Sari la conținut

Articol:Adevarata istorie


Galen
 Share

Postări Recomandate

:wave:

Adevarata istorie a clubului Transilvania Bikers din Cluj-Napoca

 

In urma articolului âPe cadrul motocicletei meleâ aparut pe forum la tema âBIKERFEST CLUJ-NAPOCA 2005â, multi mi-ati cerut articolul scris in urma cu doi ani, iar pe acesta cale il fac public pe acest forum, cu multumirile de rigoare tuturor celor care mi-au scris.

 

Catre redactia revistei Motolife in speranta ca nu se va transforma in âMotoliesâ

 

 

In virtutea dreptului la replica, referitor la articolul âProfil De club-Transylvania Bykersâ autor âSorin Bobocea aparul in numarul 17 din octombrie 2003.

In primul rind ne exprimam nedumerirea, cum este posibil ca o revista serioasa, pe care noi motociclistii o stimam si o citim cu interes, sa publice informatii neverificate, in esenta neadevaruri flagrante, care induc in eroare comunitatea motociclistica. Cum este posibil ca revista dumneavoastra sa se puna in slujba unui individ fara scupule,ma refer la Radu Zarnescu, care are in adevar un singur âmeritâ istoric si anume acela ca a distrus pentru o vreme clubul motociclistic âTransilvania Bikersâ din Cluj Napoca, a invrajbit motociclistii intre ei pina la gradul ca nu se mai saluta, chit ca sint putini, si-a bagat nasul si in alte cluburi, unde la fel, a provocat zirzanie si cearta.

Articolul dumneavoastra ne lezeaza pina la ultima fibra pe noi,cei care am constituit acest club, sau am pus umarul pentru dezvoltarea sa, pe motociclistii cinstiti , care am creeat de fapt legenda Transilvania Bikers, pe noi cei care in plin proces de reorganizare, vom continua legenda Transilvania Bikers

Noi privim motociclismul ca pe o stare de spirit si un mod de viata , ne plac soselele nesfirsite si prietenii de acelasi gind cu noi pe care ii intilnim la capatul fiecarui drum.E un spirit care vine de foarte departe, poate din vremurile vechi , cind cavaleri ratacitori strabateau calare drumurile in cautare de cetati, turniruri si aventuri.Nu privim miscarea motociclistica ca o profesie, sursa de bani, sau ca o afacere.

Va trimitem mai jos informatii reale, verificabile, insotite de documente, care vor restabili in virtutea dreptului la replica, adevarul.

Mai intii putina istorie: Originile clubului se afla in perioada predecembrista cind in anii 60 -70 profitind de deschiderea relativa din acei ani si de faptul ca se importau motociclete, un grup de motociclisti condusi de Nan Mihai organiza in fiecare toamna intruniri in Cheile Turzii. Deasemenea trebuie amintit numele lui Moceanu Vasile fost campion national de box la categoria grea.Profesorul Cheptea Savel batea metodic cu Manetul sau toate zonele pitoresti ale Tarii.Apoi in 88 a luat fiinta clubul Spartac sub obladuirea UJECOOP mentori Kapdebo Arpad si Muresan Adrian, care a functionat mai mult de un an.Deasemenea in anii 85 cei mai grei ai totalitarismului ceausist, alt grup de entuziasti isi traiau visul in conditii potrivnice. Se intilneau in cartodrom si puneau la cale trasee. Calarind motociclete arhaice pe care numai sufletul lor mare si ingeniozitatea le mai tineau pe roti,carind dupa ei canistre de benzina economisite cu sfintenie din ratia minuscula socialista, ferindu-se de militie si de securitate care oprimau asocierea,au realizat impreuna primul embrion adevarat de club , bineinteles neoficial din orasul nostru.Acesta a avut dealungul a 4 ani pina in 89 o intensa activitate. S-au organizat zeci de excursii prin tara in cele mai frumoase locuri

Colaborind cu prieteni din fosta R.D.G.care ne furnizau bonuri de benzina am reusit sa facem doua tururi ale Romaniei, in 87 si88.Pe motociclete ne simteam liberi si eram in stare de orice pentru asta. Acesta era spiritul clubului nostru.Dieter Olteanu, Nelu Gocan, Paul Cheptea, Calin Suciu si mai ales mentorul nostru profesorul Cheptea Savel

La doar 3 luni dupa caderea comunismului s-a infiintat primul motoclub liber din tara. Este vorba de âMototurism Transilvaniaâ, cu Cheptea Savel presedinte si Kapdebo Arpad vice.Aici s-au strins toti impatimitii soselelor ceausiste, care aveau acum ocazia pentru prima data sa se manifeste liber: Chindris Olimpiu,Donko Levente,Pirvu Ioan, Muresan Adrian,Somosfelean Nicolae(Suru),Cheptea Paul,Florin Tartulian(Berbecu),Gocan Nelu si altii pe care ii rog sa ma ierte daca nu I-am amintit.Dupa acest inceput furtunos au urmat ani de confuzie si instabilitate politica si economica potrivnici motociclismului. Dupa 94 au inceput sa se cristalizeze primele cluburi postdecembriste atit in tara cit si in Cluj.In 95, Kapdebo Arpad a reactivat clubul dupa ce a participat la Bucin la una din primele intruniri ale clubului Blues Ryders din Gheorgheni.Membri de club erau Nan Mihai(Misi),Alina. Atunci I-a pus Oci carnetul in mina si l-a ajutat sa iasa din necazuri pe Zarnescu Radu, care dusese pina atunci o existenta pe care am putea-o califica blind, drept cel putin tumultoasa, si l-a invatat sa se dea cit de cit pe motor.Ani de zile inca se bitia caraghios si a invatat sa se dea acceptabil abia prin 2000.Prin 96 l-am cunoscut si eu la oser. Se gudura pe linga Oci ca un ciine infrigurat si isi indesa o sapca mare pe ureaca sa se apere de frigul necrutator. O tigara, Oci-ba? sa-ti aduc o cafea? Apoi peste ani a muscat cu sadism mina grea care il scarpinase intre urechi.

In 97 Oci a facut prima sa greseala cind l-a preferat pe Radu unui club intreg, iar ceilalti 6 care nu suportau aroganta cu care ii trata Zarnescu si comportamentul sau antisocial, au demisionat.Intradevar pe atunci Zarnescu punea osul si meritele sale de atunci nu le contesta nimeni.Dar toate astea aveau un pret, care s-a platit mai tirziu.

In 98 clubul si-a schimbat denumirea in Transilvania Bykers denumire care apare pe sigla clubului si a fost oficializata la judecatoria Cluj Napoca prin certificatul cu nr. 70/1990 eliberat la 25.09.02.

