Sari la conținut

Trofeul MALOSSI T-MAX 500 la start


scooter fun
 Share

Postări Recomandate

Proiectul de a lansa o competitie in Franta pentru emblematicele maxiscootere Yamaha T-Max 500 s-a concretizat. Si asta datorita celor doua cluburi implicate T-Max Mania si SL Moteur, care, impreuna cu Malossi au stabilit modul de desfasurare al competitiei si data de incepere: 25 aprilie 2010.

 

Inscrierile au inceput deja. Caracteristicile scuterelor participante vor trebui sa fie uniformizate, tehnicile de optimizare fiind controlate de catre organizatori. Modificarile vor putea fi facute cu pisese ce se gasesc in cataloagele producatorului italia Malossi, alte piese fiind de asemena permise cu conditia ca acestea sa fie prezentate in prealabil organizatorilor.

 

 

Taxele de inscriere se ridica la 1000 de euro, bani pe care ii poti reprimi la sfarsitul sezonului daca participi la toate cele 5 etape. In plus poti castiga o multime de premii din gama de top a Malossi. Permanent, pe durata curselor, participanti vor beneficia de asistenta tehnica si de un serviciu de vanzare a pieselor de schimb.

 

 

Prima etapa va incepe pe 25 aprilie in Franta pe circuitul de la Ales, programul desfasurarii continuand cu circuitul de la Bresse pe 25 iulie, circuitul de la Carole pe 29 august, iar pe 3 octombrie competitia va avea o etapa in Italia pe Adria International Raceway. Ultima etapa nu a fost inca programata, dar cu siguranta se va desfasura tot in Italia.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...