Jump to content


Photo

Memoriu Timisoara Bikers


 • Please log in to reply
155 replies to this topic

#1 Timisoara_Bikers

Timisoara_Bikers

  Incepator

 • Membru
 • Pip
 • 95 posts
 • Club: Timisoara Bikers

Posted 15 January 2010 - 04:58 PM

Stimati motociclisti, participanti in traficul romanesc de zi cu zi:

Acum jumatate de an am pierdut un prieten, un motociclist si un om deosebit. În data de 26 iulie 2009, pe raza localității Măureni, judetul Caraș-Severin, Andrei Popoviciu (Mătăsosu’) a fost implicat intrun grav accident de circulație, în urma căruia și-a pierdut viața. Un vacar a lovit o vaca ce a sarit brusc in sosea, Andrei ne mai reusind să o evite, a intrat in coliziune cu aceasta. Echipajul de urgență al Salvării nu a mai putut face nimic pentru a-l salva pe prietenul nostru.

Pentru ca acest gen de situatii foarte periculoase ne pot fi fatale oricaruia dintre noi, dorim sa tragem un semnal de alarma asupra pericolului pe care il reprezinta animalele nesupravegheate sau supravegheate de oameni iresponsabili, in aproprierea soselelor intens circulate.

Pentru ca nu putem asista nepasatori la neglijenta criminala a unor inconstienti, Timisoara Bikers a redactat urmatorul Memoriu (pe care il regasiti mai jos) cu care vom incerca sa schimbam ceva. Stim ca este dificil dar stim si ca nu putem astepta nepasatori sa fim noi urmatorii pusi in situatii de acest gen.

Asteptam cu interes sugestii, sfaturi sau ajutor pentru ca aceasta actiune sa aibe un impact cat mai mare.

Pana atunci, conduceti cu prudenta si acordati atentie sporita situatiilor neprevazute.Timisoara Bikers
În atenția,
Parlamentului României;
Ministerul Transporturilor și Infrastructurii;
Instituția Prefectului Caraș-Severin;
IPJ Caraș-Severin;
Primăria Măureni, jud. Caraș-Severin;
Mass-media locală și națională;
Alte organizații cu profil asemănător;


Memoriu

Stimate Doamne, stimați Domni,
Asociația “Timișoara Bikers” s-a înființat în anul 2008. Ea a luat ființă din dorința de a facilita derularea acțiunilor propuse de către membrii comunității moto locale. Scopul primar al Asociației “Timișoara Bikers” este de a promova valorile motociclismului, responsabilizarea participanților în trafic (atât motocicliști, cât și șoferi), reducerea accidentelor rutiere în care sunt implicate motociclete, promovarea valorilor culturale locale și regionale.
Prin prezentul memoriu Asociația noastră dorește să vă aducă la cunostință următoarele aspecte:

În data de 26 iulie 2009, pe raza localității Măureni, judetul Caraș-Severin, s-a petrecut un grav accident de circulație, în urma căruia unul dintre membrii marcanți ai organizației noastre, Andrei Popoviciu (Mătăsosu’), și-a pierdut viața. Aceasta s-a petrecut din cauza mai multor factori, cumulați: în timp ce Andrei Popoviciu se deplasa regulamentar dinspre localitatea Reșița înspre Timișoara, la un moment dat, în fața lui a apărut o cireadă de vaci care traversa șoseaua națională, mânată de catre un văcar iresponsabil, ce lovea vacile. Andrei nu a reușit să evite una dintre vaci, intrând în colizine cu aceasta. Echipajul de urgență al Salvării sosit în scurt timp la fața locului nu a mai putu face nimic pentru a-l salva pe prietenul nostru. Andrei avea doar 26 de ani, era unul dintre membrii de vază ai Asociatiei noastre.

În cazul relatat mai sus nu au fost respectate prevederile Codului Rutier, respectiv art. 71, alin. (1), privind traversarea drumurilor nationale de catre animale, precum și a legislației europene in vigoare. Ne dorim ca nici un alt cetățean participant la trafic să nu mai fie nevoit să suporte consecințele neaplicării legilor menționate mai sus.
Astfel, înțelegem să declanșăm o acțiune la nivel național care să urmărească prevenirea unor evenimente nedorite precum cel descris mai sus.