In 98 cind m-am alaturat si eu ca membru simpatizant, erau deja un club foarte bine structurat. Aveau deja activitate in urma si erau bine rodati impreuna , exista o puternica viata de club, sedintele se tineau din placere, deasemenea participam impreuna la toate evenimentele notabile din oras. Zilele de nastere se tineau in club, pentru ca membrii sa se cunoasca mai bine. Meritul ii revenea in special lui Oci care reusea sa tina impreuna oameni diferiti ca mentalitate nationalitate si educatie.Exista si un spirit ascutit de competitie intre membri, care insa era canalizat constructiv si a impins clubul inainte .Participam la concursuri la toate intrunirile, si traiam satisfactia ca numele clubului era rostit cu respect in plan national. Bineinteles ca nu ploua numai cu flori, mai aveam si probleme si divergente care se solutionau insa amiabil. Veneau membri noi, alti plecau exista insa un nucleu de oameni seriosi si muncitori care asigurau bunul mers al activitatilor.Ii amintesc aici pe Morosanu Irina, Agnes, Misi, Gundisch Peter,Calin Suciu, Elod, Mircea Coroiu. Aparuse insa si simburele de gilceava care va duce la disolutia clubului. Noul Radu Zarnescu.Niciodata nu am inteles ce cauta printre motociclisti.A fost si va fi doar un fanfaron care s-a urcat pe motocicleta. Nu avea nici o urma de respect fata de colegi, incerca cu toate ocaziile sa iasa in fata cu orice pret,de regula folosind munca altora. Eu l-am considerat la inceput doar un guraliv si un fanfaron inofensiv. Am constatat insa in timp ca reuseste incet, incet sa invenineze relatiile intre colegi si ca are obiective dintre cele mai murdare. Dorea cu orice pret sa puna mina pe conducerea clubului si sa faca bani, nu pentru club,ci pentru el personal. Toate discutiile cu el se centrau in jurul acestor notiuni. Vedea clubul ca pe o mafie care in viitor sa faca bani. Ii dispretuia pe motociclistii saraci si se lingusea pe linga cei mai avuti.Peter vicepresedintele clubului il deranja. I-a aranjat o inscenare murdara si omul a plecat scirbit.Astfel a ajuns vicepresedinte. Intre timp avea discutii individuale cu fiecare membru ocazie cu care ii denigra pe toti ceilalti. Cu cit un membru era mai stimat de catre colectiv, Zarnescu il improsca mai tare cu noroi. Erau metode clare de capo de celula. In scurta vreme fiecare in parte stia lucruri ingrozitoare despre toti ceilalti. Atmosfera de club se degrada treptat.

In exterior, isi adjudeca toate realizarile clubului, denigrindu-si in acelasi timp colegii, in special pe Oci si pe mine. Practic, dupa el intreg clubul era doar Radu Zarnescu, care in activitatea sa tumultoasa era incurcat de catre tot soiul deâ prostiâ si âciurigai âcum isi califica colegii.Intreaga miscare motociclistica era dupa el compusa din astfel de oameni dar urma sa le arate el , marele Zarnescu cum se face.

Venise chiar cu ideea fascista ca intrunirile sa nu mai fie deschise ci sa fie organizate doar intre âadevaratii motociclistiâ. Cine sint adevaratii motociclisti, pai cei cu bani si cu âmotoare adevarateâ.Prietenii erau dupa el doar conjuncturali, ii schimbi dupa ce te-ai folosit de ei ca hainele murdare, incepuse sa se gudure ca un catelus pe linga Bucuresteni, ca erau mai avuti.

Il deranja faptul ca intrunirile âTransilvania Bikersâ nu erau succese financiare pentru club. Nici nu puteau sa fie. Ne straduiam ca oamenii sa se simta bine si sa aducem de fiecare data ceva nou. In 2000, am mutat locatia in Gilau, unde a trebuit sa construim de la 0 toata infrastructura. Scena, toalete, dusuri, gard. Aproape ca am ramas datori.

Acesta a fost punctul culminant pentru Zarnescu.Afacerile personale nu ii mergeau si era disperat.Era obisnuit sa deturneze sub o forma sau alta bani din club. La Gilau a incercat sa ma convinga sa oblig o dansatoare pe care o angajasem pentru intrunire sa se prostitueze cu partenerii sai de afaceri. Nu era ceva nou la Zarnescu, care incercase si alta data sa convinga un alt membru de club sa-si cedeze intr-un caz similar prietena.Bineinteles ca l-am refuzat iar el m-a amenintat ca ma da afara din club.I-am amintit de statut iar el mi-a promis ca ma elimina cu statutul in mina. Eram ultimul om de echilibru din club. Pozitia mea era insa fragila deoarece desi eram poate bykerul cel mai vechi, nu eram membru fondator. Oricum Zarnescu incepuse incet, incet sa-si creeze propriul loby , promitindu-le celor mai influientabili, un viitor de aur la propriu si la figurat. Avea deja doi sau trei protejati carora le promitea âmarea cu sareaâ dar de fapt le vina banii.Unul din ei Razvan Moholea a intrat din neatentie in mine la un âenduro partyâin Apuseni.Eram 4 membri acolo. Zarnescu, protejatul lui, eu si un membru fondator.

Pe scurt, in fata clubului, Zarnescu a intors lucrurile in asa fel incit sa ma scoata pe mine vinovat.Moholea I-a devenit locotenent,membrul fondator a tacut de frica, iar colegii de club nu m-au sprijinit.

Atunci am realizat ca nu mai eram de fapt un club onest, ca nu mai exista moralitate, respect, ci doar neincredere reciproca si suspiciune.Deoarece imi jucasem toate cartile a trebuit sa ma retrag. Le-am multumit pentru anii buni petrecuti impreuna si le-am dat intilnire pe sosele.De doi ani umblu singur si astept ca fostii mei colegi sa se trezeasca.

Acest lucru se intimpla acum si sper sa nu fie prea tirziu. Intre timp Zarnescu si-a dus planul la indeplinire pina la capat. A scindat clubul formind un altul. Pina aici nimic deosebit. Omul in definitiv are si calitati. Are charisma, e energic, bun organizator, domina mintile slabe. Si Hitler avea calitati.Cinstit era sa-si ia oamenii lui si sa fondeze alt club. Nu ar fi ceva nou.In definitiv putea sa faca ceva de genul Hells Angels, sa atraga negativii din oras.Asta daca era cit de cit cinstit, ceea ce nu e stilul Zarnescu.Lupul nu poate supravietui fara oi.Astfel el a furat practic clubul Transilvania Bykers. A schimbat sigla, a inlocuit I cu y si astfel a aparut clubul fantomaâ TransYlvania Bykersâ cu y.Este de fapt clubul personal al lui Zarnescu, fondat cu un singur scop, sa faca bani pentru Zarnescu.In afara de unul sau doi locotenenti, ceilalti membri sint simplii figuranti ,buni doar de munca, oameni care se vor trezi intr-o buna zi cu buza umflata. Le doresc somn usor si trezire placuta.

