Sari la conținut

Auto-moto-ring Tg Mures


szl
 Share

Postări Recomandate

  • Răspunsuri 213
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

  • 2 months later...
  • 3 weeks later...

Odata initiativa pornita, diversificarea ofertei poate aduce publicitate mai mare regiunii, dar si cresterea turismului de weekend. Indiferent de data deschiderii oficiale, sper ca si alte orase mari sa prinda gustul, de exemplu cluj, medias, sibiu, brasov, alba, timisoara, arad, oradea, cum ar arata daca in fiecare oras ar exista o pista amenajata, cu posibilitati de utilizare nu numai pt profesionisti. Dupa rata cresterii numarului de posesori de motociclete, ar fi o solutie si acest aspect pentru sensibilizarea conducatorilor auto asupra motociclismului, astfel crescand poate si nivelul de perceptie si cultura, dar si condusul preventiv pe drumurile publice.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 2 weeks later...
Vizitator Banditosul argintiu
Va atasez proiectul "Parc Auto pentru sporturi cu motor" (frumoasa denumire) - sincer, i putin dezamagitor proiectul dupa parerea mea, cam putine (adik foarte putine) curbe. Va avea in jur de 3400 de metrii si va fi construit si o pista de motocross in apropiere. Proiectul va fi gata (cica) pina in 2011.

Intr-un fel i bine k se construieste asa ceva si la noi...

 

Pareri?

Salutare! :P

Da' unde e locatzia acestui proiect? E cumvain zona Sancraiu, sau e undeva langa Ernei, sau poate langa tancodrom, langa Recea :rock: ?

Fiti mai exact.

Mersi.

Salutare! :rock:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 2 weeks later...
  • 3 months later...
  • 2 months later...

Uitati ce am gasit:

"În cel mai scurt timp, CJ MureÂş va semna un proiect unic în România- amenajarea unui parc auto pentru sporturi cu motor.

Potrivit Âşefului Direcției Implementare Proiecte, Dezvoltare Regională din cadul CJ MureÂş Valer Bățagă, ar fi o realizare deosebită pentru județ. Proiecul, în valoare de aproximativ 56 de milioane de lei, a primit finanțare de la Uniunea Eurpeană în valoare de aproximativ 21 de milioane de lei, restul sumei reprezentând co-finanțare de la bugetul Consiliului Județean MureÂş.

Parcul auto pentru sporturi cu motor va fi amenajat în zona Ungheni, pe fostul poligon pentru tancuri. Imediat după semnarea contractului va începe pregătirea licitațiilor Âşi a caietului de sarcini, urmând ca până în vara anului 2012 proiectul să fie finalizat. Consiliul Județean MureÂş Âşi-a propus ca în noul parc pentru sporturi cu motor, ce va avea o lungime de peste 3500 de metri, să fie organizate campionate naționale sau chiar europene pentru sporturi cu motor ."

 

http://www.muresinfo.ro/stiri/stiri.php/dt...09/tirgu_mures/

 

:scratch: deci, sa speram..... :moron:

post-33698-1260620926_thumb.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 1 month later...

O sa mai treaca mult pana ce se va concretiza ceva din proiectul asta, se pare ca antrenamentul pentru PISTA FANTASTICA se va face la tastatura, la terase si in cel mai bun caz la competitia de sezon GP Stradal asta pentru cei care nu sunt asa de afectati de seceta :wink:) Hai noroace si succesuri !!!

Editat de emypavel
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

O sa mai treaca mult pana ce se va concretiza ceva din proiectul asta, se pare ca antrenamentul pentru PISTA FANTASTICA se va face la tastatura, la terase si in cel mai bun caz la competitia de sezon GP Stradal asta pentru cei care nu sunt asa de afectati de seceta :)) Hai noroace si succesuri !!!

seceta e cum ti-o faci... ;)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.


MOTOCICLISM.ro
Grup Facebook: +36000 membri
Înscrie-te în grup
Discutii despre motociclism pe Facebook
 
BIKESHOP.ro
Grup Facebook: +18000 membri
Înscrie-te în grup
Anunturi de vanzare - cumparare pe Facebook.


×
×
  • Creează nouă...