Prin urmare, vă solicităm:
1. Tragerea la răspundere a tuturor celor responsabili de neaplicarea sau aplicarea incompletă a legilor menționate mai sus.
2. În cazul acesta particular, precum și la nivel general, schimbarea îngrijitorului comunal cu o persoană responsabilă, care poate face față unei acțiuni potențial periculoase și care poate înțelege dinamica unui trafic rutier. De asemenea, tragerea la raspundere, din punct de vedere juridic, al îngrijitorului în speță.
3. Interzicearea păscutului animalelor în zona de protecție a drumurilor județene, naționale, expres și europene.
4. Marcarea cu vopsea, pe drumurile județene, naționale, expres și europene, a zonelor în care este permisă traversarea de către animalele domestice cu însoțitor, precum și montarea, la o distanță de 30 m de axul drumului european și 20m pentru cel național un gard protector din sârma ghimpată pentru evitarea intrării animalelor pe partea carosabilă.
5. Realizarea și punerea în practică a unui instructaj rutier ce cade în sarcina posturilor de poliție din țară, prin care persoana/persoanele răspunzătoare de animalele comunei să fie puse la curent cu prevederile Codului Rutier și ale altor legi ce fac referire la circulatia pe drumurile publice.
6. Amenajarea pășunii comunale și a adăpătoarei pe aceeași parte a drumului județean, național, expres ori european.
7. Atenționarea tuturor cetățenilor proprietari de animale domestice asupra pericolului pe care îl reprezintă lăsarea nesupravegheată a animalelor domestice în zonele de protecție a drumurilor publice.


Timisoara, 11 ianuarie 2010Asociatia Timisoara Bikers

SP - doar pentru cunoscatori    :pics:


#2 Arthur E

Arthur E

  Arthur

 • Super Membru
 • PipPipPipPip
 • 5,934 posts
 • Gender:Male
 • Location:Timisoara , Timis , Romania
 • Club: Road Patrol MC Romania

Posted 15 January 2010 - 05:39 PM

Va fi o lupta :cheers: impotriva vantului !
Imi plac chestiile astea la nebuie ! Ma inscriu ! Unde trebuie sa semnez ? Pe cine trebuie sa stresam :banana: ?

Honeur et Fidélité

 

 


#3 bside

bside

  Calin

 • Super Membru
 • PipPip
 • 773 posts
 • Gender:Male
 • Location:Timisoara
 • Interests:hard soil-soft landing
 • Moto: dr 650 rse vtr1000f
 • Numar: da

Posted 15 January 2010 - 06:06 PM

Va fi o lupta :cheers: impotriva vantului !
Imi plac chestiile astea la nebuie ! Ma inscriu ! Unde trebuie sa semnez ? Pe cine trebuie sa stresam :banana: ?Vezi in antetul scrisorii pe cine stresam.
Se va face o lista si se va posta aici modalitatea (scriptic sau electronic) cu care poti contribui.
Not the sky is the limit but the ground

Nu va voi uita @Silkman, @Galli, @Adi Avramutiu, @QAZ, @Nick Lombardia, @Bolo . Vegheati asupra noastra prieteni dragi !!!

Singurul loc unde viata pe 2 roti e safe e aici, pe forum! (@Gixu)

#4 marcel_tm

marcel_tm

  Avansat

 • Super Membru
 • PipPip
 • 738 posts
 • Gender:Male
 • Location:Timisoara
 • Numar: none
 • Club: none

Posted 15 January 2010 - 07:23 PM

Buna seara! Deoarece eu nu am cont pe motociclism,postez pe user-ul sotului meu.Alina Ignat ma numesc si vreau sa mai dau niste detalii referitor la aceasta actiune.
A pornit de la tragicul accident al dragului nostru Andrei-Matasosu',pentru ca ceea ce s-a intamplat sa nu se mai repete!
Aceasta campanie e sprijinita de d-na Monica Tatoiu(Oriflame Romania),care o va lansa mediatic dupa data de 1 februarie-sa se termine "isteria votarii bugetului".Memoriul va fi prezentat la Cotroceni,tot prin amabilitatea d-nei Tatoiu.In Parlamentul Romaniei avem sprijinul PNL,prin implicarea directa a d-lui Horia Cristian,parlamentar PNL de Timis,deasemenea motociclist.
Astazi am prezentat memoriul si inceperea acestei campanii d-lui subcomisar Florin Mircea Bolbos,Sef Serviciu Politia Rutiera Timis,care a oferit sprijinul serviciului aflat in subordinea sa.
Deoarece vor fi multe dezbateri televizate pe aceasta tema,d-l Horia Cristian s-a oferit sa aduca la cunostinta Parlamentului toate sugestiile pertinente pentru prevenirea si siguranta circulatiei pentru motocilisti.Rugamintea mea este ca acei dintre voi,care stiu lacune ale legislatiei rutiere,sau pot argumenta amendamente la legea circulatiei,care sa duca la o mai mare siguranta a traficului,nemultumiri fondate fata de legislatia in vigoare,chiar si legate de asigurari si scolile de soferi,sa posteze aici.Vor fi conferinte de presa impreuna cu politicieni si politia rutiera in cadrul carora se vor discuta toate aceste sugestii.