Modul de operare al lui Zarnescu este simplu. Confiscam istoria si identitatea Transilvania Bykers, furam intrunirea, maximizam profitul, (vezi ultima intrunire din chei facuta evident doar pentru bani)apoi scapam de membrii, banii dispar in ceata, apoi ne facem reclama eventual la Motolife, ca sa adunam alte oi si ciclul se repeta.

Ne intrebam , cum de toate acestea au fost posibile? Vina principala o poarta Oci care nu a inteles la timp ca ori cite calitati are un om, ele sint 0 daca ii lipseste moralitatea. El l-a sustinut orbeste pe Zarnescu sacrificind de dragul lui om dupa om . In final a pierdut increderea membrilor si chiar spiritul clubului care era toleranta, prietenia respectul reciproc. Clubul Transilvania Bykers exista inca, dar are doar doi membri, Oci si Misi. Astazi Oci isi recunoaste barbateste greselile, a inteles ce s-a intimplat, si doreste ca noi cei care am ramas fideli spiritului âRyde to be freeâ sa reactivam Transilvania Bykers. El nu va mai fi decit presedinte onorific. Unul dintre cei care am mai ramas, ajutat bineinteles de catre ceilalti isi va lua raspunderea reactivarii clubului. Vom fi din nou ceea ce am fost la inceput, un club deschis tuturor bykerilor cinstiti si morali din Cluj. Noi pe acestia ii consideram Bykeri adevarati.Chiar daca actualmente calaresc IJ-uri sau Mobre. Chiar daca nici nu au deloc motor, sau il tin intr-o valiza.Nimeni nu va mai fi uitat sau neglijat.Vom intelege oamenii asa cum sint , saraci sau bogati, cu calitati si defecte.Fiecare are valoarea sa si dreptul la respect. Oricine va respecta statutul clubului isi va gasi un loc printre noi. Nu vom mai repeta greselile trecutului.Nu vom mai tolera orgoliile nimanui si nu vom mai lasa pe nimeni sa deturneze clubul in scopuri personale. Facem un apel cu aceasta ocazie tuturor bykerilor din Cluj, si din tara sa ne ajute si sa ne sustina in acest efort.

Deasemenea ii cerem lui Zarnescu sa inapoieze ceea ce a furat. Nu ne intereseaza cum se va numi clubul lui, Liliacul Necajit sau Buha din Horn sau orice altceva.Ca merg pe C.B.R-.uri sau pe camile noua ne e tot una.Sa lase brandul Transilvania Bykers in pace. Intr-un oras cum este Clujul pot fiinta citeva cluburi in paralel. Se pot respecta si pot chiar la un momentdat colabora. Sint exemple frumoase in acest sens in tara, Sibiu Bucuresti.Lucrurile trebuie puse insa la punct de la inceput.Apoi fiecare poate merge pe drumul lui.Soselele sint publice.

Zarnescu a iesit din clubul Transilvania Bykers si practic a fondat alt club .Repet este dreptul lui. Noi cerem sa ne inapoieze patrimoniul, dar mai ales averea de suflet, identitatea istorica a clubului, pe care el a uzurpat-o.Inafara de membi pe care in parte I-am recuperat pe altii ii vom recupera in viitor(cu exceptia unora care datorita lui Zarnescu s-au scirbit pentru totdeauna de ideea de club)

Cerem sa ni se inapoieze urmatoarele valori materiale:

-Albumul foto al clubului

-Trofeul care se acorda anual pentru merite deosebite in promovarea motociclismului.

-Aproximativ 100 de tricouri cu insemnele clubului

-Datoria de 300DM bani luati din club cind si-a extins atelierul

-60$, manusi de 100 euro,1,5 mil (datoria de la Gilau)

 

-Noi nu va putem promite prea multe.Este posibil sa nu putem organiza in 2004 o intrunire, deorece pornim din nou aproape de la 0.Promitem doar ca vom renaste din cenusa Transylvania Bykers. Spiritul clubului nu a murit si ne cheama.

Asadar ,Domnule Sorin Bobocea aceasta este adevaratul profil de club Transilvania Bykers si speram ca ve-ti face cit de curind cuvenita rectificare.

 

 

Cu stima : Suciu Calin(Calin din Cluj sau Galen), Kapdebo Arpad(Oci), Nan Mihai(Misi) Nelu Lobonea(Nelu Gaz)------------------------------------------------------------------------------------------

Cluj âNapoca, 06.11.03.

 

Adaugiri 2005: Aceasta este versiunea originala ,care a aparut cu mici modificari pe un site creeat ad-hoc www.transilvaniabykers.home.ro, ca raspuns la aberatiile lui Zarnescu publicate in Motolife.

Nu am reusit pina la urma mare lucru. Poate ne bintuie inca amintirea celor intimplate, poate ca trebuie sa apara oameni noi . Am ramas doar un grup de prieteni care umbla pe sosele si se distreaza impreuna.Vrem insa sa stie si altii ce s-a intimplat, sa nu mai repete greselile noastre si unii din noi mai spera sa-si recapete identitatea pierduta:Transilvania Bikers.

Nu sintem impotriva intrunirilor private. E ca in sport, exista miscari sportive de amatori ,exista sport profesionist. Fiecare organizator are dreptul sa impuna ce tematica ,ce program, ce taxe si ce conditii de participare doreste. Asta cu conditia sa nu jigneasca pe nimeni, cum a fost cazul aici( intrunire pentru âadevaratii motociciclistiâ). . In definitiv fiecare partricipa acolo unde vrea, acolo unde se simte bine, unde isi permite.Nimeni nu are insa dreptul sa confiste istoria si identitatea unui club democrat creeat de la inceput pentru toti motociclistii si simpatizantii, doar pentru a maximiza profitul.E cinstit sa se declare de la inceput organizator privat de intruniri motociclistice.

Organizarea unei intruniri a fost si devine din pacate tot ,mai mult o problema financiara. .Primele intruniri au fost organizate de oameni entuziasti si altruisti, sprijiniti de altii mai mult sau mai putin aidoma lor. Unii si-au lasat pe planul 2 afacerile ,altii chiar familia.Cine isi mai aminteste de oameni ca Oci din Cluj sau ca Humer din Gheorgheni? Poate e momentul sa apara si organizatori profesionisti. Dar lucrurile trebuie clarificate si apele separate.

