Sari la conținut

Loc Pentru Intalniri Regulate Ale Bikerilor Din Sibiu


Emppu
 Share

Postări Recomandate

Acu cateva zile am iesit la o cafea cu Deer T-Ace (Florin) :blink: si am ajuns la concluzia ca ar fi cool sa avem si noi in Sibiu un loc si o zi/ora din saptamana in care sa ne intalnim regulat. Multe comunitati moto din tara au astfel de locuri de intalnire, poate cel mai "renumit" este cel al Bucurestenilor, parca in fiecare miercuri la Arcul de Triumf.

Eu consider ca dintr-un astfel de "obicei" am avea toti numai de castigat. Indiferent ca ne dam pe pe SS, chopper, naked sau enduro ne putem intalni undeva unde sa stam la un pahar de vorba, sa ne cunoastem sau sa ne cunoastem mai bine, sa punem la cale ture mai lungi sau mai scurte, plecari in grup catre intruniri etc. etc. Cred ca s-a prins toata lumea ce e cu idee asta.

 

Sa trecem la obiect:

Locul de intalnire e de preferat sa aiba loc de parcare pt motoretele noastre, eventual sa avem si contact vizual pt ca sa nu ne trezim cu neplaceri (motrete zgariate, trantite de conservari sau manelari idioti etc). De aceea cred ca se preteaza bine o terasa. Astfel moto sunt la vedere si eventual putem lasa casti, manusi etc pe motoare si nu umplem mesele cu echipament. Nu trebuie sa fie neaparat o terasa, nu trebuie sa fie nici bar. Din punctul meu de vedere ne putem strange si in curtea liceului Brukenthal si sa ne uitam la stele. Important e sa ne intalnim si sa ne simtim bine.

 

Mai trebuie stabilita si o zi din saptamana si o ora, la care sa ne strangem.

 

Vreau sa veniti cu sugestii de locatii, zi a saptamanii si ora (sau incepand cu ora cutare...).

 

 

Am sa incep eu. Terasa de la Sala Transilvania, in fiecare vineri incepand cu ora 19, de ex.

Deer T-Ace a propus terasa aceea din parcarea din padurea Dumbrava de la intrarea la intrunirea Crazy Bike de anu trecut.

 

Dupa ce stangem opinii si sugestii putem organiza un topic nou cu un poll si sa votam locul si ziua/ora.

 

 

Now shoot! :laugh:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 1,1k
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

da. buna idee reactualizata. dar daca e sa fim toti in aceeasi oala de ce s-a mai facut choopers owners, coltul vitezei sau nu stiu cum sau enduristi etc. poate unii nu se simt bine, avand un motor nu stiu de care cu 500km\h , viteza medie si nu se simte bine daca vine la masa cu el unul cu un enduro ca poate are o pata de noroi sub aripa...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Am pretini si cu 125 cc si cu 1300 cc. Si cu 10 cai si cu 175 de cai. Acuma, fie vorba intre noi, pot sa ma pun in pielea unui posesor de SS si sa inteleg ca nu poate merge cu un grup cu viteza de croaziera de 60 la ora, si ca din cand in cand mai simte nevoia sa-i dea un 250. Dar aici nu i vorba despre asta! Cred ca dandu-ne jos din sa, ca-i de 60 cm deasupta solului sau de la 90 cm, ca a noastra baga 280 la ora sau 100, suntem in stare stam la un suc si sa mai povestim una alta, sa dam un sfat unui incepator, sa intrebam care mai are drum pe la Louis sau sa punem la cale o actiune caritabila sau de aparare a unor interese ale noastre. Acuma si motoretistul e ca tot omul si ca tot omul fiecare are mai multe sau mai putine "aere", insa nu o punem nici de club si nici de un partid asa ca nu vad de ce pare atat de utopic ce propun eu aici.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

io nu zic de careva dintre cei cu care corespondam pe aici. dar sunt in orasul asta unii care chiar au autovehicule pe 2 roti ca sa se dea mari si daca vad pe unul cu 125 cm ii spun ca nu are ce cauta cu bicicleta printre zei. chiar duminica am vazut 2 ''zei'' din astia prin oras care daca ii saluti te injura. a doua oara daca ii vad, fiind in masina nu-i salut, ii imping cu masina sa se bage in bordura sa le intre Hayabusele la apa sa se subtieze

:blink: :laugh:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Andrei (aka Emppu) intrebare pt tine: eu sunt singurul tau prieten cu 125 ? doar sa stiu daca sa fiu mandru ca sunt unicul :laugh: , voi creste mare mai incolo :blink:

