Sari la conținut

Ce-or mai face vechii membri ai forumului?


l.u.v
 Share

Postări Recomandate

  • Răspunsuri 150
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Oltenii spun că "ie niÂşte chestii". Dan a urmărit mărirea userilor prin cantitate Âşi nu mărirea calității discuțiilor, de aici a apărut un cerc vicios care a determinat retragerea userilor vechi. În continuare politica de forum este aceeaÂşi, nu Âştiu dacă finalitatea este pozitivă, dar ăsta e forumul Âşi cu ăsta defilăm. Degeaba au apărut forumuri paralele de motociclism-SBZ, Tanga, Urban (nu menționez pro-bikeul, acolo e altă poveste Âşi userii vechi Âştiu discuțiile din 2003)-, nu au avut succesul "motociclism.ro", iar chestia asta cred că este conÂştientizată de toată lumea, dar fără s-o exprime în mod direct, să nu-Âşi supere prietenul, (inițiator de forum nou). Ce să mai zic, mă amuz amar acum cînd văd că useri de 18 ani îl iau pe Zahei la trântă că nu are nici măcar 50% experiența altuia tot de 18 ani (Âşi care din păcate a plecat dintre noi). Nu Âştiu ce să mai zic de forum, oricum este drogul zilnic, mă bucur cînd citesc istorie expusă de cei care cunosc Âşi nu de tot felul de panglicari. Mai dau Âşi eu cîte o replică după ce or să mai posteze alții mai experimentați Âşi mai vechi decît mandea.

 

P.S.:lupalb hiăr.

Editat de mihai_prd
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

coxanelu e banned de cand s-a luat pe aici pe forum de domn'soara nazista (una din ele).

 

 

Foarte rau !!! Ca e banned .. :crack:

 

In rest ... nu mai stiu cine spunea printr-un topic ... dar forumul asta a ajuns un fel de chat ... mirc .. etc ... si nu era asa.

Se pare ca unii au prea mult timp liber / sau lipsa mare de preocupari ....

Editat de alexxx
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Ca utilizator inscris mai demultisor, pot spune ca am avut contacte cu multi oameni, dar pe multi dintre acestia i-am cunoscut abia cand am venit in Bucuresti. Si eu sunt nostalgic cand ma gandesc la "forumul de altadata", dar roata timpului se invarte si poate asa se manifesta maturizarea noastra. Pe cei vechi si pe prieteni ii salut si ii admir pentru dorinta de a reinvia ce a fost odata.

:lol:

Petit Bulle, :lol: , :crack:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

parca mi-e dor de vrajeala lui..si altii..

 

Pai tocmai asta a fost motivul pt care s-a umplut forumul de discutii puerile. Faptul ca a fost acceptata vrajeala. Si s-a sarit calul.

 

Pavel e la canguri de ceva vreme.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Tineret va fi mereu. Ca este de calitate sau doar format din uscaciuni, aceasta cantitate variaza. In ultimul timp predomina uscaciunile. Peste tot. In orice domeniu. Bunul simt a devenit o calitate pe cale de disparitie. Iar "motociclistii" sunt din ce in ce mai rari. Este doar o chestiune de timp pana cand si forum-urile "tangamoteurs" si "urbanriders" vor deveni magneti de injuraturi si afisari ale banilor. Motociclismul nu inseamna bani si viteza dozata inconstient.

Editat de crossroad
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Cam din 2004 am inceput si eu sa fiu membru al forumului si motociclist. Desi nu pot sa zic ca am prea multa experienta raportata la "varsta" forumului am constatat schimbarea in temele si discutiile acestuia. Tendinta este intr-adevar ca sa ne retragem pe topicuri "intre prieteni" si sa mai iesim la o discutie din cand in cand daca este ceva interesant. :)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Pai cred ca asta este in fond scopul forumului. Sunt multe grupuri, gasti poate chiar si cluburi care s-au format aici. Este absolut normal sa nu mai semene cu ce a fost si asta datorita numarului mare de useri. Si inainte au fost discutii care o luau pe aratura dar avantajul era ca te cunosteai macar din vedere cu persoana respectiva si altfel treceai peste asta. Acum orice nou venit '' deranjeaza'' sau cel putin asta e impresia mea :D

 

Bafta :)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

eu inca traiesc si chiar mi-e dor de discutiile de atunci............acu' citesc dar postez mult mai putin

sanatate, vant din spate si asfalt uscat............parca asa uram la ceilalti in incheierea posturilor

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Nu ca m-as considera vechi, dar in ultimul an si eu am avut o perioada in care nu am mai postat...doar am citit uneori ceea ce ma interesa....si asta dintr-un singur motiv : mi s-a facut scarba de cati agramati si semianalfabeti cu pretentii de mari motociclisti sunt pe acest forum. Sunt foarte multi care nici macar nu au motocicleta(si nu sunt de condamnat pentru asta...sunt diferite motive) in schimb dau lectii de conducere...de mecanica...mai au putin si "il fac" pe Rossi.