Galen

 

:huh:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

In virtutea dreptului la replica virtual, de data asta!

:wave:

 

Respectabililor domni,

 

Asa cum v-am raspuns prima data, asa o sa va raspund si acum. Materialul prezentat in numarul 17 al revistei Motolife se refera la clubul Transylvania Bikers si activitatea lui. Singurele surse de informare au fost evident membrii clubului (asa cum am facut si vom face cu orice club pe care il prezentam in revista). Inca nu avem capacitatea de a intreba toti motociclistii dintr-un oras daca ce declara un club de motociclism e adevarat sau nu. Daca se dovedeste ca Radu Zarnescu deformeaza sau confisca o istorie la care a participat activ (dupa cum ati recunoscut si dvs), deocamdata e problema lui si nu a revistei Motolife! Repet, NU SUNTEM o revista de scandal sau de investigatie care sa aduca deservicii imaginii motocicliste. Consideram ca piata publicatiilor moto este mult prea tanara si mica pentru a imita jungla mass-media romaneasca din alte domenii. De aceea ne bazam pe buna credinta a celor care ne trimit informatiile, evident ca le verificam, dar la fel de evident e ca putem sa avem si scapari. Nimeni nu e perfect!

Cat despre problema "de partea cui e adevarul", asa cum v-am spus atunci, o sa va spun si acum. Intentia noastra e sa prezentam toate cluburile din tara cu istoriile lor/variantele lor de istorii. Sunt sigur ca vom ajunge si la clubul Transilvania Bikers, unde vom publica istoria, prezentul si viitorul dvs. Nu ma intrebati insa cand, pentru ca inca nu stiu. Politica noastra este ca, deocamdata, au prioritate cele care organizeaza intruniri/intalniri in mod curent, iar dupa cum se poate observa, inca nu le-am epuizat pe toate.

 

O zi buna!

Editat de skorpion
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

In virtutea dreptului la replica virtual, de data asta!

...

au prioritate cele care organizeaza intruniri/intalniri ...

Si atunci nu Transilvania Bikers aveau prioritate?

 

In virtutea dreptului la replica (real nu virtual), ati publicat replica Transilvania Bikers?

post-13-1107445764_thumb.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Mda, imi cer scuze, am provocat o confuzie. Cand am zis virtual m-am referit la conditiile internetului, ale site-ului motociclism.ro, care se presupune a fi o realitate virtuala. Deci am folosit cuv. virtual ca sa subliniez faptul ca internetul este liber de orice bariera (teoretic) si ca dreptul meu la replica vine rapid si prompt. Ei bine, in jurnalism, in viata reala, nu e la fel ca pe internet. Fiecare revista are regulile ei, iar eu am repetat ca, deocamdata, revista Motolife foloseste alta politica a dreptului la replica decat cea arhicunoscuta in mass-media generala. Pentru a nu aduce deservicii imaginii motocicliste si asa deteriorate din diverse motive, ea ofera posibilitatea ca varianta istoriei clubului Transilvania Bikers sa apara in paginile noastre, dar la o data ulterioara.

Repet, acest articol nu a aparut inca, pentru ca nu am terminat de prezentat cluburile ACTIVE, ORGANIZATOARE de INTRUNIRE curente, care sunt mult mai importante pentru cititor decat cele inactive.

Parerea noastra!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Ei bine, in jurnalism, in viata reala, nu e la fel ca pe internet. Fiecare revista are regulile ei, iar eu am repetat ca, deocamdata, revista Motolife foloseste alta politica a dreptului la replica decat cea arhicunoscuta in mass-media generala.

 

:wave:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

... revista Motolife foloseste alta politica a dreptului la replica decat cea arhicunoscuta in mass-media generala. ...

Deci asta era! :moron:

Si le termenul "CURENTE" era o mica nelamurire, articolul fiind din 2003. La acea data se putea spune ca organizarile "curente" erau ale primilor (1995-2002) si cele exceptionale (2003) ale noilor, nu?

 

Oricum urata situatie! :huh:

 

Poate ca e mai bine ca revista ML nu a intretinut disputa publica. Poate lucrurile se vor lamuri si atunci veti avea ocazia sa prezentati in revista lucruri frumoase despre activitatea cluburilor motociclistice din Cluj. :wave:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Fiecare revista are regulile ei, iar eu am repetat ca, deocamdata, revista Motolife foloseste alta politica a dreptului la replica decat cea arhicunoscuta in mass-media generala.

adica politica "va dam dreptu la replica daca vrea pewla noastra" , sau cum ?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

adica politica "va dam dreptu la replica daca vrea pewla noastra" , sau cum ?

bhairava RULES :moron: :ph34r: :drums: :whip:

 

Ti-ai bagat mana pe undeva si se pare ca nu ai inalzit-o inainte. :wave: :huh:

Editat de kpax
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

:wave: Domnilor de la Motolife, trebuie sa lamurim citeva chestiuni:

In primul rind eu nu m-am luat de dvs., cel putin nu acum. Sinteti doar in postura de victime colaterale in razboiul pe care noi, motociclistii "neadevarati" din Cluj il ducem cu impostorii care incearca sa ne fure clubul cu istorie cu tot si pe care, sint convins acum, din neglijenta si nebagare de seama, i-ati ajutat, publicind acel articol putred de la cap la coada. Dupa cum a-ti observat cred, cei doi "eroi"ai dvs. care conduc clubul fantoma trb, Radu Zarnescu si Razvan Moholea, pe linga faptul ca au blocat o vreme activitatea adevaratului club "Transilvania Bykers" din Cluj,si-au permis sa jigneasca pe toti motociclistii din tara , impartindu-i in adevarati si neadevarati, rezervind 400 de locuri primilor la "superintrunirea privata" pe care o promoveaza.In acest context am postat articolul "Pe cadrul motocicletei mele". Deoarece am afirmat acolo ca detin informatii despre geneza acestei mitocanii, am primit peste 30 de mailuri care imi cereau articolul de acum doi ani, care la vremea respectiva, in virtutea dreptului la replica, vi l-am trimis si dvs.De aceea l-am postat.Apropo de mailuri. Inafara de injuratura trimisa de Razvan Moholea(draga Razvane, ai fost si ai ramas un analfabet! daca ai de postat altceva decit injuraturi fa-o si am sa-ti raspund), toate mailurile pe care le-am primit demonstreaza ca bunul simt nu a pierit dintre motociclisti. Va multumesc si va salut si eu cu farul.Intorcindu-ma la " Motolife" ma vad nevoit sa constat ca nu v-ati schimbat inca politica privind dreptul la replica, drept pe care in mod bizar il acordati doar cluburilor care organizeaza intruniri. Ciudata viziune.Sper ca nu urmeaza in continuare, sa scrieti doar pentru adevaratii motociclisti.Deoarece sint doar 400, cred ca v-ar scadea substantial tirajul. Lasind gluma la o parte, eu cred ca in timp, ve-ti repara eroarea facuta, mai ales ca noi, membri decenti ai clubului din Cluj am reactivat Transilvania Bykers. Evenimentul s-a produs vineri 4 februarie la localul Victor"s(linga spitalul militar)unde ne vom intilni ca intotdeauna in fiecare miercuri, de la orele 20. cei care vor sa ne cunosca, sau mai mult,sa vina cu incredere,bineinteles daca nu sint "adevarati".Noi intentionam sa redevenim ceea ce am fost ,adica o platforma democrata de afirmare a motociclistilor din Cluj si sa spalam obrazul Clujului momentan sifonat din punct de vedere motociclistic. :huh:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Hai lasa mah galene nu mai afisa fata asta de victima absoluta.

