Sari la conținut

Pareri despre revista


Dobrescu
 Share

Cum vi se pare revista MotoLife?  

374 membri au votat

Nu ai permisiunea să votezi în acest sondaj, sau să vezi rezultate sondaj. Te rog autentifică-te sau înregistrează-te pentru a vota în acest sondaj.

Postări Recomandate

Sunt un cititor "fidel" al MotoLife (am TOATE numerele) !!! Eu zic că-i o revistă foarte bună (din Universul Moto am doar 3 numere, $i asta pentru că nu-mi place mimetismul lor... adică să traduci o revistă moto străină $i să mai inserezi maxim 5 articole despre fenomenul moto de la noi). Mare parte din numerele MotoLife le am de la chio$c dar cele care le-am ratat le-am comandat la redactzie !!!! Pentru a contracara efectul distributziei proaste în teritoriu s-au inventat ABONAMENTELE ! a$a ie$i mai ieftin cu cheltuielile ( pretzul / număr scade! ) $i ai revista la timp! Plus că banii ajung mai repede la MotoLife $i nu mai au "retururi" :D (asta ca un sfat...)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Răspunsuri 156
  • Created
  • Ultimul Răspuns

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Si pentru mine ML rulezz!!! Consider ca este mai valoroasa din punct de vedere al originalitatii si al "formatului"...si cea mai tare faza este ca poate contribui orice motorist care are ceva de spus (si sa fie bine ceea ce a spus in acel articol)!

Axa ne-a demonstrat ca putem fi la acelasi nivel cu cei din WEST! :D

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Si eu sunt pentru! M-i se pare buna calitativ si imi place ca mereu o tot inbnatatzesc si nu o lasa la fel in fiecare luna+postere k lumea.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

:D

Fiecare revista, indiferent de gen are targhetul ei. Orice lucru tiparit are un anumit nivel de prezentare si exprimare a informatiilor.

La fel cum "Punguta cu doi bani" prezinta interes pentru un anume gen de cititori in comparatie cu "Ghepardul" pentru care iti trebuie ceva neuroni ca sa-l intelegi...

Am colectiile complete si citesc cu foarte mare atentie reviste sraine consacrate, dar si ML si UM. Este de ajuns sa analizezi sumarul si titlurile acestor (din pacate doar doua) reviste romanesti ca sa iti dai seama de diferente...

Moto Life se adreseaza unor cititori cu un nivel mediu de pregatire, Univers Moto de la mediu in sus... Asta-i situatia !

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Moto Life se adreseaza unor cititori cu un nivel mediu de pregatire, Univers Moto de la mediu in sus... Asta-i situatia !

 

Brigandule, de unde ai dedus tu asta??? Consider ca sunt doua "plase" de cititori, care se mai uita si la revista concurenta, dar consider ca in Romania inca nu s-a ajuns la un nivel anume al fenomenului moto, incat cititorii de reviste de specialitate sa fie deja foarte bine categorisiti. PAREREA MEA! :D

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

:D

In Romania fenomenul moto exista cu mult inainte de aparitia acestor doua reviste, dar acesta este un subiect prea amplu pentru a fi tratat aici...

Pe de alta parte, numarul de competitii internationale, circuite de viteza, campioni europeni si mondiali(?) spune mult despre "fenomenul moto oficial" din Romania...

Daca "ne dam" de nebuni pe strada sau pe un cartodrom nu o sa intram niciodata in lumea consacrata. Ne trebuiesc valori autentice, dar noi nu avem decat "fumuri in cap"...

Vorbind strict despre nivelul ML si UM si cui se adreseaza acestea, repet: este de ajuns sa observi prin comparatie complexitatea informatiilor si modul de exprimare al acestora.

Este adevarat ca ne simtim bine cand ne vedem publicati la "gazeta de perete" dar "fenomen moto" pe plan international inseamna date de ultima ora, prezentari si teste facute profesionist.

Pe un om il evaluezi si dupa ceea ce apreciaza...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Zici bine ceea ce zici, dar de unde afirmare internationala pt fenomenul moto din Ro..insa m-a deranjat felul cum ai spus-o! (parca semeni cu jiji becali ciobanul :D )

Ahh, inca ceva: sa sti ca nu toti motoristi din Ro au fumuri in cap...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Revin asupra unor cuvinte care le-am mai scris pe aici, pe undeva : MotoLife mi se pare mai completă, mai accesibilă (din punct de vedere a informatziei) pentru publicul român. întradevăr Universul Moto este (pare) mai complexă, dar aici î$i pune amprenta faptul că majoritatea paginilor sale dunt o traducere fidelă a revistei germane cu aceea$i specialitate. Deci pentru originalitate 10 puncte pentru MotoLife (aici "găsim" drive test-e făcute în România). Pentru complexitate 8 puncte pentru Universul Moto (atât timp cât drive test-ele sunt făcute pe circuite de viteză de nivel competitzional foarte înalt). Unde pot întâlni românii conditziile cele mai accesibile? Pe un circuit de Moto GP sau pe unele drumuri române$ti ? în concluzie : ar fi bine ca fiecare să se (auto)aprecieze la justa lui valoare $i să citească ceea ce crede că-l reprezintă. :lol: :lol:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Comparatzia ta e foarte bună... dar concluzia e cam "sarcastică"... :lol: ! Oricum... eu zic c-ar trebui să ne raliem la conditziile de trafic, în loc să ne cumpărăm cea mai bună pu$că cu lunetă !!! Cum folose$ti la parametri maximi o Hayabuza pe drumurile din România ? De 15 ani ne tot comparăm cu cei din vest dar tot la nivel "underground" suntem ! Reveni-tzi-vă fratzilor !... suntem în România !!!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • Admin
Comparatzia ta e foarte bună...  dar concluzia e cam "sarcastică"... :lol: ! Oricum... eu zic c-ar trebui să ne raliem la conditziile de trafic, în loc să ne cumpărăm cea mai bună pu$că cu lunetă !!!  Cum folose$ti la parametri maximi o Hayabuza pe drumurile din România ? De 15 ani ne tot comparăm cu cei din vest dar tot la nivel "underground"  suntem !  Reveni-tzi-vă fratzilor !...  suntem în România !!!

