Sari la conținut

Despre SMAEB 2010


Narko
 Share

Postări Recomandate

in legatura cu politia si CAN-AM-ul lor. nu inteleg de ce si-au luat asa ceva, e foarte scump, iarna e prea frig pt el, nu se pot strecura la fel de bine printre masini ca si cu o motocicleta....

 

noroc ca mi-am legat motocicleta (ca de obicei) :peace:

 

ktm, bmw, HD si paneuro au avut standuri satisfacatoare sau chiar bune in opinia mea, in rest... nu stiu de ce inter-motorcycle, care desi au fost prezenti, nu au dus honde, ci doar echipamente. satisfacator a fost si standul CF moto :D unde am tras o burta de ras, prietenii stiu de ce.

 

per total, nu regret ca am fost. am probat o geaca (stiu ce numar sa-mi iau de pe fcmoto.de :P ) mi-am luat ulei la pret f bun, lichid de frana, bujii, ma pregatesc de revizie :)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 132
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Salutare!

Asta cu mutatul motoarelor e chiar o gluma de prost gust ca sa nu zic altfel.

Editia de anu acesta m-a intristat sa zic asa in ceea ce priveste locatia, anul trecut datorita formei(locatiei) puteai sa iei salonul dintr-un capat si sa-l vezi tot, te urcai sus aveai iar posibilitatea sa vezi situatia cu alti ochi:D, acuma insa destul de aiurea, sansele sa-ti scape un stand erau destul de mari.

Lipsa numor marci importante iar a fost ceva la care nu m-am asteptat, Honda fiind una din ele...Doamne cat am mai cautat-o pe acolo:))

 

Afara insa mi-a placut ce am vazut, multe motoare decat anul trecut, e imbucurator sa vezi ca fenomenul moto ia amploare;)

Show-ul oferit de Zoltan a fost ceva maret as zice:D , chiar mi-a placut...mi-as dori ca noi toti sa putem stapani un motor macar 20% cum o face el si ar f bine!

 

Per total mi-a placut editia de anul acesta, bineinteles ca se poate si mai bine totusi sa nu uitam ca suntem in Ro, mai e si criza asta de 2bani si yo tin sa multumesc organizatorilor pt ceea ce au facut.:peace:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

A fost un tirg in Romania anului 2010, ce vreti mai mult? Cine a vrut sa vada, a vazut, cine a vrut sa cumpere a putut sa o faca la preturi mult mai putin "sarite" decit anii trecuti. Negustorii mai si negociau, se vede ca e criza. Cu adevarat standurile BMW si KTM la inaltime. M-am bucurat sa "scanez" GS-ul de 800. Vor trebui sa faca altceva ca sa se puna cu africana. Mai ales ca Honda scoate in curind replica moderna a reginei. Dar si GS-ul e un motor foarte bun pentru cei sub 90 kg, desi rotaxul ala mie nu-mi inspra prea multa incredere. Tot 1200 adventure e cel mai reusit BMW all tourer.

 

post-4028-1272327454_thumb.jpg

post-4028-1272327510_thumb.jpg

 

In rest asta este, depinde ce interesa pe fiecare. Eu am fost destul de multumit si nu ma asteptam la mai mult. Pe ansamblu nu regret ca am facut ceva km ca sa vad tirgul si bineinteles sa-mi revad prietenii.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Pentru o amatoare, tre sa zic ca a fost mai bine, decat deloc. Nu mi-ar fi placut sa se anunte prin februarie ca urmeaza smaeb '10 si pe urma sa aflu ca se anuleaza.

Din punctul acesta de vedere, felicitari expozantilor si organizatorilor, pentru efortul sustinut.

Dar intr-adevar, salonul a avut o puternica aroma de low-budget. Insa aceeasi senzatie o puteai trai la eicma. Deci a fost in trend cu piata europeana.

 

Apropo, unde e urmatorul salon care se organizeaza prin vecini? Stie cineva?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Da, personal am vanat preturile cele mai mici pentru cateva articole de la echipament pe care doream sa le innoiesc si pot sa ma declar multumit din punctul asta de vedere. In rest, no comment stiti si voi, n-a fost cel mai cel dar bine ca a fost. :peace:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 2 years later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.


MOTOCICLISM.ro
Grup Facebook: +36000 membri
Înscrie-te în grup
Discutii despre motociclism pe Facebook
 
BIKESHOP.ro
Grup Facebook: +18000 membri
Înscrie-te în grup
Anunturi de vanzare - cumparare pe Facebook.


×
×
  • Creează nouă...