Sa mai amintesc si de cei care au totusi motocicleta si stau cu orele pe la intalnirile saptamanale ?...se plimba 20 minute ...fac 100 de poze si apoi stau o saptamana pe forum si analizeaza pozele si plimbarea...de zici ca au facut cel putin Turul Romaniei. Nu vreau sa ma dau exemplu, dar eu prefer sa fac 800 km intr-o zi decat sa ard gazul pe forum.

Cam asta a devenit acest forum...un loc de refulari, mania de a te contrazice pe orice tema...accidente cu decese in urma carora se cearta toti cretinii cu limbaj "mirc"...nici macar nu au bun simt sa taca dracu' ...din decenta pentru cel care s-a stins....

Imi plac in schimb membrii vechi sau noi...nu conteaza, cu care ai ce sa discuti...cu vechime in conducere, cu bun simt, cu bagaj solid de cunostinte in mecanica, discreti...am cativa prieteni care nu sunt pasionati de forum in schimb stiu sa mearga pe motocicleta ! Si sunt convins ca exista multi ca ei ! Merita tot respectul acesti oameni !

Eu forumul il vad ca pe un club, ca pe o familie...in fond avem(sau ar trebui sa avem) acelasi numitor comun : MOTOCICLETA...MOTOCICLISMUL...Uitam chiar ESENTIALUL ! Se pare ca pentru unii lumea asta virtuala e mai importanta si prefera sa stea la calculator.

Eu prefer sa stau in sea !

Bafta si mult respect !

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

decat sa se Defuleze in viata de zi cu zi mai bine o fac pe forum. nobody gets hurt!

si inca ceva, nu tre' sa stii gramatica ca sa fii motociclist. inainte credeam si eu ca motociclistii au ceva special, ca ar trebui sa fie o turma de oi (negre). dar de fapt special n-au decat motocicleta.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

decat sa se Defuleze in viata de zi cu zi mai bine o fac pe forum. nobody gets hurt!

si inca ceva, nu tre' sa stii gramatica ca sa fii motociclist. inainte credeam si eu ca motociclistii au ceva special, ca ar trebui sa fie o turma de oi (negre). dar de fapt special n-au decat motocicleta.

Chiar au, dar doar după ce o sa ai motocicleta ta o sa îți dai seama.

P.S. N-am zis.o cu răutate.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

"Trendul" este normal. Candva si proBike era un forum inteligent, acum a devenit o adunatura de pusti mucosi si plini de fite.(...)

 

 

Daca facem un mic exercitiu de memorie, forumul de fata era odata "pro-bike" , si a fost "stramutat" aici cu tot cu useri si baza de date, cam prin anul de gratie 2003 sau 2004 . :lol:

 

:) Inca sunt pe metereze, dar ce-i drept ma bag mult mai putin in discutii fiindca " n-ai cu cine, dom'le " . Mai urmaresc cate o discutie mai interesanta daca o gasesc printre mormanele de gunoi de mirc, mai bag un raspuns la obiect si atat... :D

 

Vrei sa faci un bine, sa dai un sfat, o incurajare, sau ceri de la altii ajutor pt ceva ce-ti "scapa" din plaja de cunostinte, si te alegi cu injuraturi gratuite si cu balci din partea unora care...care... :lol: etc . Am mai zis-o si o repet ... motociclistii se toarna din alt material. Ca unuia sau altuia i-a crescut brusc un fier de bani multi intre picioare , ca e la moda, asta nu ii aduce decat poate admiratia unor mimoze de mall, in rest...apa de ploaie.

 

Pana la urma ajungi sa zici "mai da-i ma in p....lata domnului sa-si rupa singuri capatanile pe sosele " si gata .

 

 

:) BAFTA SI BULAN EXAGERAT !!!

Axa.

Editat de Axa cu Scame
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

l.u.v. - ares din cate stiu e plecat pe meleaguri straine, asa cum si Baiazid a plecat.