La urmatorul post cu $ primesti ban

:lol:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Lasa-i pe manelisti ca locul pt critica lor e in alta parte! Aici era vorba despre ML si de ceea ce reprezinta ea pt romani (si parerea cititorului bineinteles :lol:). Consideri ca romanii trebuie sa ia exemplu numai din strainatate? :lol: ce s-ar fi intamplat daca nu ar fi fost acei pionieri ai fenomenului moto de la inceputul anilor '90?

Tu de unde ai auzit de motocicleta, nu cred ca imediat dupa revolutie ai inceput sa citesti reviste si sa vezi CD-uri din strainatate..sau poate ai fost mai norocos :lol:

 

ML se adreseaza motoristului care doreste sa evolueze, dar sa evolueze in acest "mediu ambiant" numit ROMANIA!!! Care sa recunoastem ca nu este unul din locurile cele mai bune ptr dezvoltarea fenomenului "cu doua roti"...

 

@derkamarad : Crezi ca romanii nu pot privii obiectiv un test facut pe pistele de MotoGP? Adica isi pot da seama , cred, de diferentele de teste dintre ML si "clona" (:lol:) Mottorad (UM)? Ia gandeste...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

:lol:

Daca vrei sa-i consideri "pionieri" ai fenomenului moto pe cei care au scos capul din gaoace in 1990 nu ai decat !

Tin sa iti amintesc faptul ca pe motociclete se merge in Romania dinainte de a ne naste noi iar printul Cantacuzino era campion de motociclism in anii '30 !

Revista Motorrad apare de... 100 de ani !

Primele intalniri ale Bucurestenilor la Arc dateaza de prin anii '60, etc.

Este de ajuns sa compari editorialele, (despre raidul Dakar, de exemplu), prezentarile de modele sau testele din Moto Life si Univers Moto sa nu mai vorbesc despre comparatiile cu revistele straine Superbike, Moto Journal, Motociclismo, etc sa ne dam seama de diferente.

Suficienta celor de la Moto Life ma amuza si cum pentru orice distractie se plateste... astept cu nerabdare numarul viitor.

Asfalt uscat !

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Consider pionieri pe cei dupa '89 pe aceia pe care ii vedeai pe strada cu motoru'...

Revista Motorrad apare de... 100 de ani !

Pe bune???? :lol:

 

De ce doresti sa ingropi originalitatea ML? Nu consider ca ne complacem in acea automultumire (celor care ne place ML), ci dorim sa fim cel putin la fel de buni ca si "strainii"! Doar ca trebuie sa fie inteles ca ei au traditie in domeniu...noi suntem la inceput!!! Nu cred ca in '60 cand se intalneau la Arc, mai faceau si test drive cu noile modele pe care nu puteai sa le importi...

Gandeste-te la faptul ca ML se poate compara cu UM (atat cat se poate compara...) dar nu are nici un trust de presa in spate (poate vrei sa se bage Reiniger???)

 

Este de ajuns sa compari editorialele, (despre raidul Dakar, de exemplu), ...

Vrei sa zici ca doi oameni diferiti (si de varsta diferita, dl Nastase, sa ne traiesti :lol:) nu pot avea opinii putin diferite? Nu de exprimare, ci de continut....

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

La urmatorul post cu $ primesti ban

:lol:

Gata shefu... nu mai scriu cu "$".... n-am crezut că te poate deranja asha de tare, dar.... cum nu vreau să mă pun rău cu un "admin"......... mă conformez ! Mie-mi place să scriu cu diacritice shi cum pentru "sh" se potriveshe doar "$".... N-am avut ce face cu "tz". :lol: :lol: :lol:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 1 month later...
Aici fiecare discuta cum poate despre o anumita publicatie.

Eu am venit cu argumente nu cu pareri.

Si vrei sa zici ca nu am adus argumente?

 

Iti respect parerea, dar tot in acest mod pot si eu sa scot vorbe de UM,nu? Cu argumente bineinteles...

 

:wave:

Mai bine ne-a duce cu toti la un juice ca numai asa va fi mai bine ptr noi toti :o

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.


MOTOCICLISM.ro
Grup Facebook: +36000 membri
Înscrie-te în grup
Discutii despre motociclism pe Facebook
 
BIKESHOP.ro
Grup Facebook: +18000 membri
Înscrie-te în grup
Anunturi de vanzare - cumparare pe Facebook.


×
×
  • Creează nouă...