Bravo pt idee Andrei, chiar treb sa avem un asemenea loc, sunt de acord cu oricare din cele 2 locuri: Terasa transilvania sau terasa de la dumbrava.

ar fii foarte bine sa fim amestecati la asemenea intalniri, incepatori vor avea ce invata de la cei mai experimentati si pot sa se decida mai usor asupra viitoarei motociclete, vor fii multe povesti de pe diferite motociclete, cred ca va fii foarte fain, abia astept o asemenea intalnire

Dorine, fara suparare dar daca gandesti asa nu cred ca vei apuca sa vii la vreo iesire cu noi, la o iesire vor fii cele mai pestrite motociclete, sa arunci un ochi la iesirile noastre sa vezi ce modele de motociclete au fost

wallower pt inceput vom posta filmari, mai incolo speram sa ne permite si un webcam prin satelit :o

HAI PRIMAVARA !

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

da. buna idee reactualizata. dar daca e sa fim toti in aceeasi oala de ce s-a mai facut choopers owners, coltul vitezei sau nu stiu cum sau enduristi etc. poate unii nu se simt bine, avand un motor nu stiu de care cu 500km\h , viteza medie si nu se simte bine daca vine la masa cu el unul cu un enduro ca poate are o pata de noroi sub aripa...

 

 

dragul meu .... topicul e facut pt service,echipamente...etc....nu neaparta topic pt ...si a ne cunoaste ...nu e marginalizare...nu inseamna ca daca eu am vitezist si prietena mea are virago ...mergem despratiti in alte grupuri ...topicurile sunt facute pt discutii ...intalnirile se pot stabili ...cand esti cu motorul in orash nu mai esti pe topic ...asa ca ... e bine venit o astfel de discutie:) :blink:

 

--- Mesaj completat în 17 Jan 2008 19:08 -------------
parerea mea ...undeva in piata mica....cum au fost si anul trecut mai multe motoare ...si acolo este si webcam ..... www.sibiu.ro...

 

noroc si numai bine

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Hello Emppu

U ROCK MAN!!!!! :blink:

Ideea e super faina, da-s curios cati ne vom strange, ca de la vorbe pan la fapte tare lung mai e drumul!!!!

Ideea e ca a mai existat asa o chestie in sibiu da n-am prea vazut sa functioneze, sau?

Ce parere aveti de "joi seara la discobar sau la terasa de la salasporturilor".... si mai e o terasa destul de draguta in selimbar daca nu ma insel, pe dreapta pana sa ajungi la politie, nici acolo nu e rau!!!! :laugh:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

...

wallower pt inceput vom posta filmari, mai incolo speram sa ne permite si un webcam prin satelit :blink:

HAI PRIMAVARA !

Eu zic:

I-l cunosc pe Wallower,daca el doreste imagini de la un webcam atunci Sorin capul la bataie si minimum munimorum cel putin transmisie pe mesenger pe langa filmulet.Nu cere confirmare ptr calitatea lui de motociclist si prieten.O sa intelegi dupa ce stai in fata lui 30'.(El oricum nu citeste ce am scris eu.)

Sunt de acord cu orice locatie.

Sunt de acord si cu diferentele de opinii.

Asa e frumos.

Si abia astept sa spun "sarut mainile" Bya,Tori,...Alinuza,Titiluka.

Cu respect

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

in piata mica, ok, da, in ce zi?

problema e ca va fi mereu plin acolo si slabe sanse sa gasim atatea locuri (daca e sa ne strangem toti)!

 

--- Mesaj completat în 17 Jan 2008 19:24 -------------

nu ar fi mai bine sambata sau duminica? poate dupa cafea mai dam si o tura daca ne permite timpul si vremea.

 

pai ne vedem joi sau vineri sa stabilim la cat si de unde plecam sambata sau duminica in tura.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

in piata mica, ok, da, in ce zi?

problema e ca va fi mereu plin acolo si slabe sanse sa gasim atatea locuri (daca e sa ne strangem toti)!