 

Platforma democrata? Nici o problema. Intalnitzi-va unde vreti voi, faceti ce vreti voi, nu intereseaza pe nimeni. De ce nu faceti si o intrunire pentru toate "victimele" party-ului nostru? Si Timisoara face 2 intruniri. Va opreste cineva? Faceti.

Sau de fapt numai gura e de voi. Folositi disensiunile create cu privire la intrunirea noastra ca sa iesiti si voi in evidenta. De ce n-ati iesit pana acuma cu nimic? Sau ati facut poate mii de km impreuna cu emblema pe spate, aventuri etc si noi nu stim. Si in plus oare ce ar putea publica ML despre voi? Inafara de jalba adresata natiunii moto cu privire la "nedreptatile" suferite de voi, nu cred ca ar mai fi ceva de scris.

Referitor la "injuratura" care ti-am trimis-o. Pe langa ca esti parsiv, esti si mincinos. Si scuza-ma te rog ca sunt analfabet. dar cred ca si tu ai chiulit pe la orele de limba romana ( "Dupa cum a-ti observat", "ve-ti repara eroarea" , "Transilvania Bykers" - macar spune-i pe romaneste daca pe vremea aia nu se facea engleza la scoala)

 

Pacat ca cei care citesc forumul asta te stiu numai din ce ai scris aici.

 

Voi cu ale voatre noi cu ale noastre. E loc pentru toti in tara asta.

 

 

:wave:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Musai trebuie facut un poll cu tema "Sinteti de acord cu orgaizarea unei intilniri moto publice la Cluj".

L-as deschide eu acuma,pe loc,dar din pacate nu pot sa fac asa ceva intrucit nu ma aflu printre membrii clubului TransIlvania Bykers.Poate ca simpatizant..

Mai mult ca sigur ca rezutatele or sa vorbeasca de la sine,asa ca,curaj baieti.EU va spun de pe acuma ca o sa votez pentru.

Asta cred ca ar fi primul pas,necesar.Musai nu trebuie sa lasam indivizi ca Radu Terebe sa ne strice distractia.E prima intrunire din sezon,ce naiba...Mai ales ca e si in mijlocul Ardealului,si mai ales ca e si cu traditie.Deci...faceti cei in cauza, un poll cu tema asta,mai ales ca cel cu scoaterea intilnirii lui mr.Terebe` din calendar vorbeste de la sine.

Editat de DiveBomber
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

:banana: Dupa reactivarea sa,miercuri 9 feb.a avut loc a doua sedinta a clubului “Transilvania Bykers”.Este timpul sa tragem niste concluzii:Modul in care a fost promovata intrunirea privata de la Cluj ne-a durut si ne-a jignit pe aproape toti motociclistii din oras. Deasemenea, pe majoritatea motociclistilor din tara.Fara a pretinde ca detinem monopolul adevarului absolut, noi am incercat sa explicam tuturor cum s-a ajuns la aceasta situatie si mai ales, vreau sa stiti cu totii ca cei care v-au jignit nu reprezinta motociclistii clujeni. Este un curent de opinie minoritar si trebuie privit ca atare. Pentru noi ceilalti(cei care ne cunoastem), a fost in mod real un prilej de a stringe rindurile. Astfel am reactivat clubul.(multumim cu aceasta ocazie fondatorilor acestui site, precum si tuturor celor care prin expunerea opiniilor personale ne-au incurajat)Sint si alti motociclisti in oras pe care noi nu ii stim decit poate din vedere.Ii invitam sa ne caute si sa ne cunoasca, chiar daca vor sa porneasca alt club deschis.Vom colabora.. Nu sintem de acord cu continuarea polemicii privind scoaterea unora din calendar si introducerea altora . Credem in diversitate si vom accepta orice mod de expresie decent. Ii multumim lui “Dive Bomber” pentru gindurile bune. Din pacate insa, nimeni nu ne poate organiza noua o intrunire publica. Trebuie sa o facem noi, sau alti motociclisti din oras ,sau toti impreuna. Va asiguram ca este si va fi mereu primul punct pe ordinea noastra de zi. Acceptam cu placere orice idei si sugestii pe aceasta tema.

Clubul va functiona conform vechiului statut. Vom avea in curind propriul nostru site unde vom posta toate informatiile necesare. Pina atunci contactati-ne pe forum sau pe adresa Galen6122@yahoo.com. Sintem deja noua membri cotizanti si doi membri simpatizanti(impreuna cu Dive Bomber trei).Mai departe timpul va valida sau invalida demersul nostru.

Din partea clubului “Transilvania Bykers”, Galen

:cheers:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Galen, sunt una dintre cei care ti-au apreciat postul initial din topicul cu Bikerfest si ti-am scris si pe perso. Insa de data asta, desi habar n-am si nu ma bag la a-mi da cu parerea despre publicarea in Motolife, ci doar ca idee...nu mi-ar fi placut sa vad acolo un articol ca cel din topicul asta , cu referiri negative la persoana lui Radu Zarnescu. E printre primele dati cand aud de el si se prea poate ca tu sa-l fi 'caracterizat' corect, dar cred c-ar fi trebuit sa expui numai faptele, fara sa adaugi adjective/epitete despre persoana lui 'individ fara scrupule, fanfaron' etc etc.