Rugaminte catre administratorii site-ului:daca se poate ca acest topic sa ajunga la o sectiune unde sa fie in atentia tuturor cluburilor din tara.
Deasemenea,cluburile moto(cu mare parte din ele am luat contact deja),sa adere la aceasta actiune-campanie,sa ia legatura pe plan local cu autoritatile,astfel incat,dupa 1 februarie,cand se va lansa campania in media,sa beneficieze de sprijinul tuturor organizatiilor motociclistice din tara.
Daca aveti nelamuriri,sau orice alte intrebari:0744624560,Alina Ignat,sau la ignat_alina2000@yahoo.com

Service moto autorizat RAR
Timisoara,str.Basarabia,nr.1
Tel.0741943945


www.marcelmotors.ro
Asigurari RCA si CASCO pentru motociclete


#5 alex_tm83

alex_tm83

  timisoara

 • Membru
 • Pip
 • 345 posts
 • Gender:Male
 • Location:timisoara
 • Moto: 1000rr08
 • Numar: tm......

Posted 16 January 2010 - 03:41 AM

dar de unde stiti voi ca vacarul a lovit vaca ???

#6 EX_:stress_L&P_*

EX_:stress_L&P_*
 • Anonimi

Posted 16 January 2010 - 05:01 AM

este tragic ceea ce s-a intamplat dar din pacate nu veti reusi nimic! sunt alte treburi mai "importante" decat vietile pierdute pe sosea, indiferent daca e vorba de soferi sau motociclisti. intelegeti ce vreti. eu va urez din suflet sa aveti succes si daca va pot ajuta va stau la dispozitie dar nah...

#7 Arthur E

Arthur E

  Arthur

 • Super Membru
 • PipPipPipPip
 • 5,934 posts
 • Gender:Male
 • Location:Timisoara , Timis , Romania
 • Club: Road Patrol MC Romania

Posted 16 January 2010 - 07:38 AM

dar de unde stiti voi ca vacarul a lovit vaca ???


A declarat vaca , in procesul verbal ! :banana:

Prietene , era grup de motociclisti , nu doar o singura persoana !
Mesaj completat

este tragic ceea ce s-a intamplat dar din pacate nu veti reusi nimic! sunt alte treburi mai "importante" decat vietile pierdute pe sosea, indiferent daca e vorba de soferi sau motociclisti. intelegeti ce vreti. eu va urez din suflet sa aveti succes si daca va pot ajuta va stau la dispozitie dar nah...


Esti motociclist ? Te-ai gandit , macar o clipa , ca din cauza legislatiei rutiere , poti deveni una dintre victime si sa se aplice legea pe ideea ca " mortul e vinovat " ? Aici aparare problema :ptr vietile pierdute ....
Nu trebuie socotite vieti pierdute ! Sunt oameni care nu mai sunt printre noi din motive banale ! Lipsa civilizatiei rutiere , lipsa drumurilor , lipsa spatiilro adecvate pe animale ( cazul in discutie ) , etc .
Daca vei da intr-o groapa si-o mierlesti , ti-ar place sa devii doar o sipla cifra , in statistica ? Mai exista si topicul cu cainele ( deraiat de la subiect ) in care sau trezit toti miss Brigitte Bardot . Daca murea motociclistul , era alta situatia !
Fii sigur , ca nu se zbate lumea ptr mine , ca am murit ca prostul , ruland cu 300 prin piata Dacia ! In nici un caz . Dar din respect ptr ce-i nevinovati , ca si motociclisti , avem o obligatie !
Vive la guere !