Vietile se mai schimba, oamenii la fel...Dar si acum mai exista oameni extraordinar de treaba, mai rari si mai greu de observati intre atatea uscaturi insa exista!

 

Asfalt uscat!

 

 

Te inseli, ares666 e alive and kickin', aici in Bucarestan. Chiar azi m-am vazut cu el.

 

@ Axa ..man, esti fantomatic de-a dreptu' trec saptamanile pana ce mai bagi un post nou :)

 

Desi stiu forumu din 2004 de cand imi arata mielu la munca diverse topicuri interesante, abia in 2005 m-am incris.

Editat de Mr.Watt
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Admin

Ma surprinde de-a dreptul ca pina acum au fost patru pagini de discutii civilizate si amintire impreuna cu membrii vechi si citiva mai noi de pe forum..

adica discutia nu a divagat(inca..) :)

este oare posibil?

luigi vicol

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Totusi se vede diferenta dintre a avea motocicleta (a fi posesor) si a fi motociclist. Oricum...vremuri faine dom`le alea de prin 2003 si inainte. Imi amintesc cum nekaz (NKZ) din pro-bike si-a facut tricou cu numele sa il putem gasi pe la intruniri...eu cel putin imi dadusem intalnire cu el la cluj....Oare ce mai face?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Hehe- mai tine cineva minte cum era cind ieseai noaptea prin 2003-2004? Era aproape pustiu pe magheru. Acum e trafic si la 5 dimineata. La fel si pe forum. Asta e inca o dovada ca democratia (sau comunismul) functioneaza perfect cu un numar mic de oameni. Cind se populeaza se duce naibii si consensul si piata publica -adica forumul-

Cetatea la vechii greci avea vreo citeva sute de oameni. De aia functiona si democratia si forumul.

In zilele de azi, la atita popor, fie el si motociclistic, functioneaza psihologia si mass media.

Deci raspunsul la intrebarea: unde sunt cei vechi?

Ca orice elita, stau in umbra si manipuleaza.

:unsure:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Hehe- mai tine cineva minte cum era cind ieseai noaptea prin 2003-2004? Era aproape pustiu pe magheru. Acum e trafic si la 5 dimineata. La fel si pe forum. Asta e inca o dovada ca democratia (sau comunismul) functioneaza perfect cu un numar mic de oameni. Cind se populeaza se duce naibii si consensul si piata publica -adica forumul-

Cetatea la vechii greci avea vreo citeva sute de oameni. De aia functiona si democratia si forumul.

In zilele de azi, la atita popor, fie el si motociclistic, functioneaza psihologia si mass media.

Deci raspunsul la intrebarea: unde sunt cei vechi?

Ca orice elita, stau in umbra si manipuleaza.

:unsure:

He he..nice post :) ... dar totusi...oarecum ma indoiesc de faza cu manipularea...dar totusi...cine stie?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Wow si uite acum cand ma uit la profil imi dau seama ca au trecut cam 5 ani de cand sunt user aici (si chiar mai mult inainte sa imprumute Dobr. forumul si baza de useri de pe fostul pro-bike), mai postez din cand in cand, insa esential e sa bagi km , sa mai inveti , sa te bucuri de viata, si sa nu fii chiar asa dependent de forumeala... personal am renuntat sa postez des, desi citesc anumite topicuri zilnic.

 

Si in legatura cu noua generatie, lasati-i sa invete din propriile greseli si sa se loveasca singuri cu capul de prag, ca nu merita... iar celor vechi le urez "sanatate si o viata lunga si frumoasa pe 2 roti" !

 

 

:unsure:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Chiar ma uitam zilele astea cand scriam un mesaj catre mai tinerii colegi de forum, ca am user nr. 61. Dar a trecut ceva timp. Chiar nu stiu cine mai e activ pe forum cu numar mai mic, l-a vazut pe Baiazid ca mai scrie si cam atat.

Din pacate suntem cam minoritari iar cand te bagi in vreun subiect esti catalogat tataie sau batranel. E adevarat ca nici rabdare nu mai avem ca inainte, sa inghitim toate balivernele care se varsa pe aici. Si atunci mai intervenim doar cand e ceva de spus.

Pacat ca tinerii nu vor sa invete decat din propria lor experienta si nu tin cont de sfaturi. Ceea ce ii costa viata pe multi, din pacate. A capata experienta e un lucru important dar se poate prin doua feluri: propria experienta sau a altora. A altora e gratis. Propria experienta costa. Uneori viata...