Deci nu am nici o problema cu publicarea versiunii Transilvania Bikers, fara y, dar fara jigniri...ca trag in jos rau de tot un articol. Sa fie expuse faptele si atat.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Dupa reactivarea sa,miercuri 9 feb.a avut loc a doua sedinta a clubului “Transilvania Bykers”.

Ati gasit voi solutia.

 

Felicitari!!! :cheers: :banana:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Acest text vine ca raspuns la âacuzatiileâ facute de pseudomotociclistul Galen din Cluj.

Nota textului se vrea hazlie intrucat personajul incriminat nu este altceva decat un clovn al orasului care se trezeste vorbind.

Ca fost membru simpatizant al clubului pot afirma urmatoarele:

 

Galen a fost membru in club 9 luni si a fost dat afara cu largul concurs al celor pe care ii reprezinta azi, in urma unui accident stupid la un enduro, cand a pretins o suma exagerata unui membru de club pentru reparatii pe motivul ca âoricum ai bani ca acuma te-ai intors din Americaâ

 

Galen este un motociclist de santz si marginea drumului. Prima vedere a unui petec de iarba pe marginea drumului ii trezeste spiritul animalic si lasa motorul urgent ca sa traga cortul si sa ia in brate alcoolul. A ramas in memoria tuturor cand pe drumul spre intrunirea de la Bucuresti a â trasâ pe dreapta obosit, si dupa o noapte de tzuica de electrozi, a pornit in zigzaguri la drum, s-a prabusit intr-un sant, a chemat salvarea si era sa o incaseze de la soferul de pe ambulanta cand a vazut ala pentru ce a venit. Bineinteles ca experienta l-a traumatizat, si a facut cale-ntoarsa desi nu mai avea mult pana la intrunire. Asta a fost pentru Galen intrunirea de la Bucuresti din 2000.

 

Alt moment memorabil s-a petrecut intr-un tur al tarii cand i-a iesit in evidenta â spiritul de bikerâ . Dupa ce si-a cumparat o sticla de iaurt taranesc pe bani marunti, a vrut sa vanda cu 2 mii de lei paharul, celorlalti prieteni insetati.

Temperamentul de afacerist i-a mai iesit la iveala intr-un moment asemanator, cand pregatind intalnirea de la Gilau din 2002 a âcomercializatâ in aceeasi maniera cu membrii clubului o halca de cas si o bucata de slanina, evident prea gustoase ca sa poata fi impartite cu prietenii pe degeaba.

La intrunirea cu pricina, in loc sa puna umarul alaturi de membrii clubului la organizare, s-a lasat fermecat de stripteuzele care erau acolo, si 3 zile a stat lipit de masa si sticla privindu-le adanc in ochii lor plini de intelesuri lasand deoparte calitatea sa de organizator. Macar de se alegea cu ceva la sfarsit. Asa si-a trecut Galen o alta intrunire la in memoriile sale.

Tot in turul tarii, dupa ce a vizitat o pestera avand ca ghid un copil nenorocit din zona, a refuzat cu proteste vehemente sa-i dea amaratului 5 mii de lei, pe motiv ca oricum a achitat biletul de intrare, desi toti ceilalti bikeri au pus cativa marunti in casca sa-si ia copilul o inghetata.

 

Toate astea, si multe altele care cu care nu are rost sa plictisesc audienta, au dus la excluderea lui din club dupa numai 9 luni de âactivitateâ. Cu alte cuvinte âcopilulâ galen s-a nascut mort. De mentionat ca nici un membru nu a votat in favoarea lui in momentul excluderii iar azi este putatorul de cuvant al celor care l-au dat afara cu 3 ani in urma.

 

Urez succes celor care se identifica cu un asemenea personaj.

 

Tot isteric ai ramas mai Galene!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

,,Galen este un motociclist de santz si marginea drumului. Prima vedere a unui petec de iarba pe marginea drumului ii trezeste spiritul animalic si lasa motorul urgent ca sa traga cortul si sa ia in brate alcoolul. A ramas in memoria tuturor cand pe drumul spre intrunirea de la Bucuresti a â trasâ pe dreapta obosit, si dupa o noapte de tzuica de electrozi, a pornit in zigzaguri la drum, s-a prabusit intr-un sant, a chemat salvarea si era sa o incaseze de la soferul de pe ambulanta cand a vazut ala pentru ce a venit. Bineinteles ca experienta l-a traumatizat, si a facut cale-ntoarsa desi nu mai avea mult pana la intrunire. Asta a fost pentru Galen intrunirea de la Bucuresti din 2000.''

 

Si asta-i cu sens negativ????

 

:banana: :what: :lol: :cheers: :banana: :banana: Bravo!!!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Imi pare tare rau sa vad cum motociclistii isi arunca vorbe grele si se denigreaza in fata intregii cumunitati. In privinta obiectivismului revistei Moto Life comentariile nu isi au rostul. Dar in privinta lui Sorin Bobocea pot sa garantez ca nu este partinitor . Nu spun asta in calitate de coleg asa cum este si normal de altfel, ci pentru ca il cunosc. Pe de alta parte daca veti citi destul de atent, veti obseva ca in textele scrise de Sorin se gasesc niste adevaruri destul de bine ascunse. Lectura placuta.

 

 

