Sari la conținut

Posesori Kawasaki Zr-7 Daca Exista


motanu26
 Share

Postări Recomandate

Kawasaki... what a beautiful piece of engineering art :) pana cand tre' sa scoti amarata aia de baterie pentru a baga mobra la iernat. Cred ca japonezii aia erau fumati rau cand au proiectat ZR7 (sper ca nu si altele). Cum mama ma-sii sa trebuiasca sa desfaci rezervor si filtru de aer pentru a scoate bateria?? La 'onda e direct sub sa... Dar compenseaza cu agresivitatea pe sosea :)))

Editat de fredy_rock86
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 116
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Sincer in afara de pozitionarea asta de ##### a bateriei, motorul asta e fara greseala. Ieftin la intretinere fata de altele, racire pe aer (eu o vad ca pe un avantaj, nu am avut probleme nici pe canicula), consum decent pentru un 750, suspensii moi (pentru unii dezavantaj, pt mine cu probleme cu coloana sunt numai bune), comoda etc. Chiar nu inteleg de ce nu-s asa cautate. Toti vor Hornet...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 4 months later...
  • 1 month later...

salutare colegi , am ocazia sa iau un kwasaki zr7 din 2003 carburatie , nu cunosc motorul , si ma intereseaza in special motorul efectiv , mi s-a spus ca nu a fost pornit si utilizat 2 ani , acum a pornit dupa ce i-a dat curent si merge , doar ca nu sta la relanti , doar cu socul tras probabil jumate sau ceva de genu zicea omul ... el zicea ca ar trebui schimbate furtune ca ar fi imbatranite , la ce sa mai fiu atent ? posibil sa fie asa sau alte probleme , ea este acum evaluata de el la 1000 euro pret final , si acte de Italia ... dati-mi sfaturi , pentru ca e vorba de schimburi aici

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Deoarecefiindcapentrucanuaiamintit nimic de fostu proprietar,tunuaifostcurios sastiidece nu a vandut motorul timpde doi ani?daca a stat benzina in rezervor timp de doi ani nici mama ralantilor nu tine....asteptammaimultedetalii,km labord,,ecamdubiosparereamea!

PS.Scuze pentru ortografie,dar mi-am spart azi ochelarii..

Editat de Geo_74
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

pai fiind vorba de un schimb , am discutat putin la tel si a ramas sa vada fiecare ce are celalalt ... eu nevazand-o inca , tre sa stiu la ce sa ma astept si ce sa verific , daca i-l intreb de ce nu a dat-o pana acum ... ok , dar nu e o intrebare concludenta , pot fi multe variante de raspuns , el a spus ca 2 ani a fost plecat ... a ramas sa vina el sa vada utilajul meu prima data si daca i-i convine pot face urmatorul pas , sa imi convina si mie ce are el

Editat de smeagle
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 3 months later...

Salutari ! Mai sunt posesori de zr7 ? Un prieten tocmai a achizitionat una , este prima lui motocicleta. La ce turatie trebuie sa stea relantiul , acum sta undeva la 1000 , si care este compresia standard, are 9 pe toti cilindrii. Multumesc !

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 3 months later...
  • 2 months later...
  • 4 weeks later...

Salutare!

 

Si eu sunt posesor de ZR 7S, model 2001 si am ajuns la concluzia ca motorul desi este unul bun pentru oras, este destul de rar printre motociclisti (ma refer aici la cele semicarenate). Am cautat aproape 1 an de zile carena de pe partea dreapta si fara nici un noroc, la fel si cu parbrizul (asta am sa incerc sa mi-l fac singur din plexiglas si apoi sa-l colantez)... Sper ca de saptamana viitoare sa reusesc sa pornesc si eu sezonul si atunci am sa va caut ptr o tura prin Bucuresti ;)! Asfalt uscat si un sezon plin de zambete!

A

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 2 weeks later...

Salutare! Au aparut intre timp ceva probleme, se mai confrunta cineva cu asta?

 

La fel am mai intalnit pe forum:

 

 

Ce cauzeaza asta? Care este solutia? Multumesc!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 9 months later...

Vă salut,

De curând sunt posesorul unei moto ZR750F, 2003, 14000 km și vreau să-i fac o revizie generală dar nu știu ce  si cum, așa că vă cer câteva sfaturi:

- ulei full sintetic sau semi? 10w40 (cum recomandă producătorul) sau altă vâscozitate?

- bujii vreo marcă/tip anume?

- filtrul de aer se curăță sau se schimbă? având în vedere că nu știu când a fost făcută operația asta de fostul proprietar ce îmi recomandați? marcă?

- unde găsesc niște crashbar-uri pt acest model?

- ce ar trebui să mai verific/schimb exceptând ce bănuiesc eu deja (ulei+filtru, lichid frână, bujii, servisare furcă-pierde ulei de la un amortizor) ?

- alte sfaturi?

Menționez că sunt la prima motocicletă, pemis cat A de anul trecut, merg în conserve de vreo 15 ani.

 

 

Am postat pe acest topic pentru că mi s-a părut cel mai adecvat pentru întrebările mele, dar nu aștept sfaturi sau păreri doar de la posesori de ZR-7. Deci... Cineva o mână de ajutor vă rog? 

.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 2 weeks later...

Recomand sa intri pe site la motodiscount si sa cauti ulei si filtre. Nu am contract cu ei, doar am colaborat foarte bine. 

Ulei poti pune si ceva mai gros de 10-40, fiind racit pe ulei. Numai sa nu fie Motul. :D

De filtre am zis mai sus, dar intai uita-te in ce stare e filtrul de aer. Poate e nou, poate e k&n si nu trebuie sa-l schimbi...

Bujii, ce scrie in manual. Eu am mers mai mereu pe NGK. Tot motodiscount.

Ulei pt furca 10W. Ar trebui sa-ti ajunga un litru. Simeringuri, tot de la cei numiti mai sus. Pentru inlocuire mai bine apelezi la un mecanic, sa vada si cuzinetii in ce stare sunt.

Succes!

 

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.


MOTOCICLISM.ro
Grup Facebook: +36000 membri
Înscrie-te în grup
Discutii despre motociclism pe Facebook
 
BIKESHOP.ro
Grup Facebook: +18000 membri
Înscrie-te în grup
Anunturi de vanzare - cumparare pe Facebook.


×
×
  • Creează nouă...