Sari la conținut

Detectoare Radar - Totul despre


grex
 Share

Postări Recomandate

TE REFERI LA DETECTOR DE RADAR SAU LA ANTIRADAR?

 

Ma refer la un detector de radar.

Merci

 

da. se cheama kilometraj :yikes:

 

Te-a oprit vreodata Garcea pentru 60 la ora si ti-a stricat ziua ?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Eu am platit 300000 pt 43 km/h ! Mi-a venit prin posta si am facut 7 drumuri ca sa pot plati 1/2 (data pe plic, bla-bla). Pe Bd Gloriei unde e restrictie de 30...

Am vz detector normal pus in carena si cu casca (audio) in casca. Dar ale naibii sunt cam scumpe!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

mai era un topic cu detectoare...

Folositi Beltronics cordless 946.E cu baterii, il tii in buzunar si are o mufa intre el si casca care e bagata in ureche, ca sa-l desprinzi usor.Costa in jur de 200$ si face toti banii

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

...am un Bel Express 946 Cordless (laser)..am dat in USA 150 USD pa el..e shi pt auto shi pt moto..destul de mic..ca un pachet de tzigari mai bombat shi mai aplatizat..hihi..

Avantaj: mere cu baterii (2 buc. tip A...te tzin cam 1500km), la mine pa mashina shi'a scos banii deja la cate radare am evitat

are accesorii pt montat pe parbriz, ia 360 (spate - fatza adika) shi are shi bruiaj pt det. de det. de radare integrate in aparatele politziei

Dezavantaj: are un dispozitiv cu un fel de oglinzi care se atasheaza la detector shi e proiectat sa'l bagi apoi in pozitzie verticala in buzunar sau sa foloseshti o clema pt chestia asta (pt mers pa moto)...dc nu ai geaca cu buzunar fatza (piept) nu e f. bine...tre' sa'i gaseshti alt loc...depinde de moto...

nu ia din spate pa moto in poz verticala shi cu disp ala...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Din Romania aduce cineva? Daca da, cum pot intra in contact cu acea persoana?

 

Dacar in Europa, am gasit numai magaizne americane, ultima solutie fiind arhicunoscutul AMAZON :yikes:

Trebuia sa imi spui mie ca iti aduceam din America :yikes: Too late now :yikes:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 8 months later...

De cand cu camerele fixe au aparut si detectoare pentru ele. La fostele detectoare cu senzori activi (X, K, Ka, Ku, Laser, etc) au inceput sa adauge si un modul GPS plus capacitatea de a "updata" in detector lista cu locatii a radarelor fixe. Din fericire Romania nu e Anglia, lista radarelor fixe e scurta si foarte rar modificata.

 

Are cineva experienta cu asemenea detectoare? Exista pe piata romaneasca?

 

Pe DN1 sigur e util un astfel de detector si in curand (daca nu au dat drumul deja) pe Bucuresti-Slobozia si Autostrada "Soarelui".

 

Un loc de inceput: http://www.pocketgpsworld.com/item-menu.php?idSubCat=40

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Pai mai ajuta la ceva detectoarele radar de cand politaii stau "la furat" cu ele? Le tin pornite dar cu antena oprita si o pornesc in fata ta, pur si simplu nu ai ce face... :lol:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

De fapt "fura" altfel: cand te iau din spate, stau cu spatele la o tabla metalica mare (reclame pubicitare, gard, etc) astfel incat microundele sa nu se reflecte si in spatele lui, sau imediat dupa un deal atunci cand te ia din fata, si il detectezi abia cand ai intrat in raza lui de actiune.

 

Cu un detector bun ii prinzi chiar si asa, la 100m inainte sa intri in raza lor de actiune in loc de 3-4.000m cat ar fi cu vizibilitate directa, dar tot ii prinzi. Iar 100m sunt suficienti sa reduci de la 120-140 la 70-100.

 

Din ce stiu un radar nu poate sta deconectat sau "cu antena scoasa", are nevoie de cateva secunde bune de calibrare la pornire inainte sa poata depista viteza, de aceea se ascund dupa dealuri sau reclame metalice.

 

Eu momentan am un detector de 50$ luat de la un politist radarist (dupa ce mi-a dat o amnda de viteza, mi-a propus afacerea, asta era jobul lui part-time ;) ) si de atunci nu am mai lut nici o amenda de viteza cand il folosesc. In Bucuresti mi-o iau ca imi e lene sa il montez mereu si ma mai trezesc cu o amenda pentru 62 km/h cum a fost ultima data. :lol:

 

In schimb pe DN1 l-am lasat pe un coleg fara permis, m-a luat cu 120km/h intr-un satuc langa Brasov si cineva din firma a trebuit sa predea permisul. S-a oferit el ca oricum nu conducea.