P.S. : e prea de dimineata ! Sorry ptr of topic ! :cheers:

Honeur et Fidélité

 

 


#8 marcel_tm

marcel_tm

  Avansat

 • Super Membru
 • PipPip
 • 738 posts
 • Gender:Male
 • Location:Timisoara
 • Numar: none
 • Club: none

Posted 16 January 2010 - 10:27 AM

este tragic ceea ce s-a intamplat dar din pacate nu veti reusi nimic! sunt alte treburi mai "importante" decat vietile pierdute pe sosea, indiferent daca e vorba de soferi sau motociclisti. intelegeti ce vreti. eu va urez din suflet sa aveti succes si daca va pot ajuta va stau la dispozitie dar nah...Da,ne poti ajuta,pe toti! Sunt detalii mai sus.
Si avem sanse mari de reusita! Vezi OUG.69/2007,art.71,aliniatul 1 si 2.

Service moto autorizat RAR
Timisoara,str.Basarabia,nr.1
Tel.0741943945


www.marcelmotors.ro
Asigurari RCA si CASCO pentru motociclete


#9 ThunderByte

ThunderByte

  Sustinator

 • Super Membru
 • PipPipPipPip
 • 5,083 posts
 • Gender:Male
 • Location:BE
 • Moto: RC36 II, SC44, NTV 650
 • Numar: '03

Posted 16 January 2010 - 11:34 AM

Pai se poate alatura in acest memoriu si cazul de la Iasi, deoarece circumstantele au fost similare (nu stiu detaliile exacte dar tot ceva cu o vaca a fost)... Cu cat sunt mai multe cazuri mentionate cu atat sansele de a se face ceva cresc, de asemenea ar trebui cautate si mentionate toate accidentele ce implica ori ce tip de vehicul, animale supravegheat sau nesupravegheat, cu sau fara deces in urma incidentului. Daca e mentionat numai un caz or sa zica ceva de genu "ei, din cauza unui accident cu un deces ei vor acuma sa schimbam legislatia" pe cand daca sunt prezentate mai multe cazuri cu date exacte (ce pot fi confirmate de politie) atunci deja se schimba treaba.
Parerea mea ...

Edited by ThunderByte, 16 January 2010 - 11:34 AM.

I meant to behave but there were too many other options.

_______________________________

Drum bun, Taz!
taz.jpg


#10 DeVazut_TM

DeVazut_TM

  Pentru ca motociclete

 • Super Membru
 • PipPipPip
 • 4,341 posts
 • Gender:Male
 • Location:TM
 • Moto: 3AJ

Posted 16 January 2010 - 12:04 PM

Citesc si imi creste tensiunea exponential
...
In primul rand din respect pentru amintirea unui tovaras, om si motociclist, tac.

Edited by Popescu_ MihailRaul, 16 January 2010 - 12:10 PM.


#11 mihai_prd

mihai_prd

  user

 • Super Membru
 • PipPipPipPip
 • 8,692 posts
 • Gender:Male
 • Location:La 1 km de stâna lui Bucur.
 • Moto: Vandut tot. Ramas cu YP250.
 • Numar: Cu TOY la final.

Posted 16 January 2010 - 12:29 PM

Topicul va fi mutat la Discutii Generale.

 

 


#12 Timisoara_Bikers

Timisoara_Bikers

  Incepator

 • Membru
 • Pip
 • 95 posts
 • Club: Timisoara Bikers

Posted 16 January 2010 - 01:19 PM

dar de unde stiti voi ca vacarul a lovit vaca ???


stim pentru ca au existat martori. chiar daca Andrei era singur in acel moment, erau alti participanti la trafic care au vazut incidentul. si nu avea viteza, el mergea normal intotdeauna, fara excese mai ales ca nici motorul nu ii permitea sa mearga prea tare. stim ca persoana care mana vacile avea probleme psihice si nu era potrivita pentru asa ceva.

si chiar daca nu ar fi lovit vaca, nu este normal ca pasunea sa fie intr-o parte a soselei si locul de adapat in cealalta parte a soselei si vacile sa traverseze de minim 2 ori pe zi o sosea circulata. nu vrem sa impartim noi dreptatea, cine a fost sau nu vinovat, nu e treaba noastra si nici nu avem competenta necesara. Vrem doar sa incercam sa schimbam ceva, pentru a reduce sansele ca asa ceva sa ti se intample, poate chiar tie, maine pe o sosea din Romania...
Mesaj completat