Editat de RENEGADE
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Salut tuturor,imi aduc aminte cind regreta Zahei ca nu si-a pus nr la moto B-24-HEI! haha.flashback-uri,salut Luigi

parca avea mustari de constiinta ca nu si-a luat nr ala!

 

Hehe- mai tine cineva minte cum era cind ieseai noaptea prin 2003-2004? Era aproape pustiu pe magheru. Acum e trafic si la 5 dimineata. La fel si pe forum. Asta e inca o dovada ca democratia (sau comunismul) functioneaza perfect cu un numar mic de oameni. Cind se populeaza se duce naibii si consensul si piata publica -adica forumul-

Cetatea la vechii greci avea vreo citeva sute de oameni. De aia functiona si democratia si forumul.

In zilele de azi, la atita popor, fie el si motociclistic, functioneaza psihologia si mass media.

Deci raspunsul la intrebarea: unde sunt cei vechi?

Ca orice elita, stau in umbra si manipuleaza.

:unsure:

 

He he..nice post :) ... dar totusi...oarecum ma indoiesc de faza cu manipularea...dar totusi...cine stie?

 

poate conduc din umbra ca in marile conspiratiii! :)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Oltenii spun că "ie niÂşte chestii". Dan a urmărit mărirea userilor prin cantitate Âşi nu mărirea calității discuțiilor, de aici a apărut un cerc vicios care a determinat retragerea userilor vechi. În continuare politica de forum este aceeaÂşi, nu Âştiu dacă finalitatea este pozitivă, dar ăsta e forumul Âşi cu ăsta defilăm. Degeaba au apărut forumuri paralele de motociclism-SBZ, Tanga, Urban (nu menționez pro-bikeul, acolo e altă poveste Âşi userii vechi Âştiu discuțiile din 2003)-, nu au avut succesul "motociclism.ro", iar chestia asta cred că este conÂştientizată de toată lumea, dar fără s-o exprime în mod direct, să nu-Âşi supere prietenul, (inițiator de forum nou). Ce să mai zic, mă amuz amar acum cînd văd că useri de 18 ani îl iau pe Zahei la trântă că nu are nici măcar 50% experiența altuia tot de 18 ani (Âşi care din păcate a plecat dintre noi). Nu Âştiu ce să mai zic de forum, oricum este drogul zilnic, mă bucur cînd citesc istorie expusă de cei care cunosc Âşi nu de tot felul de panglicari. Mai dau Âşi eu cîte o replică după ce or să mai posteze alții mai experimentați Âşi mai vechi decît mandea.

 

P.S.:lupalb hiăr.

 

Perfect deacord cu Lup Alb, directia.. si stilul forumului poate si de fapt si este ghidat prin stilul de moderare. Daca nu s-ar permite tot felul de aberari si devieri de la topicuri, stilul de discutie ar fi diferit... mai civilizat.. Dar si mai ingradit. Din pacate nu exista reteta perfecta pentru ca daca s-ar modera mai sever ar pleca multi guralivi care scriu mult si de fapt nimic.. iar activitatea de pe forum ar fi mai mica.. fluxul de useri noi proportional.. importanta forumului de asemenea.

Mai demult, cand erau mai putini era mai civilizat pentru ca in orice comunitate mai restransa se creeaza un spirit de gasca "" ..in fapt asta e si motivul pentru care motociclisti sunt de bine de rau uniti ( chiar si acum! .. se fac multe activitati organizate chiar de pe acest forum .. ceea ce e de apreciat! ) .. iar pe masura ce comunitatea creste, se legaturile nu mai sunt la fel de stranse.. In Italia de exemplu chiar ma bucur cand vad cate un motociclist ca saluta sau raspunde la salut, majoritatea nici nu se uita..

Pana una - alta... cum o fi.. asta a fost si este forumul nostru, al motociclistilor, iar eu unul cat timp voi mai fi prin preajma, o sa mai dau cate un ochi pe aici!

 

Bafta mare & Asfalt Uscat!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.


MOTOCICLISM.ro
Grup Facebook: +36000 membri
Înscrie-te în grup
Discutii despre motociclism pe Facebook
 
BIKESHOP.ro
Grup Facebook: +18000 membri
Înscrie-te în grup
Anunturi de vanzare - cumparare pe Facebook.


×
×
  • Creează nouă...