Cosmin :cheers:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

:cheers: Dara, in principiu ai dreptate. Articolul scris acum doi ani, are si nuante de atac la persoana.Asta pentru cineva care care nu a trait evenimentele de atunci. Acum te simti jignita ca ai acordat credit unui om care poate nu a procedat corect postind acel articol. Asi vrea sa te conving de contrariu: Nu stiu daca ai observat, in general in viata, raul si minciuna au o putere mai mare de penetrare decit binele si adevarul. Lumea e tentata mai mult sa citeasca ziare de scandal decit cronici literare. E intr-adevar de bun gust sa fii de cent si politicos,din pacate e si perfect ineficient.Mizerabilii isi fac jocul linistiti,te sfideaza si te asigur ca ii doare in cot de politetea ta.Vei avea si tu precis ocazia sa te convingi de lucrul asta.E intotdeauna mai profitabil sa spui adevarul decit sa te eschivezi politicos si sa taci,chiar daca ulterior ai de tras consecinte. Sa stii insa ca eu m-am straduit, chiar in articolul cu pricina sa fiu obiectiv.Colegii care l-au semnat alaturi de mine si multi altii mi-au reprosat ca am fost prea blind cu Zarnescu.Cuvinte ca fanfaron sau individ fara scrupule, sint prea blinde pentru acest fost puscarias de drept comun, condamnat pentru furt, care a transferat metodele de dominare invatate in puscarie in viata de club, iar ulterior, pentru ca aproape toti au tacut politicos,a umilit o intreaga comunitate.Poti sa fii sigura Dara ca fiecare cuvint scris acolo e adevarat. E adevarat si faptul ca daca te amesteci cu taritele te maninca porcii. Eu am in spate o viata traita vertical, inclusiv pe plan motociclistic, multi dintre voi ma cunosc, de la intruniri sau de pe sosele, asa ca imi pot permite riscul de a deveni un personaj controversat.Iar ca ultim argument, sa stii ca lasul amarit care ma stropeste cu noroi sub “protectia” anonimatului este chiar Zarnescu. Duhoarea pesitentiala a acestui om razbate dincolo de cuvinte. Asa a procedat pe rind cu fiecare dintre noi. Impotriva unei asemenea creaturi nu exista decit o singura arma. Adevarul pina la capat, cu orice risc, fara ura, fara razbunare, fara falsa politete.cu stima, Galen :
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Galen, multumesc pentru raspuns. Cred ca si eu am inteles la ce te referi (am patit si eu diverse), si tu ai inteles ce voiam eu sa spun. Intr-un loc in care nu sunteti cunoscuti, mai conteaza si imaginea si data fiind simpatia initial, m-am gandit ca ai putea pierde la capitolul asta (imagine), in ochii altora, pentru ca , practic, pentru multi sunteti doua identitati pe forum si ar putea exista oricare alti doi (vorbesc de un caz pur ipotetic), care sa inceapa sa se jigneasca, pe langa expunerea faptelor, iar in ochii celorlalti va fi cuvantul unuia impotriva cuvantului celuilalt.

Am facut parte, de-a lungul timpului, din mai multe grupuri, unele destul de mari (muntomanii care plecau cu trenul 'Fantoma' de 2 noaptea din Bucuresti), iar recent, dintr-unele virtuale. Si am constatat ca oricat ar fi de indreptatite, violentele (in cazul asta, verbale -invective, etc) nu rezolva nimic (poate doar o racorire de moment) si scad din credibilitatea autorului.

Mesajul meu de la acest topic a fost doar o tendinta de a proteja ceea ce am simpatizat :cheers:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