 

De atunci am mare grija cu DN1 si de aceea caut detectorul asta cu GPS.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Nu stiu de unde ai putea cumpara din Romania detector radar cu modul GPS, insa daca o faci, harti ale Romaniei care sa contina locatia radarelelor fixe exista. Asa ca iti poti comanda detectorul de afara si aici ii bagi harta.

Alternativ te inarmezi cu un PDA cu GPS sau direct cu un GPS pt motociclete (ca alea de pe Louis) si bagi la astea harta cu radare.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Harta e pentru navigatie, pretul sare, dimensiunea la fel. Ar fi util un detector micut, cat un pachet de tigari cum sunt cele actuale. Nu are nevoie de harta, doar cele cateva zeci de locatii cu radare fixe, latitudine, longitudine si altitudine. Iar locatiile se strang usor cu un telefon (sau PDA) cu bluetooth si un modul GPS.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Radarul trebuie montat in zonele UNDE TREBUIE ,unde se prezinta risc de accidente ,sa previna etc etc....dar la noi se pun radare in camp liber(vezi bz-buc) ,ca sa nu calc un iepure ,cine stie :lol: ;) .Ar trebui da-ti in judecata si intrebati "ce preveniti fratilor in camp liberrr???"...ar trebui si ei sanctionati cand se vede CLAR ca stau la panda ,dar cine sa faca asta?! :banana:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Din fericire Romania nu e Anglia, lista radarelor fixe e scurta si foarte rar modificata.

E mult mai usor sa inveti locatia cutiilor de pe DN1, nu sunt multe, cat despre cele amplasate spre Urziceni-Slobozia..cred ca sunt radare clasice bagate in cutii. E unul la Cosereni si mereu imi caraie detectorul cand trec pe langa el...e-adevarat, destul de aproape, insa probabil ca asa e reglat.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 3 months later...

A incercat cineva sa modifice detector de radar pt masina sa se poata folosi pt moto?? Adica sa scoata o alimentare direct de la baterie (adica daca merge direct si nu trebuie cumva scazut amperajul) si facut un sistem de montare pe bord, si daca functioneaza si la viteze de peste 200. intreb asta ca cel pt motocicleta costa prea mult.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Da, eu mi-am montat langa bord o priza de bricheta la care am tras + de la baterie, trecut printr-o siguranta de 10A. Urmeaza sa vad cum prind detectorul de parbriz.

Functioneaza fara probleme, doar sa-l poti auzi prin casca la viteze mari.

Bafta.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

pai nu trebuie nici o adaptare... gasesti o metoda sa-l prinzi si sa-l auzi... si asta-i tot...

ill alimentezi de la baterie, eventual dupa sigurante...

cred ca este foarte util.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Daca vrei detector pe motor trebuie luat detector care are si mufa de casti. Obligatoriu, astfel nu faci nimic.

 

Eu am prins pe bord, cu alimentare separata de la o baterie portabila de 12V si cu mufa de casti. Castile se baga in urechi si gata.

 

Am probat si fara casti doar cu difuzorul detectorului, din pacata la peste 50km/h nu te mai prinzi in timp util de existanta radarului. O sa postez mai tarziu modalitatea de prindere.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

pentru cei cu maini harnice, presupun ca se poate imbunatati detectorul cu un beculet de avertizare tras intr-un loc mai vizibil (pe parbriz, ca sa nu ne aberam cu legat un beculet printr-un fir si tras pina in casca, vizibil cu coltul ochiului la nevoie); varianta homemade la H.A.R.D.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

In problema radarelor:

 

Am avut recent un meci cu un echipaj de pe un radar... nu intru in detalii, spun doar ca mi-au aratat plini de mandrie un intrerupator pe fir montat pe antena radarului si mi-au zis ca nici un antiradar nu te mai ajuta!

 

In momentul in care apasa pe buton, aprox la 200m de tine iti iau viteza direct si nu tin cont de faptul ca ai redus istant! Prima viteza e cea pe care ti-o pun pe PV!!!

 

TE MAI AJUTA DETECTORUL DE RADAR IN CONDITIILE ASTEA? Ceva tips&tricks, pls!

Editat de ravenshield
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...