Pai se poate alatura in acest memoriu si cazul de la Iasi, deoarece circumstantele au fost similare (nu stiu detaliile exacte dar tot ceva cu o vaca a fost)... Cu cat sunt mai multe cazuri mentionate cu atat sansele de a se face ceva cresc, de asemenea ar trebui cautate si mentionate toate accidentele ce implica ori ce tip de vehicul, animale supravegheat sau nesupravegheat, cu sau fara deces in urma incidentului. Daca e mentionat numai un caz or sa zica ceva de genu "ei, din cauza unui accident cu un deces ei vor acuma sa schimbam legislatia" pe cand daca sunt prezentate mai multe cazuri cu date exacte (ce pot fi confirmate de politie) atunci deja se schimba treaba.
Parerea mea ...


e foarte buna observatia, ne-am gandit si noi la acest aspect. sigur vom incerca sa strangem cat mai multe exemple, pentru ca sunt multe. daca mai stiti exemple va rugam sa le postati pe acest topic.

SP - doar pentru cunoscatori    :pics:


#13 -UFO-

-UFO-

  Take Me To Your Leader

 • Super Membru
 • PipPipPip
 • 2,508 posts
 • Gender:Male
 • Location:Timisoara
 • Interests:To take over the world!
 • Moto: CB600F1

Posted 16 January 2010 - 01:43 PM

O mica corectura:
...era unul dintre membrii de vază ai Asociatiei noastre. => ...era unul dintre membrii de bază ai Asociatiei noastre.

#14 kato_arad

kato_arad

  veteran

 • Moderatori
 • PipPipPip
 • 4,083 posts
 • Gender:Male
 • Location:Arad
 • Interests:motociclism
 • Moto: Honda Transalp XL650V
 • Numar: AR 63 xxx
 • Club: Clubul Motoveteranilor

Posted 16 January 2010 - 01:46 PM

Si eu era sa o iau de la un cal lasat langa sosea si legat de picioarele din fata sa nu poata merge decat sarind.Amicul meu care era in fata a trecut pe langa ea,avand o toba mai zgomotoasa animalul sa speriat luand-o dezordonat pe sosea incat nu stiam in ce directie o ia,distanta sa pun frana mica asadar am incercat sa intuiesc miscarile, in final trecand razant cu umarul de botul lui plin cu bale simtindu-i respiratia agitata de animal speriat....m-am oprit si primul pom era al meu. Sunt de acord cu noua reglementare ,desi exista ceva asemenator in legislatia in vigoare dar cine sa ia de seama si sa amendeze sau in cel mai bun caz sa se confiste animalele lasate libere din gradini,curti pe sosele indiferent de natura lor.

Edited by kato_arad, 16 January 2010 - 01:48 PM.


#15 marcel_tm

marcel_tm

  Avansat

 • Super Membru
 • PipPip
 • 738 posts
 • Gender:Male
 • Location:Timisoara
 • Numar: none
 • Club: none

Posted 16 January 2010 - 03:01 PM

Revin cu completari,care sper sa satisfaca anumite curiozitati ale ceror care mi-au umplut mail-ul cu intrebari de gen:"da' cutare ce are de castigat din asta?".
Cei implicati:
1.ONG Timisoara Bikers-pentru ca Andrei a fost un membru important al acestei organizatii.
2.Noi(sotul meu si cu mine)-pentru ca Andrei a fost un fel de copil al nostru si am hotarat sa ne implicam impreuna cu d-l Aurel Popoviciu,tatal lui Andrei,pentru ca au trecut deja 6 luni de la accident si inca nu s-a luat o minima masura de prevenire in zona comunei Maureni.
3.D-na Monica Tatoiu-pentru ca a fost impresionata de aceasta tragedie inutila,care nu s-ar fi petrecut,daca s-ar fi respectat legea.
4.D-l Horia Cristian(implicit PNL-ul)-la rugamintea noastra,deoarece avem nevoie de un parlamentar care sa prezinte revendicarile noastre.Poate pentru ca e motociclist,sau poate din motive personale....Cele politice,anume....capital de imagine,nu prea cred,motociclistii,dupa cum suntem cu totii constienti,nu sunt o categorie "vizata" de clasa politica.
5.Politia Rutiera Timis-aici citez din memorie...."Oferim tot sprijinul necesar organizatiei Timisoara Bikers,cu care avem o colaborare fructuoasa in domeniul prevenirii si sigurantei in trafic pentru motociclisti".

Sper ca asta sa raspunda tuturor "curiozitatilor" si,pentru ca noi,toti cei implicati,credem in reusita acestui demers,va asteptam alaturi de noi,pe toti cei care doresc sa ajute.
Multumesc.