:cheers: Despre calomnie: Calomnia este o arma eficienta folosita cu prilejul unei dezbateri publice de idei. Cind calomniatorul nu mai are replica incearca sa-si denigreze oponentul sau oponentii. Se foloseste cel mai mult in politica.(de aici si dictonul: calomniaza,calomniaza, intotdeauna ramine cite ceva). Origini istorice: Machiavelli. Aplicanti contemporani:Corneliu Vadim Tudor, Mugur Ciuvica, Radu Zarnescu si multi altii. Mod de operare:Se tese in jurul oponentului o plasa de minciuni cu scopul de a-l defaima. Se cauta circumstante in care victima sa fi fost acolo si sa fi facut ceva, care intors, poate fi folosit impotriva sa.Calomniatorul isi semneaza rar textul, deobicei gaseste pe cineva influentabil care sa semneze in locul lui, sau daca nu gaseste, foloseste pseudonime. Exemplu ipotetic: Ivan isi plimba ciinele prin fata bancii centrale. Calomnie: Ivan nu avea un ciine ci un Kalasnikov si voia sa sparga banca centrala. Avantaje calomniator: Nu mai trebuie sa-si sustina ideile, deoarece oponentul devenind un personaj negativ sau ridicol, isi pierde credibilitatea.Deasemenea exista posibilitatea ca cel calomniat, dezgustat de murdariile proferate, sa ii vina acru sa se mai apere. Dezavantaje calomniator: Daca calomniatul se tine tare, poate fi deconspirat si calomnia se intoarce ca un bumerang impotriva lui. Avantaje calomniat:0 Dezavantaje calomniat: trebuie sa piarda timp si energie ca sa se disculpe. Cum scapi de calomnie?: adevarul, cu martori.Exact asta voi face in continuare raportat la topicul semnat Kuki: 1. Textul este alcatuit de Radu Zarnescu, I-am recunoscut “stilul” atit eu, cit si altii care au mai fost defaimati de el in decursul timpului. Kuki,este un personaj real, eu personal m-am inteles bine cu el,umbla cu noi ca prieten al lui Aghi, dar nu a participat nici la acel tur al Rominiei, nici la intrunirea de la Bucuresti, a fost prezent doar la episodul cu stripteuzele, unde a avut un rol haios.Eu stiu ca munceste undeva in Spania cu Aghi si chiar daca e din nou in Cluj nu putea sa scrie articolul, deoarece nu a participat la faptele descrise, iar la cazul cu dansatoarele era intr-o astfel de stare incit nu cred ca isi mai aminteste ceva.;(martori –participantii la tur, Nelu Lobonea, Sabina, Mircea Coroiu, Misi, Irina Morosan, Radu Zarnescu. Laurentiu bucuresteanul(Harley) .2.Am umblat cu clubul legal constituit Transilvania Bykers cam trei ani, in calitate de membru simpatizant si membru. Cit am fost membru nu stiu exact,se pare insa ca Zarnescu numara fiecare zi.Umblu in continuare cu fostii membri decenti, dintre care unii sint deja membri ai clubului reactivat Transilvania Bykers 90.3. I-am cerut lui Razvan Moholea astronomica suma de aproximativ 20$ reprezentind contravaloarea pieselor inlocuite la motor(cumparate de fata cu toti de la Oci-seful clubului) si reparatia costumului. 20$ cam atit valoreaza si onoarea lui Razvan Moholea.Daca aciidentul s-ar fi petrecut in teren , nu-i ceream nimic ,dar eram pe asfalt si stationam.4.Nimeni nu m-a dat afara din club.E adevarat ca nici nu m-au aparat colegii, caci le era frica de Zarnescu care a sustinut ca eu eram de vina.(martor la accident Misi)Deoarece se strinsesera in timp prea multe, mi-am dat demisia civilizat in fata clubului,le-am strins mina la toti si le-am dat intilnire pe mai tirziu cind se vor lamuri. S-au lamurit si cu majoritatea m-am reintilnit. Martori; membri de club prezenti la sedinta respectiva(Oci, Misi ,Irina, Cioc,etc.) 5.In privinta drumului la Bucuresti lucrurile s-au petrecut de fapt in felul urmator: Ne-am inteles in prealabil sa realimentam la intrarea in valea Oltului. Doar Zarnescu a uitat si a luat-o teleleu inainte,in pofida semnalizarilor noastre, bineinteles si-a amintit doar cind a ramas in “pana prostului”. Ceilalti, adica Oci si cu mine ne-am, pus corturile, resemnati ca nu vom mai ajunge la Bucuresti in seara aceea.Zarnescu a ramas linistit linga motor si l-a trimis inapoi sa ne caute pe Cristi-(politaiul Tiro-Liro) care a avut atunci ghinionul sa-l insoteasca si care s-a ales ad –hoc cu cea mai lunga excursie pe jos din viata lui. Noaptea, am fost atit de “beat” incit am mers vreo 10 km cu motorul pe vale sa-l recuperez pe Zarnescu. Mai departe, cirnati stricati de alimentara+ ghinion. Morala e simpla ,sint bune la bagaj pe linga algocalmine si niscaiva pilule de stomac.M-am descurcat insa singur, salvarea bintuie doar in mintea lui Zarnescu.(martori; Tiro-Liro, Oci ,Zarnescu)6.Cei care umbla cu mine si multi altii ma cunosc. Sint generos cu colegii, (multi imi reproseaza chiar ca sint fraier, dar e treaba mea)nimeni nu a ramas cu mina intinsa cind mi-a cerut ceva, indiferent ce. Exista insa si exceptii; nesimtitii! pe care nu-i suport si din care categorie face parte si Zarnescu.Omul asta nu isi ia de cele mai multe ori cu el nici piine. Amusina sarsanalele colegilor si maninca, cind de la unul cind de la altul.Motociclistii insetati la care facea referire sint de fapt Zarnescu. Ne-am oprit la taraba taranului cu totii, putea sa isi ia si el orice, erau bani marunti. Da, nu i-am dat lui Zarnescu sa bea zer pe gratis deoarece avusesem nenumarate experiente anterioare negative cu el. Nesimtirea lui nu avea granite, iar lucrurile trebuiau puse la punct. Zarnescu nu avea de fapt bani sa termine turul(toti ceilalti eram la limita)si a incercat tot timpul sa bage zizanie intre noi ca sa renuntam cu totii(Cearta de linga Brasov-martori Misi, Irina, Nelu Mircea Coroiu). Ne-am bucurat cu totii cind la Brasov am scapat de el.Episodul cu copilul de la pestera a fost imediat consecutiv celui cu zarul si e un bun exemplu despre felul cum se razbuna Zarnescu si cum organizeaza inscenari. Mi-a cerut intradevar bani in pestera fara insa sa-mi spuna pentru ce. Ulterior am aflat istoria cu copilul.7. Vine acum povestea cu brinza si slana, care este de fapt edificatoare.Construiam cu totii infrastructura de la “Milenium”(intrunirea din 2002 de la Gilau)garduri,toalete,scena,dusuri. Oamenilor le era dupa munca, foame.La motelul Milenium era prea scump, asa ca ne-am dus sa mincam la “Steaua Ardealului”.Colegii s-au trezit la sfirsit ca nu au bani destui, asa ca in lacomia mea, am completat eu diferenta cam de 250 mii lei.(martori, tot clubul) A doua zi la sedinta am recuperat doar jumatate, iar din banii respectivi am facut tuturor cinste cu bere, asa de tare eram suparat pe ei.(martori,intregul club) La urmatoarea sesiune de munca mi-a venit ideea nefasta sa cumpar de la piata piine, brinza si slanina, din care am incropit pentru colegi o gustare. Am avut si “proasta inspiratie” de a recupera de la fiecare cite 10 mii de lei. Asta din nou “mare afacere”deoarece am investit 150 si am recuperat 130.Unii insa se pare ca nu au uitat gaura de 10 mii din buget. Ce facea in timpul asta vicepresedintele clubului Radu Zarnescu? Minca bineinteles pe saturate la Milenium pe banii clubului, pe lista de protocol, dupa cum am aflat ulterior de la Oci.8. In sfirsit episodul cu stripteuzele.In primul rind fetele au stat la Milenium doar vineri noaptea , catre dimineata le-am dus inapoi la Turda. Sarcina mea era sa le asigur securitatea, era una din clauzele contractuale de care mi-a fost foarte greu sa ma achit. Asta in primul rind din cauza lui Zarnescu care voia sa le bage abuziv in patul unor amici de-ai lui. Aproape ca m-am batut cu el atunci si daca nu era Laurentiu sa ma sprijine nu stiu unde s-ar fi ajuns. Am reusit cu ajutorul lui Laurentiu sa le scoatem nevatamate din motel si sa le instalam in masina.(si-au pierdut doar sutienele) Nu am reusit insa sa scapam de Kuki, care sa zicem ca era cam bine dispus si superexcitat si voia sa se urce si el cu tot dinadinsul linga ele desi Aghi, prietena lui , nestiind unde e, il suna din cinci in cinci minute.Am pornit pina la urma cu Kuki cu tot si intimplarea s-a terminat cu bine.Fetele au ajuns in regula in Turda iar lui Kuki i-a priit plimbarea, caci s-a mai dezbatat oleaca. Mai greu cred ca i-a fost la intoarcere unde il astepta Aghi.(martor Laurentiu).Daca tot discutam de personaje ridicole, in cazul cind voi scrie cindva o carte, Zarnescu va fi o sursa nesecata de inspiratie. Despre “ghidusiile” facute de el se pot scrie capitole intregi. Omul este o combinatie unica de Machiavelli- Gargantua –Patagruel-Hagi Tudose. Din pacate, in urma multor intimplari au avut de suferit altii. Nu ma cobor la asa ceva. Cam asta a fost tot si sper ca acest pool inceput ca o dezbatere de idei sa nu degenereze in atacuri mincinoase la persoana.Voi riposta insa de fiecare data documentat daca voi mai fi ponegrit.Daca doriti sa verificati veridicitatea celor afirmate contactati in timp martorii, iar daca acestia ma vor autoriza le voi publica numerele sau adresele de contact.Sa folosim mai bine timpul pentru rezolvarea problemelor de club, caci avem si o parte si alta, destule.

Galen

:banana:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Admin
Acest text vine ca raspuns la “acuzatiile” facute de pseudomotociclistul Galen din Cluj.

Nu vreu sa ma bag intre voi pentru ca nu cunosc toate datele problemei, dar nu-mi place ca de fiecare data cand apare un subiect 'sensibil' apar utilizatori noi, care scriu de pe calculatoarele altor utilizatori, care intamplator sunt implicati in discutie. :cheers:

 

De ex in cazul de fata calculatorul de pe care scrie kuky e acelasi de pe care a scris Razvan/TRB si radu/trb. Inteleg ca kuky a vrut sa spuna ceva, dar de ce doar acum avem un utilizator, mai ales daca a urmarit forumul pana acum :banana:

 

Nu luati asta ca pe o acuzatie, e o simpla observatie :banana:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...