:blink:) mah nu suntem cu tirul ... iar baruri sunt 12190828 mii acuma cum ziceti si voi ...ti-am zis vara trecuta in go in erau vreo 10 12 insis cu motoarele acolo in fata ... in fiecare sambata la 7

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

:D) mah nu suntem cu tirul ... iar baruri sunt 12190828 mii acuma cum ziceti si voi ...ti-am zis vara trecuta in go in erau vreo 10 12 insis cu motoarele acolo in fata ... in fiecare sambata la 7

 

:laugh: :o :( .....tirul.... :D :D :D

:blink:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

hai noroc la toti motorishtii :blink: :laugh: :o

 

na mai baietii , ca andrei emppu o spart ghiatza si vrea sa facem o treaba frumoasa deacum inainte , am citit parerile voastre si cum o zis andrei , ne dam cu parerea si cand va veni vremea stabilim locul , io zic ca nare rost sa rupem tastaturile cu poveshti , chiar daca no sa fie stas mai bine sa discutam detaliile la prima intalnire .

eu ash alege terasa de la motel din padurea dumbrava ca loc de intalnire principal , e loc , e terasa , nu e f populat , linshte si pace , ca de acolo merem si prin centru sau unde vrea .... motoreta noastra :D , acia e partea a doua , dar zic , ca cele mai importante sunt spatiu si linishtea .

e ok si sala transilvania dar vine vara , fotball peste fotbal , crajma tre sa atraga clientii si na , un pic de fostbal un pic de manele ajuta , deaia zic ca prefer linishtea .

na miam spus parerea despre locul de intalnire , o sa ma mai gandesc si daca imi vine vreo idee mai bun scriu .

acum ziua , ce sa zic , joi ar fi mai bine pt organizare ca avem timp sa planificam mai bine turele si in caz ca ne permite timpul sa plecam in lume de vineri ( sa facem o treaba daca tot facem nu sa pierdem vinera ) , deci pt mine ramane joia ziua ideala .

in rest eu ash propune si miahs dorii sa ne permitem , sa ne intalnim in fiecare seara dupa servici chill mai putin luni ( ca doar neam vazut in weekend ) na cum poate nu o sa ne permitem sa ieshim in fiecare seara , nu vreau sa stric treaba , uni santalnesc miercuri altii vineri , asta om traii si om veda atunci .

ora

mai baietii din mai multe motive ash zice ora 8 . primu , or sa vina calduri delea de ne cacam pe noi , doi , eu lucrez pana pe la 6 si probabil nu sunt singurul , trei , baietilor din cisnadie sau care stau mai departe le trebuie ma imult timp sa ajunga . na asta nu vrea u sa fie batuta in cuie , cum ziceam detaliile si modificarile de facem la fatza locului nu cu 3 luni inainte , om traii si om vedea .

na ma baietii , sa speram ca o sa ne adunam cat mai multi sa ne simtim bine sa facem kilometri si sa incheiem sezonu multzumiti :( :D :D

hai noroc la toata lumea si ashteptam sa veniti cu idee bune :D :D :ok: :D :D

post-22460-1200606405_thumb.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

...eu ash alege terasa de la motel din padurea dumbrava ca loc de intalnire principal , e loc , e terasa , nu e f populat , linshte si pace , ca de acolo merem si prin centru sau unde vrea .... motoreta noastra :blink: , acia e partea a doua , dar zic , ca cele mai importante sunt spatiu si linishtea . ...

 

Si eu sunt de acord cu aceasta locatie, e ok la padure, iar ziua de intalnire ar fi de preferat joia

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

De ce tocmai joia? Vinerea inca se lucreaza, trebuie oamenii sa fie apti de munci! Sau daca Crazy Bike-ul se aduna joia, de ani multi trebuie sa ii copiem? Noi suntem mai multi, eventual vinerea seara! Sau dumininca dimineata, sa mergem impreuna la biserica!

Subscriu la varianta cu terasa de la sala Transilvania! E spatiu de parcare, trec si fomei sa iti clatesti retina....

omunegru, vad ca stai si lecturezi, baga o remarca! Alex, tocalosule! Ce mai e prin Cisnadie?

Editat de hondaxx
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Bourbon, cafeneaua de la intrarea in promenada mall: nu baga manele, au cocktailuri faine, ai si terasa iar locuri de parcare sa nu mai vorbim... La sala transilvania vin toti manelistii, la dumbrava la fel. In R'n'B n-ai unde sa parchezi.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

In Mall ar fi palpitant! Ne mai pocnim de cate o baba care nu nimereste intrarea, mai un copil scapat din mana iresponsabilei mame! Mai un cos lasat aiurea in parcare... mai un manelist care face poze pe motorul tau si poate il pozeaza si la orizontala!

Eu sunt imptriva Mall!

La sala Transilvania e ok! Manelistii se tin departe de motoretistii satanisti!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Buna initiativa! DAR intotdeauna exista un DAR...Usor de zis, greu de facut!!!!

