremea aia. Am crescut cu ML si UM (cu toate ca sincer sa fiu, tot timpul am preferat ML in defavoarea UM datorita formatului) si nici o clipa nu m-a interesat ca e sau nu o traducere a revistelor de afara. Pentru mine a fost tot timpul o lectura captivanta si de obicei nu lasam revista jos pana nu o parcurgeam toata.

A fost un inceput foarte curajos pentru publicatiile moto din RO si oamenii astia merita tot respectul si aprecierea mea.

 

In ceea ce-i priveste pe veteranii motociclismului din RO, poate ca uneori ar trebui ca noi astia mai mici sa mai stam putin in banca noastra si sa acultam din experientele lor. La urma urmei, nu trebuie sa fim de-acord cu nimeni -  dar ce ar fi in schimb frumos e sa dam dovada de bun simt si decenta, pentru ca de nesimtiti e plina tara.

 

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Inceputul a fost asa de curajos incat au disparut toate.

Cat despre veterani, sunt multi cu care e o placre sa stai la un pahar si o poveste. De fapt majoritatea e asa. Doar ca sunt cateva specimene care si-au “transformat porecla in renume”. In sens negativ, insa...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Acum 14 ore, Speedy.K a spus:

Doar ca sunt cateva specimene care si-au “transformat porecla in renume”. In sens negativ, insa...

 

Nu te contrazic, nu am de unde sti. Conosc personal doar 2 persoane din "jdemiile" de membri motoretism.ro si alti 2-3 cu care am mai interactionat online de-a lungul timpului.

Ce-i drept, da.. probabil e foarte usor a ti se urca la cap daca esti de personalitate indoielnica. Dar asta nu justifica acuzele aduse celor care au incercat sa faca ceva. Nu degeaba avem atatea proverbe care descriu genul asta de situatii.. stii si tu, alea cu strugurii acri samd. E usor sa stai cu dosu-n scaun si sa comentezi la cei care fac mai mult iar noua, romanilor, cumva ne place asta :)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.


MOTOCICLISM.ro
Grup Facebook: +36000 membri
Înscrie-te în grup
Discutii despre motociclism pe Facebook
 
BIKESHOP.ro
Grup Facebook: +18000 membri
Înscrie-te în grup
Anunturi de vanzare - cumparare pe Facebook.


×
×
  • Creează nouă...