Service moto autorizat RAR
Timisoara,str.Basarabia,nr.1
Tel.0741943945


www.marcelmotors.ro
Asigurari RCA si CASCO pentru motociclete


#16 tensyon89

tensyon89

  Incepator

 • Membru
 • Pip
 • 32 posts
 • Gender:Male
 • Location:gaesti dambovita
 • Moto: HONDA CBR 1000F
 • Numar: IF 01 YFG
 • Club: CBR 1000F-istilor

Posted 16 January 2010 - 04:13 PM

este un lucru foarte bun ,dar ca orice lucru bun in romania daca nu aduce bani la stat si nu se poate fura cu tirurile de politicieni nu se aproba ,sunt satul de guvernele asteaaaaaa corupte care o sa puna taxa si pe aer ,i-asi injura bagamia-s!!!
HONDA,hat out in front of you!

#17 ser79ban

ser79ban

  SSSS e sifonar

 • Super Membru
 • PipPipPip
 • 4,106 posts
 • Gender:Male
 • Location:Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch, pe dreapta
 • Interests:ma intereseaza cum miroase ozonul
 • Numar: -
 • Club: prietenii calculatoarelor

Posted 16 January 2010 - 04:21 PM

este un lucru foarte bun ,dar ca orice lucru bun in romania daca nu aduce bani la stat si nu se poate fura cu tirurile de politicieni nu se aproba ,sunt satul de guvernele asteaaaaaa corupte care o sa puna taxa si pe aer ,i-asi injura bagamia-s!!!

pai stii de ce e asa? pentru ca romanu mai bine sta si zice "n-o sa mearga, nu vezi ca's corupti" in loc sa le traga una dupa ceafa si de fiecare data cind nu-i convine ceva sa ii spuna in fata aluia ca nu ii place decizia lui. Si-l mai aduce aminte cineva pe Mos Ion Roata?
Posted Image

#18 seba_bmw

seba_bmw

  Incepator

 • Membru
 • Pip
 • 216 posts
 • Moto: BMW
 • Numar: putin indoit
 • Club: Timisoara Bikers

Posted 16 January 2010 - 08:46 PM

Sincer,nu cred ca topic-ul va avea vreun efect aici,pe "general". Se va pierde printre alte multe topic-uri fara prea multa importanta si va fii citit tot de cei din Timisoara.
E doar parerea mea,poate nu vad eu cum trebuie lucrurile....

Edited by seba_bmw, 16 January 2010 - 08:48 PM.


#19 dr.mengele

dr.mengele

  Incepator

 • Membru
 • Pip
 • 346 posts
 • Gender:Male
 • Location:timisoara, romania
 • Numar: i don't remember it

Posted 17 January 2010 - 11:48 AM

Topicul va fi mutat la Discutii Generale.


nu cred ca e ok mutarea acestui topic la discutii generale.
acest topic este deschis tocmai pentru a face ceva, care, dupa parerea mea e ceva important pentru toti.
din cate vad eu la discutii generale se discuta numai chestii de 2 lei.
asta sa fie si valoarea actiunii intreprinse de Timisoara Bikers in ochii moderatorilor?

va rog sa va ganditi un pic cand luati asemenea hotarari.

#20 marcel_tm

marcel_tm

  Avansat

 • Super Membru
 • PipPip
 • 738 posts
 • Gender:Male
 • Location:Timisoara
 • Numar: none
 • Club: none

Posted 17 January 2010 - 12:10 PM

Aceasta actiune are scopul de a incerca sa rezolve unele probleme cu care se confrunta comunitatea moto,adica siguranta in trafic,probleme de legislatie...Pe plan local,cu ajutorul autoritatilor si cu sustinerea de care avem avem parte,e doar o simpla formalitate sa obligam autoritatile din Maureni sa se alinieze legislatiei in vigoare.
Incercarea de a o transforma intr-o campanie la nivel national e doar pentru ca am considerat ca vor fi interesate toate cluburile moto din tara.......Nu are nimeni nici o nemultumire? Vis-a-vis de siguranta circulatiei,de sistemul de asigurari,de scolile moto...?
Cluburile moto din tara nu vor sa participe la aceasta campanie???Chiar daca avem o ocazie de a ne face auziti?

Service moto autorizat RAR
Timisoara,str.Basarabia,nr.1
Tel.0741943945


www.marcelmotors.ro
Asigurari RCA si CASCO pentru motociclete

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users

DMCA.com Protection Status