 

Eu sunt de parere ca nu va exista nici o intalnire. Pentru ca la nu stiu cine nu ii va placea locatia, la celalalt nu ii va conveni ca vin aia cu 125 cm sau la altii ca aia sunt manelisti sau rockeri. Si pana la primavara mai este cale lunga.

 

De ce nu ne intalnim fara motoare? Sa vedem atunci cati ne adunam...cu tot cu pasageri :blink:

 

Sau de ce nu facem o video-conferinta? Fiecare sta acasa, indiferent ca sunt in oras sau nu.

 

Dar de fapt, ce rol ar avea o asemenea intalnire?????? Care ar fi scopul?

Daca ne-am hotara sa plecam pentru cateva zile pe undeva ar fi un "scop" dar numai asa sa ne intalnim pt ca alte cluburi se intalnesc...nu cred ca va iesi absolut nimic.

 

Parerea mea

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Scuzati ca ma bag...

@hondaxx : majoritatea cluburilor, prietenilor, etc... se intalnesc si se intalneau miercurea sau joia seara pentru ca e cel mai bun moment pentru a pune la cale iesirile pe weekend. Deja, vinerea se pleaca!

 

@restul daca va hotarati pe Piata Mica la o ora si o zi din saptamana, dati-mi um PM, si vorbim la La Piazetta de niste locuri "rezervate". Numa' sa fiti siguri, sa nu incurcam oamenii.

 

LE: daca va intalniti, eu cred ca va intalniti ca motoristi pasionati, sa va mai vedeti si fara casti pe cap, sa mai aflati ce se mai vinde, cumpara, oferte... cine se insoara, cine naste... :blink:), ce motoare mai vinde Karpatenwolf :laugh:). Daca ar fi sa faceti bisericute, separate pe ce vrea fiecare, nu veti fi niciodata mai mult de doi-trei la astfel de intalniri.

Aveti grija de voi.

Editat de maniakz
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Si totusi, cea mai practica alternativa este tot sala Transilvania! :-)

Scopul acestei intalniri cred eu, ar fi sa ne cunoastem, sa stim care sunt potentialii colegi de drum! Eu de exemplu planuiesc sa merg in Norvegia vara asta, poate intalnindu-ma cu sibieni despre existenta carora nu stiam nimic, voi gasi un coleg de drum! Who knows!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Ideea lui Andrei este binevenita cu atat mai mult cu cat ne inmultim pe zi ce trece.

Nu cred ca are vreo importanta tipul motocicletei sau stilul de pilotare al fiecaruia. Sun de parere ca ar trebui sa ne intalnim in primul rand ca oameni, apoi ca motociclisti pentru ca suntem oarecum o comunitate destul de importanta in acest oras. Trebuie sa ne castigam respectul soferilor, al autoritatilor si al celor care au prejudecati pentru a ne putea face intelesi si pentru a-i putea ajuta la randul nostru pe cei care viseaza la acest mod de viata in a face o alegere inteleapta.

Ar fi o oportunitate minunata pentru a ne cunoaste si a ne apropia mai mult.

Legat de locatie cred ca e o idee buna Sala Transilvania, asta daca nu o sa fim intampinati cu bratele larg inchise de "vecinii" din zona.

Iar momentul cel mai prielnic este intr-adevar ziua de vineri, pt ca joia sunt siguri ca suntem destui care au sefi sariti de pe fix si zelosi care iti stau in ceafa si te trezesti cu program de 10-11 ore de lucru. In plus, daac se pune problema vreunei plecari nu stiu cati ar putea pleca de vineri (ma refer la cei care au servici). Si la o adica nu e obligatoriu sa ne vedem saptamanal. Putem sa o facem o data la 2 saptamani.

Sper sa nu se limiteze totul la o discutie pe forum :blink:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

In primul rand chestia asta ce se vrea "implementata" nu are nici cea mai mica si indepartata legatura cu vreun club, asa ca nu incercam sa copiem pe nimeni. Iar cei ce fac parte din orice club sunt, evident, bine veniti sa vina. Intre timp sunt si eu de parere ca joia este ziua ideala pentru asa o intalnire, si asta nu pt ca (aflu si eu acum) baietii din Crazy Bike se intalnesc de ani de zile joia.

 

Normal ca nu poate fi toata lumea de aceiasi parere. Ar fi si monoton daca ar fi asa. :(

Mie spre exemplu, ideea cu Mall-ul si Promenada nu-mi surade atat de mult. Ofera avantaje dar dezavantajele si riscurile predomina. Dace e cazul acum si se doreste pot da si argumentele mele. Insa daca vom hotari in mod democratic si majoritatea va alege acel loc fiti sigur ca nu o sa ma bosumflu si o sa stau acasa sa boicotez. Bineinteles ca o sa apar acolo sau in orice alt loc ales si o sa vin sa mi vad prietenii sau viitorii prieteni. :laugh:

 

Este doar jumatatea lui ianuarie dar am considerat ca nu e prea devreme pentru a "demara proiectul" pt ca asa ceva nu se stabileste chiar de pe o zi pe alta. Sunt o groaza de idei si sugestii ce trebuie studiate. Ne putem intalni si inainte de inceperea sezonulu, fara motoare. Nu a zis nimeni ca i impotriva. Insa stabilirea locului de "intalnire cu motoare" se vrea ceva stabil. Adica ceva care prinde radacini si devine ceva cunoscut de toti. Nu as vrea sa stabilim de la o intalnire la alta alte locuri de care tot mai putini o sa stie. Daca avem un loc si o zi stabile, fiti siguri ca o sa se duca vestea si vor veni din ce in ce mai multi. Nu cred ca scopul este sa fim vazuti ci sa ne vedem. Nu stiu daca e f porno sa apara 30 de motorete in piata mica (care oficial nici nu au ce cauta acolo) si care vor face vrand nevrand o galagie de vine jos tencuiala de pe monumentele istorice. Sunt convins ca se va gasi garcea sa se autosesizeze. Mai e si chestia cu locurile la terasa. Nu po sa gasim multe locuri la terasa si nici sa incurci oamenii cu rezervari nu poti pt ca numarul nostru va fi variabil. Intr-o saptamana poti veni, in alta nu. Sau poate in ziua aia nu ai chef. Sau poate in ziua aia mai vii cu 5 bikeri pretini care erau in trecere prin Sibiu.

Cred si eu tot mai mult ca terasa de la motelul din dumbrava e o propunere "de top". Si traficul e mai lejer incolo, si drumul mai placut. Terasa e chiar langa parcare. Daca nu avem toti loc la o masa putem comanda un sus si o cafea si putem discuta si din sa in sa. :o E mai departe si nu orice taran ajunge pe acolo. eu zic ca e mai aerisit decat in centru.

 

Mai veniti cu propuneri!

 

:blink:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Bourbon, cafeneaua de la intrarea in promenada mall: nu baga manele, au cocktailuri faine, ai si terasa iar locuri de parcare sa nu mai vorbim... La sala transilvania vin toti manelistii, la dumbrava la fel. In R'n'B n-ai unde sa parchezi.

 

De obicei cand merg in mall cu motoru parchez in fata la BOURBON! E super ok ptr ca e sus si n-are cum sa dea o masina peste ele! Nu stiu insa daca e voie sa urcam motoarele acolo in fata la intrare! :D A da, si sa nu uitam de traficul de c-c-t :blink: de la intrare in sb!

 

In PIATA MICA, mai ales vinerea slabe sanse sa gasim locuri libere, e mereu plin acolo! Si am avut si probleme cu militia ca de ce am parcat motoarele in fata geamului la Go In! :laugh:

 

La SALA TRANSILVANIA ar fi ok, loc de parcare mare! merge!

 

Iar la DISCOBAR e misto ca e mai retras, nu e lux dar acceptabil!

 

In ceea ce priveste ziua, joia ar fi misto ca poate vineri iti sare fomeia in cap ca e weekend si ca vrea in discoteca! :( Indiferent ce zi e sa fie eu vin! :o

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Si pana la urma cu ramane?

Si eu sunt de parere ca e frumos sa fim o comunitate, insa vor fi cu siguranta unii cu un ousor mai patrat decat ceilalti, si se vor tine pe sus cu ale lor racinguri! Ma rog, asta se intampla in orice comunitate, insa doresc in mod express sa ii invit pe aceia dintre motoretisti care au bashinutze in cap, sa nu se bage in sedinta!

Multumesc!

P.S. Io nu am bashinutze incap cu BMW... da' pot sa vin si eu cu voi?

Editat de hondaxx
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.


MOTOCICLISM.ro
Grup Facebook: +36000 membri
Înscrie-te în grup
Discutii despre motociclism pe Facebook
 
BIKESHOP.ro
Grup Facebook: +18000 membri
Înscrie-te în grup
Anunturi de vanzare - cumparare pe Facebook.


×
×
  • Creează nouă...